Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
wandor0930
üzenetére
szerintem az edigital boltban ez a cucc
Androidban az a hátrány,hogy NTFS formátumot nem kezel külső tároló esetén. Ebbe nekem csalódást lett a most vett androidos tablettem amúgy pöpec a cucc.
-
jeni
félisten
ha tudom,hogy van ilyen ennyiért akkor nem veszem meg a 30000-Ft áron a Kiano Intelect 8 3G MS tablet-t az Edigital-nál.
az egyiknek nagyobb az aksija de kisebb procis,ellenben a másik erősebb procival és jobb felbontással.
viszont a két rendszer megléte egy tablet gépen nem látom az előnyét. úgy gondolom csak helyet foglal. -
jeni
félisten
válasz
sutyesz96
üzenetére
Kérdés melyik laptopot szeretnéd leváltani?
Ugyanis az én véleményem,hogy egy tablet sosem fogja az adott kategóriában megközelíteni egy azonos hardveres laptopot.
Kényelmi szempontból és energia fogyasztásban jobbak de csak ennyi és nem több.
100000Ft ár alatt nem nagyon van olyan gép ami tudásban megközelítené és leváltaná.
Minél drágább annál jobbat kapsz,azt vedd figyelembe,hogy a tableteknél semmilyen bővítési lehetőséged nincs.kell a bill is hozzá?
Esetleg netbook?
egyik
Több gyártónál is egy árban vannak az azonos tudású gépek.
Többségében 2GB belső ram amivel megkapod leválasztható billel.Lehet érdemesebb használtan garisat venned ami még erőseb is lehet.
-
jeni
félisten
sikerült külső micro SD-re leszedni a friss Win 10-t és annyira legyalulni a C meghajtót 3,56Gb-re ,hogy csak ezután lehet rátenni a 10-t,hiába van külső 64GB SD az nem elég,kell a C meghajtón az 3,56Gb szabad hely.
3egyébként a Win10 a tableten sokal jobb a win8-hoz képest kezelhetőbb,láthatólag több hely lesz elsőre ( ha a régi win.old mappa törlésre kerül ha végleges a win10 akkor a 16Gb abból lesz szabad helyként még közel 8,6GB férőhely) -
jeni
félisten
androidban ez a felállás jobb-e?
nálam a KIANO Intelect 8 3G MS 1280x800 abban gond,hogy a win10-re próbálnám frissíteni. Felkínálja keresi,letölti de tárhelyet kevésnek titulálja,ezt hogy tudnám megoldani?
Ha nem lehet akkor inkább vissza viszem.
A rejtett 4GB win 8.1 rendszert ki lehetne menteni lemezre vagy pendrive eszközre esetleg későbbi újbóli telepítésre?
Mert ebben az esetben lehetne nyerni vele 4GB helyet. -
jeni
félisten
ez android felületű,és Win10-t írnak oda?

vagyis kettős bootolású vagy az androidot le lehet cserélni Win10-re?
PC-nél okés,hogy Win rendszer vagy Linux egy gépen,de tabletnél még ilyet nem láttam.
Egy ilyen gépnél ahol ez Mac OS X fut van-e más rendszerrel egy időben egy gépre való telepítési lehetőség? -
jeni
félisten
Üdv
Milyen tabletet érdemes venni?
Windows vonalon melyek a jók ár/értékben?Amit keresek:
7-s méretben (10-s méretben ha jó áron van)
4mag (több jobb lenne)
Hátsó minőségi fényképezés (a lehetőséghez mérten)
SIM fogadás nem feltétel (ez jelentősen megdobja a tablet árát)
SD kártya bővítésWifi esetén nem feltétel a DUAL mód.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest