Hirdetés
Hirdetés
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Befutott a The Patrick Star Game premier előzetese
gp Spongyabob nagy haverja mostantól új játékban garázdálkodik.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz MasterMark #4649 üzenetére
610re is összeheggesztik, ÉRZEM! Nem akarok kimaradni
Vennék 820at akkor nem csak a 2 kezem tenném össze, de a lábaim is, na meg a cuki kis ügyintézős csajt is lekapnám a tpontba, merméneEverybody lies.
-
btudos
veterán
válasz legiaap #4655 üzenetére
"A négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM-egység mellé egy szintén négynormás (850/900/1900/2100 MHz) UMTS-lapka társul, mobilhálózaton lógva legfeljebb HSPA+ sebességre számíthatunk."
Idézve a 8X tesztből. Ezek szerint a magyar 8X-ek nem LTE-sek. (Az enyém biztos nem az, gondolom kikapcsolható lenne)
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
félisten
-
legiaap
nagyúr
Na ez elkerülte a figyelmem. Én abban a hitben voltam, minden készülék tudja, csak az tudja kihasználni, akinek a hálózata támogatja.
Amúgy azt honnan lehet tudni, hogy az enyém LTE képes-e? Mert a hálózatom nem támogatja még az LTE-t.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
nagyúr
Valaki tudja hol tudom közölni a Microsofttal a problémáim?
Már megírtam a levelet, csak el kéne küldeni, de nem találok elérhetőséget, vagy ilyen feedback-es részt.Ráadásúl ma letöltöttem egí 80 Megás játékot. Letöltés előtt még 9,36 Giga helyem volt, most 9,13 van. A kettő különbsége nem éppen 80 Mega, de még annak a közelében sincs!!!
Mi a fene van most komolyan!
Kezdem elegem lenni.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
nagyúr
Egy kis pozitivum: Skype accountomat mergeltem egy MS accounttal, de ugy dontottem, hogy inkabb egy masikkal akarom. Felmentem a webszajtra, nem volt erre lehetoseg. Rakattintottam a supportra, kivalasztottam, hogy 'chat', egybol kaptam egy ugyfelszolgalatost, aki 3 perc alatt megoldotta.
Na mindegy, csak meglepett, hogy van meg ilyen.
while (!sleep) sheep++;
-
Dzsosy
senior tag
-
HawerKing
őstag
A menuben a betu sorrendeket kilehet szedni? Ugy ertem hogy a menuben ne legyenek betu csempek.
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
legiaap
nagyúr
Most én nem látom, vagy tényleg nincs rá lehetőség, hogy itt feltegyem a kérdésem itt?
Látom, hogy sokan kérdeztek írtak hibákról, de én hogy tudok?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
nagyúr
Na kaptak tőlem egy oldalas levelet. Remélem kapok választ, vagy valami reagálást.
Igazából mikor megvettem a 8X-et reménykedtem engem elkerülnek ezek a bugok, amikről olvastam a WP Central vagy WMPoweruser meg egyéb oldalakon, de én sem úsztam meg.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
tybsen
addikt
Facebook nem értesít üzenetekről. Pedig engedélyezett a háttérben futás, plusz be van kapcsolva a push notification..
IE10 pedig nem annyira Smooth, kis faziskesessel reagál sokszor, eleg bosszantó. Mobilarena hozzaszolasnal pedig darabonként mozgatja arrébb a képernyőt es tölti be, ahogy egy-egy szót beír az ember..
HTC is ilyen nagy ez valami Nokia specifikus dolog?
Egyébként az alkalmazasboltban nincsenek ott a Nokia alkalmazások, pedig mintha láttam volna amikor legelőször neztem.
-
catroot
veterán
900-on kilehet kapcsolni a kezdőbetűket az applistában?
Vagy most én értettem félre valamit?
@tybsen
Akkor még mindig egy rakat trágya az az app. Nálam is be van kapcsolva az értesítés (ok, én még 7.5-n vagyok) és kuka az egész. Se nem pittyen, se nem jelez a csempén.
Eddig pont az volt a bajom, hogy beragadt a csempén a számlálón, most legalább egyáltalán nem jelez semmit
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #4682 üzenetére
A legkomolyabb: ... Most például latom, h jott egy privát üzenet es amikor raklikkeltem, csak a sajátjaimat mutatta. Aztán frissítés es megjelent az új privat uzenet. Fura, ilyet én korabban nem tapasztaltam más készüléken.
Ugyanez az egyes forumtemaknal... Jelzi pirossal, hogy 2 új hozzászólás van - ranyomok a topik cimere es az én regi hozzászólásomat mutatja utolsóként. Aztán ha ranyomok a frissítésre, semmi. Ha fent ranyomok a fórumra, aztán a topik nevére, akkor 1 db új hozzászólást mutat.
Srácok, nekem ez igy barmennnyire is folyékony minden, nem oke.
Holnap eladom es vissza valami néha megakado androidra.
-
Oppenheimer
veterán
Még a végén nekem is S3 lesz a 8X helyett, ha még sok ilyen szarság kiderül. Mostmár nem akarok kompromisszumokat 2012 végén, 120k forintért.
Vagy remélem, hogy tényleg csak a Nokia ilyen szar!
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #4686 üzenetére
Dehogy, legiaap már levelet írt, mert bugos a 8X.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
tybsen
addikt
Ok.
most megint megnéztem, IE10 elindít, új oldal, mobilarena fórum index, latszik a wp topik ahol 11 új hszt mutat, aztán amikor ranyomok, csak ez a nehany volt az utolsó hozzászólásom ota... Evek ota fórumozók, lehetetlen, hogy eddig ez nem fordult elő, csak most? Vagy rosszalkodik a fórum, nálatok minden ok?
-
MODERÁTOR
-
kingabo
őstag
Direkt linkeltem a készítő hsz-ét is, ez egyelőre csak egy concept of proof, semmi több. "For now it's implemented only few functionality like SD card, screen output, touch screen input." Még az elfuttól is távol áll (egyelőre?)
Azért egy több mint 3 éves telefont sebességben összemérni egy mai 2 magossal? Már ha egyáltalán lesz rá lehetőség, mert sikerül a port... -
tybsen
addikt
válasz mukibuci #4690 üzenetére
Megint ugyanaz.. 11 hsz. Felvettem videóra, holnap feltöltöm. Botrányos Meg az is, h addig nem lehet. Normálisan zoomolni, amig be nem tolt az oldal , addig gyakorlatilag nem érzékeli az erintest. Ha ez a hudejo wp8 meg a Nokia, akkor bele se merek gondolni, h milyen lehet a wp 7 tania.. Bar az sem kizárt, h nem rosszabb, mint ez.
Szerk: nemcsak akkor nem érzékel, ha nincs betöltve az oldal, most kipróbáltam es a teljesen betöltött oldalnak is hiaba zoomolok, nem mindig reagál, pedig szupererzekenyre van állítva... Pff.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az FB app notifikacioi nem a WP problémája, hanem a jelenlegi appnak nincs regisztrálva background agentje. Az árfolyamokat megjelenítő vagy BBC App tök jól működik, jönnek az értesítések. Gondolom fixaljak majd az FBt is. Szóval nem os problémáról van szó.
Nade nem győzködok senkit, szerintem tybsen kicsit eltulozza a dolgot, én annyit tudok mondani, hogy az iphone 5ot használó kollégám első benyomása, hogy milyen szép a hardver és milyen gyors a rendszer.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
nagyúr
Ja,ha kell, levideozom, hogy a The Verge (naaagy, színes website töltése közben scrollozok).
while (!sleep) sheep++;
-
tybsen
addikt
Felesleges kostolgatni, nem ertem mi ez a hozzaszolas, hogy "lehet, hogy a te hibad, hogy nalad mukodik".. Eddig nalam minden keszuleken evekig mukodott, most nem mukodik normalisan. Egyertelmu hogy vagy a mobilarenaval van valami, vagy a telefonnal. Most eppen laptoprol irok es itt helyesen "2" uj hozzaszolast jelzett pirossal.
Szerk:
Meg ezt sem ertem: "szerintem tybsen kicsit eltulozza a dolgot," - akkor majd nezd meg a videot. De eleve milyen mar, hogy azt feltetelezed, hogy eltulzom, amikor tenyekrol irok.. Azert mert Nalad nem fordul elo valami, nem jelenti azt, hogy masnal sem.Szerk2:
fb-nel valoban nincs hatterben futas, gondolom ezt majd megcsinaljak - de ez engem jelenleg egyaltalan nem erdekel egyebkent, hogy miert nem mukodik. De OK, elismerem, hogy nincs optimalizalva az fb app, legalabb ez majd meg lesz oldva remelhetoleg..[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Ami nagyon erdekes, hogy most megneztem a theverge.com-ot, minden folyekonyan megy, zoom ki-be.
Oldal betoltese kozben is megy.A mobilarena forumjanak index oldalanal pedig nem megy minden esetben a zoom, en nem tudom mi lehet ez. Es tovabbra is 11 uj hsz-t mutat uj hsz-kent. Mar arra is gondoltam, hogy a cache-t töltöm be es azert mutatja mindig ugyanazt. De ez nem lehet, mert ha a cimsorba elkezdem beirni a www.mobilarena.hu-t vagy a mobilarena.hu-t es akar kiegesziti a forumos index.html cimmel, akar nem (tehat csak a www.mobilarena.hu-t nyitom meg), ugyanugy azt hozza, hogy 11 uj hsz van. Erthetetlen.
A gsmarena.com szinten hasonlo, ha sokat zoomol az ember ki-be, ugyanugy nem erzekeli a zoomot, mintha kihagyna, vagy nem is tudom. Mobilarena kezdooldala szinten. Theverge tokeletesen megy. Passz.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz kingabo #4691 üzenetére
Pedig van oka a dolognak, miert mondom. Hiszen a hd2 pont a 1st gen WP telok hw-et tartalmazza, es a 2nd gen is leginkabb a GPU-ban gyorsabb.
Ergo ha ra is lehet tenni ezekre, akar reszleges akar teljes funkciójában akkor is komoly kompromisszumot kellene kotni, hogy elfogadható sebességgel működjön. Es ha igy van, akkor nem igazán támadható a MS, azért hogy ezt nem engedte meg, es miert nincs wp8 a régi cuccokra, blabla akarmi.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Jöhet a kőzápor, de szerintem nem a background agent feladata az instabil push notifikációk elkapdosása vagy megkerülése. Főleg, ha továbbra is csak negyed óránként szaladgálhatnak...
tybsen: Ez a MA-s dolog elég bizarr, ilyet csak a mobilváltozattal keverve láttam eddig.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen