Hirdetés
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Megjelenési dátumot kapott a Chicken Police – Into the HIVE!
gp Az egyelőre kizárólag PC-re készülő folytatás november elején debütál.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Spórolni spórol, meg néha tényleg jól jön, de nagyon béna... Egy bétás Opera Mini kb. (ugyan az a technológia: szerver oldalon renderelik le az oldalt, css, js, anim gig nélkül és ez jön át a telóra)
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
HawerKing
őstag
válasz MasterMark #4749 üzenetére
S honnan lehet letolteni?
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
legiaap
nagyúr
Akinek WP8-a van, az megnézné ezt nekem, ha nem nagy kérés. Kíváncsi vagyok másoknál, hogy megy.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Dale
aktív tag
válasz legiaap #4756 üzenetére
Szia! Sajnos ez nem így megy, a programok marketplace-beli mérete és a feltelepítés utáni mérete szinte sosem fog egyezni. Az appokat mint talán tudod, XAP formátumban kell feltölteni, ami gyakorlatilag egy átnevezett zip file, tehát minden app tömörítve van. Például biztos forrásból tudom hogy a Hungarian Dictionary XAP-je 7MB, a market is ennyit ír ki. De amint letöltöd és feltelepül, kicsomagoláskor 18MB körül lesz a mérete. Ez egy méretesebb játéknál valószínűleg még szembeötlőbb lesz, már amennyiben jól tömöríthető file-okkal dolgozik.
Ezen felül sok program generál valamiféle adatot magának, amit önmagához elment a filerendszerbe, ez tovább csökkenti a használható tárterület méretét. Lehetséges hogy az Other a programok ilyen módon elmentett file-jait (is) mutatja, de ezt nem tudom, sosem voltam szűkében hogy utánanézzek, esetleg leteszteljem saját programmal.
[ Szerkesztve ]
https://enginedesigns.net
-
legiaap
nagyúr
Igen amint telepítek akkor az other mappa is nő, de ha nem is telepítek akkor is, szóval ott van a szemétdomb.
De azért az durva, hogy egy Bye bye brain 80 megás és több mint 200-at foglal.Amúgy meg nem értek egyet és felháborítónak tartom, hogy odahazudják, hogy ennyi a progi és duplája vagy több, mint duplája lesz. Ez nem fer, nagyon nem.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #4759 üzenetére
Ó, ne csinálják már
Ez az egyik leghülyébb dolog a wp-ben, amit rühellek.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Dale
aktív tag
Múlt hét végén arra jártam, így beugrottam az AT&T-hez ahol a 920-at vettem, megkérdezni hogy mi újság a wireless töltővel ami hetek óta majd postázódik. Egyelőre várakozik a rendelés a rendszerben, azt mondták hogy brutálisan sok 920-ast eladtak a start óta. Majd meglátjuk egyáltalán jut-e töltő, bár nem hiányzik de technológiai érdekességként kipróbálnám. Volt most a boltban kirakva egy sárga modell, hát azt kell mondjam csalódás. A sajtófotókon nagyon jól nézett ki, de élőben nem tetszett egyáltalán, szóval örülök hogy fehéret vettem látatlanban (az sose volt kirakva csak a fekete).
Mivel eddig még nem tettem meg, most gyorsan unlockoltam a telefont.
-
nagyúr
Csinaltam egy-egy fotot a lakasunk erkelyerol, kint toksotet, csak az egyebkent gyenge utcai vilagitas van. Mindkettot kezbol, nulla alatamasztassal.
Az egyik foto az L920, a masik egy csucs DSLR (Pentax K-5, jelenleg az egyik/a legnagyobb dinamikatartomanyu APS-C formatumu gep).
Szerintem ez nem rossz.
while (!sleep) sheep++;
-
Dale
aktív tag
válasz legiaap #4758 üzenetére
Inkább kiírhatná szépen a marketplace hogy letöltés ekkora, telepítés után akkora. Mivel csak appokkal átlagos használat mellett igazából nehéz értelmesen megtölteni tizenpár gigát, így inkább az lehetett a fontos ott hogy mekkora a letöltendő file mérete, adathasználati és egyéb mérlegelési szempontok miatt.
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #2313 üzenetére
Nekem osszesen 3 e-mail cim van, ami frissul. Ebbol kettot sikerult ugy beallitani, hogy azonnal lerantja a leveleket, a harmadiknal viszont a legalacsonyabb beallitas 15 perc.
Tehat osszesen 2 fiok szinkronizalhato ugy, hogy push jonnek az uzenetek, az osszes tobbi pedig kesve jon? Nem mintha olyan fontos ember lennek, csak kerdezem, mert azert ez fura.
Mas: ma megkerdeztem, a Vodafone HU 5ezer Ft-ert csereli a regi SIM-et mikro SIM-re meglevo vitamax eseten.. Ha veszek egy uj kartyat, az 1650 HUF. Ez hol logikus? A vodafone-os csaj is csak vallat vont, hogy ez igy van es kesz. Ezt a burokraciat, dobbenet
-
nagyúr
Erdekes ez az Android-WP migracio. Fogok rola irni talan a Logoutra, mert az ember azt gondolna az elejen, hogy ugyanazt kapja mas (szebb, fujcsempe, stb., kinek mi tetszik) kiadasban. Holott tok mas dolgok mennek jol/rosszul, mint Androidon.
Pl. most kezdek rakapni a Skydrivera - eddig is hasznaltam desktopon, de most egeszen uj ertelmet kezd nyerni.
A legnegativabb elmeny idaig az volt, hogy a Skype nem megy hatterben, egyelore.
A mai nap legpozitivabb esemeny pedig a Nokia Maps update.
while (!sleep) sheep++;
-
tybsen
addikt
válasz mukibuci #4773 üzenetére
Hm, nem tudom milyen van nekem, de meg fogom nezni, koszi. Bar azt hiszem nem tartom meg a lumiat.
(#4775) emvy: tenyleg megerne egy miset.. Most direkt probalgatom az e-mail ertesiteseket, egy 4 perccel ezelott emailrol meg mindig nem ertesitett. Pedig meg is nyitottam az alkalmazast, de egeszen addig nem jott meg a mail, amig ra nem nyomtam a frissites ikonra az e-mailen belul. Ugyanerre a fiokra viszont az ez elotti e-mail amit szinten teszt jelleggel kuldtem, siman megerkezett nehany masodperc kesessel (google mail).
Parhuzamosan nezem az anroiddal, ott minden gyorsabban jon meg: facebook azonnal (ha valaki kommental valamit vagy uzenetet kuld), vagy e-mail azonnal.
En eddig androidon hozza voltam szokva, hogy nem kell azon aggodnom, hogy az alapveto funkciok, marmint az ilyen ertesitesek, egyaltalan mukodnek-e. Itt wp-n folyamatosan az az erzesem, hogy lemaradok valamirol vagy valami nem mukodik a hatterben, es erre siman van boven eleg ok, mert igy mukodik eddig
-
-
szentkuti11
addikt
Hello!
Tudnátok ajánlani egy jól működő tracker programot WP7-re? A Speed Tracker nevű alkalmazást próbáltam, de kicsit vicces, hogy biciklin kapcsoltam be, és egy 70 km/h-s max speed-et mutatott, úgy hogy lejtőn nem is mentem vele....
-
tybsen
addikt
válasz amanoba #4780 üzenetére
Ja, koszi, megprobalom majd ezt esetleg - de annyira sz*r ez, hogy hazudni meg sunnyogni kell. En eskuszom kifizetem amit kell, de ha egy uj SIM 1650 Ft, akkor miert akarjak lehuzni az embert a meglevo kartyajanak a csereje miatt 5000 Ft-ra. Ez nem korrekt. Na de lehet lazadni meg minden, ez van.
-
Blyan
félisten
-
-
nagyúr
válasz Gabesz77 #4787 üzenetére
Semmi ertelme osszehasonlitani ket, tok kulonbozo helyen fotozott kepet.
@pushaliasersze, a K-5 szinhomerseklete eleg pontos. Bar semmit nem varazsoltam vele, csak ellottem program modban.
Itt van megegy, egy 40 wattos ego fenyenel, f/20:
Erdemes egyebkent jobbklikk-view original mellett megnezni. A 920 hidegebb szinhomersekletu, a 8X-en erosebb a zajszures (ld. 'pamacsok').
Mindjart fellovok egy kepet a nyaklancokrol K-5-tel is.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
nagyúr
Tessek:
Nem lehet pontosan olyan, mint az L920, mert nincsenek ugyanolyan ertekek. Tehat az L920 IS0640, f/2, 1/20; a K-5 ISO800, f/4.5,1/15.
Latszik, hogy az elozo K-5-os kephez kepest kicsit nagyobb a bemozdulas (1/15 vs. 1/50), viszont kevesebb az NR zaj (ISO800 vs ISO3200). Az L920 kepen tobb a postprocess-hatas, de nem veszelyes.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
HawerKing
őstag
Kész katasztrófa ezzel a Zune programmal Videókat átvinni a telefonra... A képeket s a zenéket még elég gyorsan átmásolja gondolom azért mert azokat nem konvertálja na de ha egy pár száz megás sorozatot akarok átmásolni rengeteg időbe tellik. Esetleg nincs ettől gyorsabb megoldás??
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Lall
veterán
válasz HawerKing #4796 üzenetére
De, hasznalj kulso konvertert. A forumon belul, ha keresel mar volt szo rola parszor milyen alternativak vannak. Egy sorozat resszel egy jo konverter vegez kb. 2 perc alatt. Mondjuk gep fuggo is, de semmikepp nem tokol annyit, mint a Zune.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
saiyajin
senior tag
Basszus, ha a gyari bing keresovel (keresogomb) rakeresek valamilyen kepre azt nem tudom lementeni?? Vagy en benazok?
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen program, ami...?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Apple Watch
- Canon MILC: EOS R és M topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Borongós őszt felvidító hardverportfólió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen