- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
V.Stryker #9191 üzenetére
Egesz korrekt a t100 amit limkeltel , ha ugy erzed elég a hw akkor erdemes megvenni , en is nezegettem , de nem akartam annyit adni egy tabert, nekem ezert lett kinai.. eddig semmi gond . Esetleg ez lehetme az aldibol , egy ket helyen talalni meg belole [link] 4 giga ram... 3 ev garancia stb. Alapjaba veve azert nem mondja senki sem hogy ezt vagy azt vedd, mert kozel azonos hw van mindben. Ami kerulendo csak azt lehet leiri: 1 giga ram ,16 giga alatti emmc es a ket magos atom ... a tobbi mar egyeni preferencia . De szinte barmelyiket veszed a felhasznaloi elmeny ugyanaz.
-
válasz
V.Stryker #9182 üzenetére
Attol fugg mennyit szánsz ra , de lényegeben az osszes nagy gyarto vallalhato, a jelen kinalatuk is hasonlo, az araikkal egyetemben, baytrail atom, 2 giga ram mert annyit kezel a baytrail ,8/16/32/64 giga emmc +hdd , 1/2 giga ram ,esetleg egy pot akksi a billentyuzetben dokkoloban ha van kb 90-130 000ft, ha bevallalosabb vagy akkor esetleg egy kinai tab , arra azert figyelj , hogy minimum 32 giga emmc legyen benne , 2 giga ram . Nekem a dell gepe tetszett, de csak az usabol lenne jo aron, csak hat hozzank nem nagyon szallitanak...
-
-
válasz
V.Stryker #9178 üzenetére
Ez csak szemelyes velemeny , nálam semmi gond a 2 giga rammal , nem venni eszre , hogy ak annyi lenne , de ha biztosra akarsz menni varj es lassan jonnek a cherrytral atom procis gepek , amik ha jól emlekszek mar kezelik a 4gigat , dual chanel.
Akinek giro gondja van , megsughatna a megoldast elore is koszonom ...w10 van mar a tabletemen a giro pedig bosch krealmany.
-
parandroid
félisten
válasz
V.Stryker #28 üzenetére
Teljesen más világ a kettő, és teljesen másra való. Én akkor cserélném le, ha lenne mellette egy (esetleg eleve kisebb) laptopom is, amit ki szeretnék váltani, viszont kellenek a windowsos alkalmazások. Amúgy meg teljesen személyes preferencia. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy látom mindkettőt, mert nekem a laptop helyett ilyen lett, páromnak meg egy ipad mini (gyerekek meg droidos tablettel nyomják). De konkrétan magamnak (mármint ha csak egy készülék kell) biztosan nem vettem volna többfélét, és ugyanígy dilemmáznék, hogy melyik legyen.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Animal Crossing: New Horizons
- További aktív témák...
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest