Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ausom GX1 - amikor az átcímkézés előny
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
veterán
válasz MasterMark #4100 üzenetére
WP8-nál biztosan 45, WP7-nél is ez a szám dereng, van egy teljesen szűz HD7-em tartalékban, mindjárt kiokoskodom hogy is van ez, mostmár kíváncsi vagyok
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
saiyajin
senior tag
válasz MasterMark #4100 üzenetére
Nem, 45től van. Egyébként jelenleg 38 appom van és mégis olyan. Ez a szomorú, hogy nem volt semmi telepités se semmi, és magától átváltott végleg.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
btudos
veterán
válasz saiyajin #4102 üzenetére
játékokkal együtt?
szerk.: Tuti 45 WP7-nél is, most próbaképp feltelepítettem egy rakat alkalmazást (játékokat direkt nem, hogy könnyű legyen számolni) és amint elérte a 45 elemet az alkalmazáslista, megjöttek a betűk is Aztán töröltem egyet és eltűnt, micsoda meglepetés Szóval 45 a bűvös szám
[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
38 app és 6 játék összesen.
Más: Tegnap volt olyan, hogy az explorerben folyamatosan mutatta a térerő-wifi-óra sávot. Sehol máshol nem, kivéve ha felülre böktem a képernyőn, de a böngészőben végig ott volt. Valakinél volt már ilyen? Ujrainditással helyrejött.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
nicu71
addikt
válasz saiyajin #4104 üzenetére
csinál néha ilyen különös dolgokat!Nekem éppen tegnap volt az a furcsa eset,hogy a kezdőképernyőn ott ragadt valahogy az egy hívás,egy sms,meg két email értesítés,holott már rég megnéztem,meg töröltem is,de makacsul ott virítottak.Újrainditás megoldotta.
Az biztos,hogy az újonnan összevaterázott AKG k370-es fülesemet nem nagyon szívleli,bár gyönyörűen szól,mégis néha valamiért összesz***ja magát,és magától restartol Omnia drága[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
tybsen
addikt
Ha van pl. 500 fotó a telefonon, akkor ugyanolyan gyorsan betölti egy wp7 vagy wp8 telefon a galériát, ugyanúgy megy a kicsinyítés-nagyítás, a képek közötti lapozgatás? Vagy van valamilyen akadás, késlekedés, ha egyre több és több kép van a memóriában? A skydrive-on tárolt képek estén mi a helyett ugyanezzel?
WP8: kezel több twitter fiókot egyszerre?
Előre is köszi! (Mégis gondolkodom Nexus 4 és a 820 között..)
-
félisten
-
Sabre
őstag
válasz Oppenheimer #4111 üzenetére
Én érdekes módon ezzel nem találkoztam, akármennyit akármilyen gyorsan akármeddig pörgettem.
Ezért fújoltam le a droidokat az első percben, amiken ez akadt - felsőkategóriában is -
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #4111 üzenetére
DE ha ez zavar, akkor nyeljél sünt.
(#4112) Sabre
Nem akad, csak amíg megy a görgetés a kis ikonképeket nem frissíti, csak amint megállt a folyamat. De ezzel semmi baj.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
catroot
veterán
-
Liudvikas
tag
nyah Lumia tulaj lettem
most telepítgetem az updateket, eddig bejövős ami nagyon szembetűnő Op7-hez képest, az az AMOLED kijelző
egyébként az Optimus 7 jelenleg nem kikapcsolható, ha bentvan az akksi tiszta skynet, droid lett belőle..
vajon hogy fogom ezt elpasszolni akár alkatrésznek is -
Liudvikas
tag
válasz Oppenheimer #4121 üzenetére
hihetetlen, hogy egy elromlott DVD drive/porszívó/egy családi telefon és egy régi Goldstar rádió után képes voltam másfél éve azt a szutykot megvenni
balcsida:
on: szemét Nokia kb 15% akksival adta, ilyet se láttam sokat
-
félisten
Észrevettem, hogy egy egyszínű gyári lockscreen hátérrel sokkal gyorsabban megjelenik a kép ha megnyomom a feloldás gombot, és a a scrollozása is egyenletesebb. Fura.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
legiaap
nagyúr
[link]
Valaki már venné meg a telefont, ez meg itt teszi tönkre...[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #4118 üzenetére
Ha lassan görgetsz, akkor látod.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Liudvikas
tag
srácok a Games tile-on a néha felugró avatarom miért teljesen fehér? leszedtem xbox live extras-t is, befrissítettem...semmi
watdo.jpg
-
btudos
veterán
válasz Oppenheimer #4128 üzenetére
Előbb halnék meg minthogy ilyeneket csináljak a 8X-el, még az ágyra se dobtam le egyszer se, pedig azt minden nap megcsináltam a HD7-tel
-
MODERÁTOR
Na, ma megtaperoltam én is egy 8X-et, csinos darab.
(Igaz ehhez Isztambulig kellett mennem, de na... Csak sikerült ).
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
btudos
veterán
Voltam már, tényleg fantasztikus a hangulata, de az eleve kudarcra ítéletetett feladatom eléggé rányomta a bélyegét a látogatásra (próbáld meg egy csapat török nemzetiségű angolul nem tudó analfabéta tesztelőnek elmagyarázni angolul, hogy miként kéne használni a cloud service manager-t, és mi az end to end testing menete maradandó emlék)
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #4118 üzenetére
Koszi a hozzaszolasokat :-)
-
Lall
veterán
Segítség kéne, mert beleőrülök. Kb. 1 napja szenvedek. Egy haveromnak eladtam a Trophy-t az összetört BB-ről sikerült lementenem a névjegyeket Windows névjegytárba és outlookba is. Mi az istenért nem akar beimportálni az xy@outlook.com email címre a live fiók. Túl nagy a file (1043 db névjegy), meg hiba történt az importálás közben, próbáljam újra dumákat ír ki.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
Sikerült! Nokia PC Suite-ből kiexportáltam csv-be, de onnan is csak úgy sikerült beimportálni, hogy 3 felé szedtem, mivel 500 névjegy fölött behal a live. Csodás!
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
zsírsámán
senior tag
Akinek nem magyar ID-je van, azoktól kérdezem, hogy csak a regisztróciónál be kell állítani a régiót és ennyi?
-
andris811
tag
Valaki nem tudja miért írja ki állandóan az adobe reader, hogy "the file path is invalid" ? Most először próbálok pdf fájlt tenni a telefonra, de hiába nyitom meg a skydrive-ból mindig ezt kapom az arcomba...
-
legiaap
nagyúr
How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3716
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen