Hirdetés
- Nokia 130 - egyszerűen vége
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MODERÁTOR
Most nézem a voda árlistáját.. újabb 2 év rabsággal 144k-ért oda is adják a 8x-et.. Ja nem, bocs, biztos kapnék egy 5k kedvezményt, a köszönet programban..
Ezek nem normálisak, esküszöm
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Ezzel sikerült elérni, hogy meg se várom, hogy lejárjon a hűségem, amint megjelenik valami normális webshop-ba(edigital pl), vagy mm, saturn és társai boltba, beballagok, aztán megveszem 10 havi részletre. Vagy várok egy Huawei/Ativ S megjelenést, és azokat. A hűségem meg lejár tavasszal, de hosszabbítani nem fogok, ha lesz jobb ajánlat, meg le is lépek.
Szevasz.
Everybody lies.
-
Dale
aktív tag
válasz Plazmacucci #3652 üzenetére
Felraktam egy új képet a mappába. Most csak beltérben ment, kicsit sötét van az asztalom sarkán de remélem ez jó lesz valamire. A minimum fókusztávolság kb ennyi volt.
https://enginedesigns.net
-
félisten
-
amanoba
őstag
van egy tézisem ezzel kapcsolatban, miért rosszak a képek:
az MA TV-ben is láttam többször, hogy ha van is kameragomb (álá összes wp telefon), akkor is a kijelzőt tapicskolják, ráadásul tök bénán, esetlegesen teszik azt, nem csoda, hogy szarok a képek sok esetben.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
félisten
-
amanoba
őstag
válasz Plazmacucci #3652 üzenetére
ezek rohadt jó képek szerintem!
#3661 én nem is próbálkozom tapicskolással, amúgy is siralmas képek lő a htc.s
#3633 Dale: tiszta ámeriká! kicsit irigykedem, szép hely.
#3632 Barthezz2: eh, először aszittem félrebeszélsz, mondom mit akar az ATIV S-el, aztán feltűnt aminek fel kellett...
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
félisten
-
MODERÁTOR
Hm.. UK fiókkal már nem megy az XBox Music reklámokkal tűzdelt ingyenes zenehallgatás.. Felhívja a figyelmem, hogy ügyeljek rá, hogy a régiómnak megfelelő helyen tartózkodjak, aztán vagy leokézom és annyi, vagy vegyek Music Pass-t. Mindez Win8-on, de gondolom akkor WP-n se fog menni a régió miatt. Ha magyarra migrálok, akkor meg nincs(meg akkor lehet, hogy music pass-al se fog, mert azt írja, hogy 2 hétig az otthonomtól távol is, szóval megveszem egy évre, aztán lehet megy két hétig..).
Köszi MS
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
kezman
őstag
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Воланд
titán
válasz MasterMark #3670 üzenetére
nem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz MasterMark #3673 üzenetére
ott sem szunik meg a regiozas.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz MasterMark #3675 üzenetére
hat ize, valami forras, vagy bovebb magyarazat azert nem artana. amugy ketlem, hogy megszunne, legalabbis a zenek eseten tuti, hogy nem fog. sajnos nem a userekkel akar kiszurni az ms ezzel a regiozassal.
-
Воланд
titán
válasz Barthezz2 #3677 üzenetére
figy, arrol nem tehet az ms, hogy orszagonkent kulon - kulon kell megegyezni a kiadokkal/kozos jogkezelokkel. es akkor meg az adott orszagban azt is fel kell merni, hogy mekkora a fizetokepes felhasznaloi tabor egy adott szolgaltatas bevezetese elott.
-
savoo
addikt
válasz MasterMark #3675 üzenetére
És ez szerinted ez hiteles forrás?
-
MODERÁTOR
Na ezeket a kérdéseket tettem fel dr. Kindnak:
Szia András,
Akkor mellékelném az első körös kérdéseket:
1. Teszteljétek le, hogy a Rooms megosztás hogy működik két WP között, és pontosan milyen gyorsan frissül (plusz Androidot nem mondak a bemutatón, de iOS-et igen megosztásra).
2. teszteljétek le a BT file sharet (mármint hogy lehet-e képet, doksit küldeni más rendszerre is).
3. Bing visionnel mi van - kinyírták vagy nem? (elvileg maradt).
4. ha átállítjátok angolra a keresés nyelvét, a local scout dob bármilyen találatot itthon? UK Live reggel is próbáljátok meg kérlek.
5. teszteljétek már le a videó lejátszót valami xvid vagy divx alapú fájllal - meg nézzétek meg, hogy mennek-e azok a formátumok, amiket beígértek.
6. milyen hatásfokkal működik a TellMe? (lehet hogy ehhez is UK reg., de minimum angol készüléknyelv fog kelleni).
7. gondot jelent-e hogy nem tördel a böngésző ekkora felbontás mellett?
8. Internet exploreren bejön-e az http://www.unicreditbank.hu/mobil (asztali böngészőből nem megy). - ez elég egyéni kérés, de WP7-en nem ment
9. videó lejátszó fut-e a háttérben? (mármint hang még megy-e attól, hogy visszalépek a start képernyőre?)
10. ha van BT füles a környéken, nézzétek meg, hogy átmegy-e az audio ha videó fájlt játszanak le (sima audionál átmegy, de ezt a protokollt a WP7 nem támogatta).
11. Nokia maps nyílik-e meg vagy Bing maps ha pl. rákattintok egy calendar bejegyzés location pontjára (egyáltalán kattintható már?), vagy bármilyen map linkre?
12. milyen a 820/920 telefonálási hangminősége?
13. kakaotalk, Whatsapp, viber, kik messenger hogy működik (elvileg ezeknek még nincs WP8 variánsuk)?
14. felmerült egy olyan kérdés, hogy anno a Lumia sorozat 10/10-et kapott sebességre, a 920 most csak 9/10-et. A kérdés szó szerint így hangzik: "Tehát, hogy mi nem elég gyors benne, vagy melyik telefon gyorsabb? Mert ha smooth és gyors, akkor miért nem 10 pont?"
15. Ha 920-nál lehet, próbáljátok már ki légyszi az ambient light szenzoros trükköt valami erősebb fényforrás mellett (mennyire lesz jól olvasható a kijelző?) - ettől is tuti ez PureMotion panel elvileg.
16. Feliratos oldallal (pl. weblap) scrollozzatok fel-le gyorsabban, ahogy a tesztben tettétek, mennyire húz a kép (HD7-en elég randa volt)?
17. Nokia Drive+ tervez offline (elvileg kell neki)?
18. 920-on tudom, hogy kerámia gombok vannak, a 820-ason is?
19. Ha napfényben kikapcsoljátok az OIS-t, akkor is ilyen homály képeket gyárt? - mert ugye az OIS nagy előnye, hogy befolyással lehet a képminőségre...Továbbá van-e esetleg információtok a következőkről:
a. magyarországi bevezetés tényleg csak 2013 Q1?
b. lesz-e szolgáltatói exklúzivítás a 920-ra (ahogy az USA-ban, vagy Angliában van)?
c. a hivatalos Nokia márkabolton kívűl várható-e, hogy a kiegészítőket a szolgáltatókon keresztül is értékesítik (JBL hangfalak és a fatboy töltő is érdekes - valamint a Monster fülese)?Köszönöm a válaszaitokat előre!
Üdv,
Zoli (és a WP szakmai topik lakói).Ezt a választ kaptam (engedélyezte a privát megosztását):
Szia,
köszönjük a kérdéseket. Sajnos már csak a Lumia 820 van nálunk, de megpróbálunk beszerezni egy újabb példányt, időpontot sajnos nem tudok ígérni. A nem 920-ra fókuszáló kérdéseket megpróbáljuk minél hamarabb megválaszolni, a gyártó-specifikusokkal kapcsolatosak miatt pedig írunk a magyarországi képviseleteknek.
Ha bármi továbbira kíváncsiak vagytok, jöhet
üdv,
A.Illetve megkért, hogy linkeljem a topikunkat, úgyhogy lehet hogy itt is tudtok majd tőle kérdezni
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
félisten
-
laccy88
senior tag
valaki ajánlana bevált RSS olvasót ingyen?
-
-
Dunbar
senior tag
Érdekes, engem 800x480-as kijelzôn sem zavar, hogy nem tördel, sôt, idegesít a tördelés. És indexet, MA-t, fórumokat is asztaliban nézem. Ezt meg az egybe hangszerôszabályzót is így szeretem.
A 920 kijelzôje szebbnek tûnik videón, mint a 8X-é, mélyebb feketékkel meg jobb fehérrel, persze nem tudom erre mennyire lehet alapozni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #3693 üzenetére
Én látva az árakat, februárig biztosan várok... aztán irány egy 920
És majd jól itt fogom riszálni a kék seggem a Nokia collections-el
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
félisten
-
natran
csendes tag
Helló,
ha netán még megtudakolnád a következő kérdéseket is nagyon hálás lennék Bár lehet, hogy Ti is tudtok valamelyikre választ adni (bár ezek a kérdések inkább WP8-ra irányulnak)
- skydrive szinkronizálás: be lehet-e állítani, hogy a teljes méretű képet töltse fel automatikusan, ha nem a skydrive appal lehet-e egyszerre több képet kijelölni és egyszerre feltölteni.
- képeket lehet e kijelölni és egyszerre küldeni, illetve törölni?
- van konferenciahívás wp8-on? lehet, hogy van 7.5-ön, de sajna én még nem találtam meg
- lehet-e az e-mail fiókoknál is fekete hátteret választani?
- szinkronizálja-e alapból a google címtárban lévő névjegyeket, ha mondjuk pc-n módosítom őket?
- ki lehet-e lőni, hogy alapból ne a bing legyen a kereső?
- van-e netán olyan opció alapból, hogy a címtárban elmentett születésnapoknál automatikusan figyelmeztessen?
Igazából engem ezek zavarnak wp7-en (lumia 800), netán tudtok valamelyikre megoldást? -
laccy88
senior tag
Nem tudom mit bénáztam, de a menüben kezdőbetűnként csoportosítva lettek az appok... Hogy lehet ezt kikapcsolni???
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nokia 130 - egyszerűen vége
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen routert?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hatalmas az érdeklődés a Dragon Ball: Sparking! Zero iránt
- Energiaital topic
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3716
- iPhone 13 256GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 91%/p3712
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen