Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a Redmi Note 14 Prók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Android szakmai topik
- Jelentős fejlődést mutat a Xiaomi Redmi Note 14 Pro széria
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz kingabo #4699 üzenetére
Azért a fórumban a WP8-as HD2 hackre azt írta a készítő, hogy nem megy gyakorlatilag semmi, csak a kijelző meg a touch, és lehet, hogy soha nem is fog... Főleg úgy, hogy élvezhető legyen a felhasználói élmény. Egyelőre az sem eldöntött, hogy feccölnek e még bele energiát, lehet, hogy igaza van ay MS-nek tényleg a döntéssel.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
félisten
-
nagyúr
A Skype meg mindig nem megy a háttérben,mondjuk ezt közlik is a storeban (azt mondják,hogy a véglegesben menni fog... Nagyon remélem, nekem ez make or break kérdés.)
while (!sleep) sheep++;
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz MasterMark #4710 üzenetére
Nem integrált. Külön app, de a VoIP API miatt beépül, csak még nem készült el...
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
tybsen
addikt
Most eppen a bongeszoben raklikkeltem a "lapok"-ra (erre csereltem le a "frissites ikont" az IE-ben), erre ujraindult a telefon.. klassz. A nagyitas-kicsinyitest tovabbra sem erzekeli minden esetben, ezt leteszteltem es minden oldalnak ugyanugy csinalja. Konkretan az tortenik, hogy ha belenagyitok, aztan belekicsinyitek egymas utan 2x, akkor mukodik. Ezt kovetoen viszont nem mukodik. Aztan megint, aztan megint nem. Ez nem lehet normalis dolog..
Most szerintetek ilyen esetben vissza lehet vinni a MM-ba a telefont es visszaadjak a penzt? Vagy elkuldik javitani?
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Köszi Mindenkinek a segitseget! Az viszont akkor pozitiv, hogy ez nem minden wp telefonnal van igy (marmint a zoom eseteben ez nem normalis mukodes).
-
Murphistic
aktív tag
Szia!
Látom gondjaid vannak az új telefonnal . Kipróbáltam, hogy az én telefonomnál is előjön-e a hiba, de nálam is minden rendben működik. Egyébként csináltam egy kis böngészőtesztet is, amit videóra vettem. Még mindig fenntartom a véleményem, hogy a ZTE Tania is használható e téren.
Remélem nincs harag amiatt, hogy ajánlottam a WP-t és remélem megoldódik majd a Te problémád is.
Szerk.: látom meglett a megoldás (csere), én is szurkolok, hogy jó darabot kapjál és minél hamarabb elfelejtsd ezt a kis affért ( nem fogod )Ha valakit érdekel itt a kis böngészőtesztem:tecső videó
Egyébként nálam most olyan probléma jelentkezett, hogy repülő üzemmód kikapcsolása után lefagy a telefon, ha roamingolásba kéne felébrednie. Csak az akkukivétel segít...
[ Szerkesztve ]
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
HawerKing
őstag
Esetleg valaki nemtudja hogyan tudnam unlockolni a Lumia 900 at?
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
ikarigendo28
csendes tag
Sziasztok
Nekem az lenne a problemam (omnia7) hogy ugy 2 honapja a live tileok nem mukodnek, csak a rendszerbe integraltak. Szoval az idojarasosak pl nem pedig az ami tenyleg hianyzik (probaltam rengeteg felet). Flixter se frissul, stb. Van megoldas a hard reseten kivul?
-
catroot
veterán
válasz ikarigendo28 #4732 üzenetére
Próbáltad magukat az appokat újratenni?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #4731 üzenetére
Koszi, most probalom, hatha. Mert amugy jo a telefon, tetszik. De ez igy nem OK. A kijelzo felbontassal nem vagyok meg kibekulve, ez lehetne jobb, meg a fb uzenetek nem jonnek meg (az ertesitesek viszont igen).
Felraktam ide egy videot a kijelzo erzekelesi hibajarol.
-
tybsen
addikt
HIHETETLEN DE MEGJAVULT!!!! legalabbis most HR utan minden siman mukodik, megy a zoom, barhogy probalom! Oppenheimer, koszi a tippet. Mi lehetett ez? Azert tovabbra is figyelem es tesztelem, remelem nem jon tobbet elo. De akkor is eleg fura, hogy egy vadonat uj telefonnal ilyesmi megtortenik? A forum-hozzaszolasokkal kapcsolatos tegnapi furcsasagot pedig majd meg letesztelem.
-
Blyan
félisten
Hehe, igazából majdnem mindenkinek eljön a pillanat, mikor videóra veszi a WP telefonját.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
gbela
senior tag
Sziasztok,
más tapasztalt már olyat h e-mailt küld, és az elküldött mail tele lesz mindenféle kódokkal?
azt hittem csak az én unlockolt nokia romos omniám csinál ilyet, de most egy barátom gyári L800-ánál is ezt tapasztalta. Ilyesmi lett az elküldött:"> oooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
> MIME-Version: 1.0
> Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
> Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
>
> Mit akarsz m=C3=A9g pakolni. A h=C3=A9tv=C3=A9g=C3=A9n m=C3=A1r k=C3=B6lt=
> =C3=B6z=C3=B6l vagymi. Ejjj.
> J=C3=B3ccaka!
> Felad=C3=B3: B=C3=A9la G=C3=B6nye
> Feladva: 2012.10.24. 22:02
> C=C3=ADmzett: Sar T=C3=ADm=C3=A1r
> T=C3=A1rgy: Re:
> oooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll"Ötlet? Nem túl frankó, főleg h cég igazgatónak írt telóról és ilyesmit kapott a csóka...
-
Murphistic
aktív tag
Ezért nem szabad ékezetes e-maileket írni ... de tényleg. Sohasem tudhatod, hogy milyen szerveren megy át az üzenet, ami nem ismeri az adott kódolási eljárást.
WpCentralon is találkoztak ezzel a problémával. Állítólag a Gmail az eredeti üzenetet a válasz fejléce elé illeszti be és ez okozza a bajt. Most meg nem mondom, hogy ki nem követi az aktuális szabványokat ( a Google, a Microsoft vagy a Nokia) .
WPCentral topikEgyébként szerintem simán el lehet olvasni .
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
gbela
senior tag
válasz Murphistic #4741 üzenetére
Köszi,
én is hasonlót sejtettem, hogy mi ezzel nem sokat tudunk tenni. Valóban csak ékezetes maileknél jön elő, de ott is csak 10-ből egyszer. Tök random, gmail gmail között..no mind1.
Beépített levelező amúgy.
-
törölt tag
Rendszeres válasz szokott lenni minden második kérdésre itt a fórumban, hogy majd WP8-ban.. Majd a WP8 javítja... Majd WP8-ban lesz...
Most már kezdhetjük a majd WP9-ben szöveget! -
HawerKing
őstag
valaki tud ajalni valami jo es ingyenes bongeszot wp re? Nokianak nincs bongeszoje?
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Blyan
félisten
válasz MasterMark #4749 üzenetére
És mennyire használható?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen