- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz negyven2 #12173 üzenetére
Megoldódott a probléma. Átváltottam másik Microsoft Accountra és a régiből beimportáltam a névjegyeket (ami különös mert mikor telefonról néztem meg nem volt ott szinte semmi). Úgyhogy most újra megvannak, még (kopp kopp kopp).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
DJosef
őstag
válasz negyven2 #12173 üzenetére
En nekem is volt ilyen annyi kulonbseggel, hogy a hotmail fiokban megmaradt az a 8 kontakt ami a telorol eltunt, de hiaba szinkronizaltam le tobbszor hard reseteles utan is, egyszeruen nem volt hajlando megjeleniteni. Ha uj kontaktot csinaltam az megjelent csak az a 8 nem. Vegul ugy oldottam meg, hogy a 8 kontaktot kitoroltem a hotmailrol majd felvittem ujkent, azota megvannak.
Forget about it
-
félisten
-
legiaap
félisten
válasz negyven2 #10770 üzenetére
Nálam most ez van az About menüben:
Software: Windows Phone 7.8
OS version: 7.10.8858.136
Firmware revision number: 2424.11.11.2
Hardware revision number: 3.15.0.4
Radio software version: 2424.11.9.1
Radio hardware version: 0.0.0.800
Bootloader version: 5.11.1.8
Chip SOC version: 0.36.2.0How are U today? Just kidding...I don't care!
-
gzbotii
nagyúr
válasz negyven2 #10156 üzenetére
Felraktam a WMP-t is, volt restart es most se megy. Most mi a franc baja van meg ennek, mar nagyon az agyamra kezd menniFullos 280MB zune letoltesevel megoldodott. Gondolom
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
pzstm
titán
válasz negyven2 #10110 üzenetére
ez az ingyenes stream dolog azt jelenti, hogy ha lejár a jelenleg Xbox Music Pass-om, akkor letölteni már nem tudok, de online hallgathatok? (USA)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
savoo
addikt
válasz negyven2 #10092 üzenetére
Na ez szép kis leírás lett. Annyit fűznék csak hozzá, hogy nálam a telefonon a területi beállításoknál csak a böngésző és a kereső nyelve van US-re rakva, és így is megjeleníti a lockscreen-en is a képeket, szóval szerintem ez csak account függő.
gzbotii: igen le is lehet tölteni őket, telefonon is, gépen is. Win7-et Zune kell, Win8-on tudtommal elég a Music app is, de én ott is a Zunet használom, mert az Omniámnak kell.
[ Szerkesztve ]
-
Maateeo
aktív tag
-
Peetey91
senior tag
válasz negyven2 #9640 üzenetére
Mellette az Árukereső is ott van. Dollar-ban vannak.
Update: ez vicc. Újra megnyitva középen megjelent a Zene is... Áruházban a podcast is, Zene is... Úgy néz ki csak kellett neki egy óra kb. mire átállította magát. Másra nem tudok gondolni. Köszi a válaszokat, ez valószínűleg megoldódott!
[ Szerkesztve ]
-
Peetey91
senior tag
válasz negyven2 #9628 üzenetére
Na a keresőgomb így már változott, jobbra-balra lehet lapozni és idézeteket is ad, valamint alul egy Közeli helyek ikon is megjelent, bár az kis falvamban nem ad ki semmit, de ez érthető is lehet. A zenefelismerés hogy működik? Valamint az Áruház továbbra is csak az előbbi 3 almenüt adja ki, nincs podcast-ek pl.
-
busman_
tag
válasz negyven2 #9536 üzenetére
aham. Winem sajnos(nem sajnos?) nincs. Mac connectorban van egy ilyen fül amit bepipáltam, hogy az xbox music szedje le a cuccokat a zenékhez de még így sincs siker..
Usa-már minden pedig a tellán, xbox acc is usa, microsoft billingnél jelzi hogy van egy HUN,GB,USA accountom, mert hogy ezeket a storeoat próbáltam ki és vettem meg 1-2 fizetős appet... Ezeket nem tudom eltávolítani sehogy sem.
-
Peetey91
senior tag
válasz negyven2 #9536 üzenetére
Áhh értem. Akkor ezzel most nem bíbelődök el, az iTunest már szépen megszoktam, zenére meg amúgy is Foobart használok, majd ha időm engedi eljátszok akkor a Zune-nal is. Esetleg a Nokia Music funkcióiról tudsz valamit mondani? Mert ha információt akarok lekérni egy előadóról (van valami olyasmi, hogy "más ettől az előadótól") azt írja, hogy sikertelen a csatlakozás. Ha jól tudom kéne lennie valami gig finder, illetve ingyenes zenetár részének is.
-
veterán
válasz negyven2 #5423 üzenetére
Akkor a 620 drágább lesz mint a 920?
Izé, origos cikkben miért a szifonhoz hasonlítgatják a lumiát? Ez vmi szifon reklámcikk v wtf?!
Nem, nem szifon, mert ha szifon lenne, akkor szifon lenne a neve.. Ilyenekkel h fel tudnak b.szni.. -.-"[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
btudos
nagyúr
válasz negyven2 #5418 üzenetére
Ez egy vicc. És mi van a feltöltőkártyával? De komolyan, ha elszánt vagy, 100-ért akkor is vehetsz a Speedshopnál független verziót(vannak olcsóbb alternatívák, lsd. Expansys vagy Voda). Ki az a hülye aki ezek után a Telenornál vesz 8S-t?
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ASUS notebook topic
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...