- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Amikor írtam akkor 369 volt, most nekem is249, bár én még 199-ért is sokallom.
Azért ez a z8350 nem egy főnyeremény. Előbb vennék valami ilyesmiket:
[link]
[link]Ezek még akkor is működni fognak amikor a miix már atomjaira hullott, és bőven nem atom teljesítményt adnak...
Az is igaz hogy nem is tabletek, bár érintős x220t-x230t is fellelhető kb ilyen áron, és azért a teljesítmény plusz az megér annyit hogy ne leszedjem a billentyűt hanem kifordítva összecsukjam ha tablet stílusban használnám. Ja és ugye ott az érintőképernyő mellé még normál nyomásérzékeny wacom toll is jár hozzá, ujjal és tollal egyszerre használható, és nagyságrendekkel jobban viszi a win10-et mint az atomos vackok. -
-
-
r.levente75
addikt
Köszi, megcsináltam van saját sablon, meg minden, de amikor bezárom és újra kinyitom a programot, nem ez jelenik meg kapásból, hanem valami ami nekem nem kell. Pedig alapértelmezettnek is be van állítva az általam készített sablon, mégsem azt nyitja meg. Be kell külön lépnem előkeresni a saját sablonomban amit csiáltam és úgy rakja be második doksiként. Ez így nem jó.
-
tevfik
tag
Köszönöm a segítséget.
Tanulságos! Akinek nincs dokkolható billentyűzete vagy nem csatlakoztat hozzá. Képernyő billentyűzet megnyit windows szimbólum + p ( csak második képernyőre, vissza kérdez, majd " igen " válasz )
Innentől billentyűzet nélkül is, tv-re ráköt tablet képernyő lekapcsol a tv-n megjelenik. Nincs duplikáció.
Ilyen hibával találkozott valaki? Nincs hely a gépen "szerintem alapból sem " windows 10 telepítésére. Most 8GB szabad hely van. Ma kétszer próbáltam, a csatlakoztatott microsd-t is megadni majd az újraindítást követően mindig sikertelen a telepítés végkimenetele.
-
MD25
csendes tag
Szia!
Én alig 2 hete vettem egy ilyet: [spéci OTG kábel]. TechTablet-es review-ban magyarázta a srác, hogy neki jó. Olvass utána. Egyelőre nekem is frankón megy, bár alig tudtam még használni.
Az én tabom micro usb-n keresztül tölt. A fenti spéci dologgal megy a töltés, rá tudok dugni billentyűt, egeret, kártya olvasót, külső merevlemezt egyidejűleg... (Ezeket mind teszteltem...)
Üdv, D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged