- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
greggggg #7422 üzenetére
Akkor mi lenne, ha a normál kamera appban az érintőfókuszt használnád?
Szvsz te is tudsz oda fókuszálni ahova a kamera, és OK hogy arcfelismerés, de átállítod portréra, az racra fókuszálsz vele és kész.@polonic: Érdekes, nekem megy gond nélkül. Üzeneteknél pedig Skype kontaktokról volt szó.
@András.: A paypal fizetés minden gond nélkül megy, ott nem ellenőrzi a címet (nekem legalábbis ment magyar reggel Paypalen, UK reggel MS fiókon)
-
-
-
-
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
greggggg #7305 üzenetére
Mert.
A rendszer stabil működéséhez iszonyat sok RAMot megeszik alapból. Ezt lehet rossznak nevezni, de én pl. pont ezért szeretem a WP-t, mert soha nincs rendszerlagg.
Azért megnézném hogy mennyire gyorsan hoz be egy kezdőképernyőt mondjuk egy Spiderman-ből kilépve bármelyik Android csoda - WP-nél ha a gombra kattintasz instant ott vagy, Androidon ha mákod van nem borul be az egész teló tőle, csak darabos lesz. -
törölt tag
válasz
greggggg #7305 üzenetére
Talán nehezebb programozni WP-re így nehezebb optimalizálni is.
Másik lehetőség hogy a többi platformon több ramot használhatnak a 3rd party appok.
Harmadik hogy egyszerűen sz@rnak a platformra, kidobálják félkészen a cuccokat csak hogy mondhassák a Microsoftnak hogy ők megcsinálták rajtuk nem múlt. Fejlesztőknek az az érdeke hogy kevesebb OS legyen amire portolni kell. -
Sn00PiG
aktív tag
válasz
greggggg #6755 üzenetére
Igen, van hogy 4-5 másodperc neki a kilépés/frissítés, de akkor is megéri, mert tényleg ez az egy az, ami mindenféle kapcsolati ikont ki tud tenni, és a BT állapotát is mutatja - a többi nem képes rá, csak a külön "BT" appok.
Többiek: Nem tudtam, hogy már megszűnt WP7-en, sry, de korábban Lumia800-on is ezt használtam anno, ebből gondoltam, hogy ott is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest