Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenki!

    Lumia 820-on fellépő "furcsa" jelenségek - tapasztaltátok bármelyiket is WP-n?

    1.) Egy alkalommal fordult elő, legalábbis én egyszer vettem észre, hogy miközben nyomogattam (taláb a naptárba írtam be valamit...) spontán eldobta a mobilhálót, olyan volt, mintha nem lett volna semmi térerő, pedig mindig maximumon jön nálunk az LTE. Kb fél perc, és újra felkapcsolódott (magától), de kísértetiesen hasonlít a régi Nokiák végfokproblémájára a jelenség, habár nem kellett ki-be kapcsolnom a készüléket.

    2.) Ugyancsak eddig egyetlen alkalommal fordult elő, hogy bár a telefon nem volt lenémítva, nem csörgött, csak a kijelzőn mutatta, hogy hív valaki. Rezgő mód is be volt kapcsolva, de nem rezgett, illetve ha feltettem a vezetéknélküli töltőre, a töltő érzékelte a telefont, de valamiért nem töltődött...
    Kikapcs-bekapcs, most már minden ok, bár naponta ki szoktam kapcsolni egy újraindítás erejéig, lassan 2-3 napja ment folyamatosan, ettől bolondulhatott meg?!

    Illetve egy bónusz kérdés. Akarok venni kártyát a 820-asba, mindegy, hogy milyet veszek, vagy van valami ajánlott típus (azon belül, hogy MicroSD)?

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák