- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vannak gyarto specifikus driverei amit lehet kezzel kel felraknod , par kattintassal meg van a dolog , esetleg ha a techlasthoz melleketek dualdriver backupot akkor onnet mehetnek a w10 driverei..utan ha minden jol mukodik csinjan banj a driver frissitesekkel, mert a chuwimon a touchpanel erzekeleset cseszte el egy driver frissites.
-
Elvileg annyit vihet el , de mivel ezt a rendszer kezeli , szerintem sose fog.. nálam az egy gigamoda van de ebben benne van a teljes rendszer , es meg nehany extra program es igy is szabad a fele . Amúgy laptopon is ha van mibol akkor egy gigát eszik a win. De a ram azert van hogy hasznalja . Ha jatekot nyomnál rajta , ott persze keves lehet neki , de azokon mar az intel atom is alapbol elverzik. Amúgy meglepoen jól muzsikal 1 giga rammal szerelt tabokon is a win8,1/10. Ha az ondarol nem olvasol sok negativat , bele vághatsz. Nekem chuwi van nyolcal jott, tiz van mar rajta , es nem cserelnem vissza a rgi samu tabomra. Az android resze is oke , alom a p5110 utan . Mind a ket rendszer egybol csinal mindent .
-
Murphistic
aktív tag
Nekem úgy rémlik, hogy valaki azt írta, hogy egyszerűbb legyalulni az Androidot, mint utána esetleg visszarakni
. Gondolom az úgy működne, ahogy leírtad, de ilyen dual bootos táblához még nem volt szerencsém.
Lehet fölöslegesen írom, de a Windowst mindeképp mentsd le atörlés előtt (pl. készíts rendszervisszaállító USB-kulcsot, mert a táblagépes Windows 8.1 with Binget nem lehet a Microsofttól letölteni ). Persze, ha a 10-essel nem lesz gond, akkor mindegy.
-
Tigerclaw
nagyúr
Van egy teszt erről a PH-n: http://prohardver.hu/teszt/alcor_iq935r_a_ket_oprendszeres_tablet/kulso.html
A tesztet nem olvastam. Annyi látszik, hogy teljesíti az alapot, tehát van annyi RAM és háttértár benne, hogy ne teljesen alap legyen, amire még egy frissítés is csak bűvészkedve megy fel. Olvasd el a tesztet, és lehet hogy másnak lesz saját véleménye is erről. Bár én is szeretnék itthonról venni, de itthon elég kicsi a választék az olcsó és jó windowsos tabletekből.
-
Esetleg ez a 8 colos [link]
sirszevenap
kapcsold ki a hibernaciot , a biztonsagi mentes meretet is csokkentsd le , ha njncs szokseged ra torold az officet, es pendriverol frissitsd .Ha feltelepul a w10 akkor a lemezkarbantartoval toroltesd a telepitesi , frissitesi , regebbi windows fajlokat , (windows old mappa ) a telepito pendrivet egy masik gepen alkosd meg , mert ha a tabon teszed az is minusz kb 3 giga ... -
Tigerclaw
nagyúr
Az árukereső szerint 3 ilyen tablet van és azok között egy ismertebb nevű, az Alcor IQ935R. Most pl. az Aqua-nál ingyenes szállítás és 10.000Ft-os LEGO kupon is jár hozzá, amit a kocka.hu-n lehet beváltani/levásárolni.
Ahogy látom ez valami windows tablet kupon akció, vagyis lehet hogy más boltokban vásárolva is megkapod.
Amúgy nem ismerem a kütyüt, csak beírtam a keresőbe.
-
Tigerclaw
nagyúr
A gearbest-en van jópár, ami megfelel a leírásodnak. Ma még van ami olcsóbb is a cyber monday miatt:
http://www.gearbest.com/promotion-monday-tablets-sale-special-297.html
Az árba akár még ez is belefér:
4GB RAM, 64GB ROM, felbontás FHD felett, ráadásul már cherry trail-es atom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest