Hirdetés
Hirdetés
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
-
btudos
veterán
Najólvan, most itt is benchmark-huszárkodás lesz?
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
tybsen
addikt
Nekem ez a velemenyem a tegnapi adasrol.
Mas: talaltam egy Lumia 900-at 65 ezer HUF-ert, GSM bolt, allitolag MM-os szamlaval, hasznalt de jo allapotu, karcmentes. Tobbet nem tudok rola, ma delutan neznem meg... Ujonnan 80 lenne, igazabol ezen is gondolkodom, hogy megeri-e egyaltalan ez a kis arkulonbseg, hogy hasznaltat vegyek.. Szerintetek erdemes megvenni - es ha igen, mire figyeljek? Vagy vegyem a joval dragabb 820-at 121 ezer HUF-ert? Jon a karacsony, tehat akar bele is ferne a 820, a penz 3/4-e megvan ra, tehat beleferne valahogy. Ezert is vartam a MATV-t, hogy hatha megtudok valamit a 820-rol Hosszabb tavon csak jobb lenne a 820, nem?
-
balcsida
senior tag
Elérhető a Rum Run!
http://www.windowsphone.com/s?appid=1363e786-cbe2-4558-9816-7889b22c9cd4 -
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #3513 üzenetére
A nyolc X igazából nem áll kézre nekem, a bekapcsoló gombot a készülék tetejére tették ami nekem kényelmetlen. Apróság, de én ezt nem tudom megszokni, egy előző LG4x is ilyen volt és nem szerettem. Nagyon szép persze a design is nagyon vékony a készülék, de szerintem a Nokia támogatása jobb, navigáció, nokia számlálók, plusz a memória kártya bővíthetőség, cserélhető akksi. És leginkább a design jobban bejön, bár az igazi szerelem a L900/800..
-
tybsen
addikt
-
MODERÁTOR
Meg ne vedd a 900-at, ha lesz pénz a 820-ra is! Minden szempontból jobb készülék a 820, és ennek megkötései sem lesznek, ellentétben a 8s-el!
Egyetlen nyomora a 800x480-as kijelző, de ennél jobb felbontást a 900-as sem ad...
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Воланд
titán
igen. nekem nem remlik, hogy lattam volna az alkalmazast a videokban, de siman lehet, hogy vagy elsiklottam felette, vagy nem is volt telepitve.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
Lumia710 2417 pont read 15mb\s
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
amanoba
őstag
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
veterán
-
MODERÁTOR
Olvasom újra a tegnapi MA!TV adás kommentjeit... Értem azt, hogy szegény dr. Kind tátott szájjal szaladgált a f@szerdőben (szerintem is hulladék volt az adás), de amit mondjuk Misály produkál, az már picit sok...
-
félisten
-
Воланд
titán
"On the Lumia 800 I had the Counters from Nokia where I could monitor my data traffic. On the 920, WP8, it's not available." [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
kezman
őstag
válasz Plazmacucci #3527 üzenetére
Előfizetéses
Alúl váltani a Dominóra![ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
félisten
-
l!nk87
aktív tag
válasz amanoba #3522 üzenetére
Pont ezen gondolkodtam, hogy nem akarja végre a T lejjebb vinni a 800-as árát, és tessék
Ha nagyon akarnám, akkor tudnék 8x-et venni, de túl sok lemondással járna, és mivel kénytelen leszek szolgáltatót váltani, a 800-as lumia pont belefér a keretembe ... igaz nem nagy előrelépés az optimus 7 után, de legalább valami bár lehet meg kellene várni a 8s-et ? -
l!nk87
aktív tag
(#3533) Rage47 : nálam az előlapi kamera nem szempont, ha videó csevegni akarok, arra ott a tiptop
inkább az zavar, hogy még mindig nem tudjuk milyen megkötések lesznek a 8s-nél az 512 mb ram miatt ... most fizetek érte 30,40-el többet, aztán meg lehet b@szni majd a korlátozások miatt. Nekem jelenleg elég a mostani készülékem is a 7.5-tel, viszont szolgáltatót akarok váltani.
-
nagyúr
Van belsos infom arrol, hogy miert kesett ennyit a 920. Apro (tenyleg apro), de bosszanto tervezesi hiba maradt benne, szoval visszahivtak az osszeset meg november elejen. Kicsit meg informalodom.
while (!sleep) sheep++;
-
blackmajesty
aktív tag
Azért a voda megint tudott árazni. HTC 8X kártyásan 175ezer??? Na az már durva...
Blyan: voda kártyás árak
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz blackmajesty #3541 üzenetére
Hol látod ezt? Amúgy nincs mit csodálni rajta, a hazai Vodánál nagyobb rabló cég kevés van a mostanában menő szektorokban.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
igen, az meg erdekesebb lett volna, hogy ha megjelenes utan x hettel visszahivjak az osszes eladott modellt. engem csak az "zavar", hogy itt a nokia, probal kimaszni a godorbol es ennek ellenere megint jonnek elo a hibak a keszulekeknel. jo, persze, mas gyartoknal is vannak ilyenek.
-
Blyan
félisten
Hát igen... ez ilyen. Mindegy, valakitől megkaptam nemrég, nem kell rinyálni, el kell fogadni, vagy szolgáltatót kell váltani, különben is, egyik sem szeretetszolgálat!
Azóta csak csendben játszom a fénykardommal és nem hőzöngök.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MODERÁTOR
Az itteni hozzászólók ne menjenek semmi esetre sem sárt dobálni a Nokia 920 teszt topikjába... (ami ott zajlik, az erősen érdekes már most is - függetlenül attól, hogy egyetértek Bogékkal vagy nem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen