- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petkow
tag
Sziasztok!
Régi Windows Phone felhasználó vagyok, eleinte egy lumia 820-asom volt, aztán még 2015 tavaszán az utolsó darabokból szereztem egy lumia 925-öst. A napokban gondoltam rá, hogy milyen jó hogy van ez a telefonom, és ha le kéne cserélnem nagy bajban lennék, mert a microsoft jól szétcseszte a nokiát, meg az egész oprendszert. Nekem a 8.1 is tökéletes, és addig használom, amíg működik.
Erre rá egy hétre lejtettem és széttört teljesen a kijelző...
És most nagy bajban vagyok, hogy mit vegyek helyette. Ahogy elnézem, sajnos az okos telefon piac inkább visszafejlődött, mint előre. A Microsoft mint látom kivonul, és az utolsó W10 es készülékek és oprendszer is gyengébb. A két nagy OS pedig nekem mindig is ellenszenves volt. Amikor használtam őket, a Win Phone-hoz képest sokkal primitívebbnek, retrósnak tűntek, ósdi kezelőfelülettel.
Mi a teendő ilyenkor? Megszívtam és kénytelen vagyok androidot használni? Nekem egy jól működő, üzleti célra alkalmas, stabil eszköz kell, amin az alap dolgok jól mennek (email, üzenetező progik, office fileokat lehet megnyitni), illetve a WP 8.1 nél nagyon szerettem a HERE térképeket. Ilyen jó navigáció androidra meg iosre nincs is ahogy hallottam. Szóval kénytelen vagyok "visszafejlődni"? Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Synology NAS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Interactive Brokers társalgó
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...