Hirdetés
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Új előzetesen a The First Berserker: Khazan
gp Hamarosan indul a zárt béta, amelyre még mindig lehet jelentkezni a hivatalos oldalon.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madd dogg
senior tag
válasz Oppenheimer #4251 üzenetére
Mivel zenelejátszó is van, nekem az is magától értetődő volt.
-
madd dogg
senior tag
Új: hogyan tudok alkalmazást gyorsan bezárni? Pl.: h böngészéskor ne töltse újra az előzőleg megnyitott lapokat.
-
Oppenheimer
veterán
válasz Liudvikas #4255 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogyha nem lép ki az appokból, akkor RAM hiány miatt kilép a rendszer böngészőből, mint androidnál, és akkor ha visszalép a böngészőbe, mindent újra tölt. De itt nincs ilyen.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Liudvikas
tag
válasz Oppenheimer #4257 üzenetére
áháá, droidos beidegződés
én az utóbbi 3 hónapban (egészen mostanáig ) megszoktam az újratöltést a kikapcsoló Op7 miatt
-
Blyan
félisten
Ami mondjuk nem alaptalan, mert iOS-en is rendszeresen újratöltődnek az oldalak a Safariban, memóriatelítődéskor - legalább is az i5 előtti modelleken. Az 1gigás i5-ön tudtommal nem.
Szóval mai napig csodálom és minden tiszteletem, hogy WP-n ennek nyoma sincs.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
tybsen
addikt
Megint whatsapp téma, wp8. Épp a német marketplace- t néztem, ott már elég sok wp8 tapasztalat gyűlt össze. Döbbenetes, hogy gyakorlatilag sok felhasználónál használhatatlan az app. :-( Nem értem, ez mitől van, szerintetek hogy létezik, hogy néhány embernél megy, másoknál késik, be kell lépni és csak akkor jön meg az üzenet, stb.? :-(
-
Maateeo
aktív tag
válasz madd dogg #4253 üzenetére
Legegyszerübben úgy tudod kivédeni, hogy böngészöben nyomsz 3 pontot, ott Registerkarten (magyarul valami lapfülek lehet vagy nemtudom), ott kiütöd az oldalakat, majd a blank page-nél nyomsz egy visszát. Felesleges, de ha így szeretnéd, ez a megoldás.
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
Maateeo
aktív tag
Problémát eddig csak egyszer okozott a német windows, hogy a ZUNE-ban nem tudtam belépni, mivel ugye a lokalizációs dolgok kicsit máshogy álltak. De van erre egy szuper program (LocaliZune), és megoldotta helyettem. Amúgy meg kellemes, a magyartól már falnak megyek..
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
btudos
veterán
válasz Maateeo #4273 üzenetére
A magyartól én is. De a kedvencem mikor a Service Managerben a test user nyelvbeállítása német, és nem találom a megfelelő funkciót, mert csak angolul tudom. És ha bejelentenek az osztrákok egy bugot, és nekem azt egy élő felhasználó userén kell reprodukálnom, akkor nem módosíthatok nyelvet Mert oké hogy nincs gondom a némettel, de azért a szaknyelv más kategória.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Zyrius
aktív tag
Sziasztok,
Tovább ismerkedek a rendszerrel és közben felmerült néhány kérdés bennem, amivel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.1) Felmásoltam a zenéket az albumok közé, de hiába van minden album külön mappában mégsem kerülnek az adott album alá. Azt látom, hogy van egy album érték az egyes audio fájloknál, de nem tudom ezeket átnevezni ami miatt most kis káosz van a zene mappán belül és ezt látszólag a telefonon nem is tudom megoldani, de jelenleg asztali gépen sem. Tudtok ajánlani olyan programot amivel vagy a telefonon vagy az asztali gépen át lehetne írni az album értékeket az egyes fájloknál?
2)Tudtok ajánlani olyan zene lejátszót, ami jobb, mint a beépített gyári? Eddig ez a leggyengébb pontja számomra az egész rendszernek. Androiddal összehasonlítva eddig funkcionalitásban és megjelenésben is fényévekkel jobb a wp8, de ez a zene lejátszó minden szempontból gyenge (nincs eq, csúnya a megjelenés, nem tudok beletekerni a számokba. Ha mondjuk be megyek egy albumba vagy kiválasztok egy előadot pl Limp bizkit, nem látom az összes zenéjét amiből ki tudnám választani azt, amit éppen hallgatni szeretném hanem egyesével kell odalépkedni a kívánt számra... borzalom , lehet én nem találtam meg valami opciót.
3) A zárolási képernyőn beállítottam a binget, viszont valamiért nem frissítődik a kép, mindig ugyanazt látom ez normális? Úgy emlékszem ennek változnia kellene automatikusan.
4) A hívásnaplónál nem látszik (nincs színnel vagy ikonnal megjelenítve), hogy ki vagy bejövő hívás volt. Oda van írva, de nincs olyan kiemelés, mint a nem fogadott hívás esetében, ami nagyon fontos lenne az átláthatóság szempontjából. Van ilyen beállítási lehetősé?Catroot írtad, hogy nem megy a skype, ma tesommal beszéltem skype-on keresztül nem volt semmi gond.
a 8x-el kapcsolatban. Rendkívül jó a külső hangszóró, soha nem hallottam még ennyire tiszta hangot telefonból szólni. A mélyhang, mint ahogy az várható nem igazán létezik, csak megmosolyogni való szinten, de aközépmély közép és magas tartományok nagyon szépen elkülönülnek még nagy hangerő mellett is.
8x tulajoktól kérdezném, hogy ti tervezitek valamilyen headset vagy agybadugós fülhallgató vásárlását, ami elég jó ahhoz, hogy a beépített erősítő érvényesülni tudjon? Ha igen milyet?[ Szerkesztve ]
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
catroot
veterán
Más is tapasztalta, hogy a gmaps esetén a latitude nem frissül, csak manuálisan?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
kezman
őstag
Bele tekerni tudsz, rajt tartod az ujjad az előre gombon
music Player az igaz hogy nekem L710-em van de egy próbát megér[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Lall
veterán
Sajnos elkerulhetetlen, hogy "normalisan" rendezd a zeneid es akkor a telefonon is igy jelenik meg. Szerkeszteni az albumnevet es egyeb dolgokat ugy tudod, hogy Zune-on belul jobb egergombot nyomsz a szamon es szerkesztest valasztod. Ha mindennel kesz vagy szvsz torold a telefonrol a zeneket es szinkronizald fel ujra. Igy majd az albumokat is tudod kulon valasztani es bennuk a zeneket. A WP nem konyvtarszerkezet alapjan dolgozik, hanem id3 tag alapjan.
A hivaslista ilyen marad, arra nincs megoldas.
Bingnek frissulni kellene, talan valami beragathatott.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
madd dogg
senior tag
Arra gondoltam, hogy hosszabb böngészés után ki akarok lépni a böngészőből. Más programoknál ez a kilépés a vissza gombbal megy. Itt ha nyomom a vissza gombot, akkor visszalép az előzőleg látogatott oldalakra, ha 10 volt előtte, akkor 10-re. Érdekes, hogy mikor megnyomom a vissza gombot hosszan az alkalmazásváltáshoz, ott nem lehet bezárni az egyes appokat, mondjuk egy kis x ikonnal a felső sarokban.
Sohasem volt droidom, hála istennek.
-
kezman
őstag
válasz madd dogg #4282 üzenetére
Nokia Xpress Beta-t használom, ha másik oldalra szeretnék váltani csak visszalépek a Xpress főoldalra, itt meg választok új oldalt és ennyi, nem kell kilépni, fagyasztja az elhagyott oldalakat, appokat,
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
MODERÁTOR
Nokia offering US WP8 Lumia buyers free Monster Purity headphones worth $90 - kicsit sok lesz már a jóból a nagy vizen túl
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
madd dogg
senior tag
Zenéket én pc rendezem mappába, majd ha összeválogattam a kívánt számomat, megnyitom wmplayerben, és létrehozok egy lejátszási listát abba a mappába ahol a dalok vannak. Zune észreveszi majd az új playlistet és ha felmásolod azt a telóra, huúzza magával a zenét is.
Ha wp8-nál nincs zune, csak másold fel a mappát zenéstől playlistestől ahogy van.
-
negyedes
addikt
1. mp3tagsehogy sem tudod elkerulni hogy beird a tageket, ez van sajnos.
2. wp8 nem tudom h engedi mas lejatszot 7nel nem volt(tenyleg nem volt? ) markwten nez szet.
3. net kell hozza szerintem.
4.7.5 alatt a rendszer szinevel huzta ki a nemfogadot hivasod volt. 8 alatt nincs?Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Zyrius
aktív tag
válasz negyedes #4292 üzenetére
A nem fogadott hívásokat itt is jelöli, csak azt nem látom, hogy a többi fogadott vagy kimenő hívás. Mármint írja , szövegként megjelenik, olvasható, csak ez céges telefonom és ez kicsit problémás lesz nap végén, mármint hogy átlássam a forgalmat. Ez az androidnál, de még a nokia 3310nél is jobban meg volt oldva
Köszi a zenékkel kapcsolatos válaszokat is.
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
pushalias
őstag
-
Zol01
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Megváltoztattam a gmail jelszavam PC-n, azóta a telefonon nem tudom használni mert sehogyan nem akarja elfogadni! Lehetséges hogy új fiókként kellene megpróbálnom a régi törlésével?
Ha valakinek volt ilyen tapasztalata és tudna segíteni azt megköszönném!(#4296) Barthezz2
[ Szerkesztve ]
-
btudos
veterán
Na akkor az elején
WP8-nál nincs Zune, de a rendesen megcsinált ID3 tag-ekkel akár mass storage módban, akár a Windows Phone PC-s alkalmazáson keresztül nagyon egyszerű rápakolni zenét.
Ha rámész egy előadóra, ott látható hogy milyen albumok vannak fent. Ha egyet jobbra lapozol, akkor ott lesznek albumtól függetlenül a számok ömlesztve.
Más music player tudtommal csak Nokiákra van, nem tudom mikor fog ez változni bár nekem jó a gyári
A híváslista ilyen, a minimalista design miatt szvsz nem fog változni.
Bing háttérképekre nincs ötletem
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen