- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
LSiki
tag
válasz
trafóóó #9967 üzenetére
Amennyiben ugyanaz a rendszer mint egy asztali gépen (elvileg ugyanúgy kell kinéznie)
Windows jel
alulról 3. a fogaskerék (előjön a gépház) - amennyiben csempék jönnek elő akkor is a fogaskereket keresd
Keress egy óra-A betű-keleti írásjel ikont
2. menüpont
A + jelet tartalmazó négyzetre kattintva pedig előjönnek a telepíthető nyelvek. -
Joccc07
addikt
-
senki11
aktív tag
válasz
trafóóó #9857 üzenetére
Ja.. Úgy legyen. Sikerüljön megcsípni valamit.
Ondát én sem fogdostam. Sőt egyiket sem, csak gondoltam figyelmeztetlek, hogy sokan panaszkodnak. Karácsony előtt egyébként majdnem lett egy vi10, de a felbontás engem is elrettentett. Szerintem jobb kijelzővel abszolút bestbuy lehetne. Legalábbis nálam. Főleg ha számításba veszem az eredeti dokkolós-bill. tokot is. Hi10-hez viszont tuti nem veszem meg az eredeti bill-t. -
senki11
aktív tag
válasz
trafóóó #9855 üzenetére
Én már nyomorgatnám, de azért a költség sem utolsó szempont. Egy külföldi fórumon olvastam, hogy black friday akció keretén belül a vi10-et 80-90 dodóért osztogatták. Nem számítok ilyen leárazásra, de hátha összejön valami.
Az általad említett tabokat én is nézegettem. Az usb miatt maradt a csuvi. Bár a teclast még játékban van. Főleg hogy a melegedés orvosolható. Remélem hi10-re is lesz valami mókolás, mert az sem a leghűvösebb. Mondjuk játékra egyáltalán nem használnám. Egy asztali gépként funkcionáló asus 1005ha-t fog váltani.
Ettől még melegen is fényévekkel jobb.
Ondáról egyébként azt olvastam, hogy pocsék az anyaghasználat. Nem tudom igaz-e, de elég sok helyen panaszkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest