- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz
fatpingvin #145072 üzenetére
-
Krystal_s
addikt
válasz
fatpingvin #142568 üzenetére
Hátha megérted az én nézetem is, amit nem fejtettem ki eddig bővebben.
Win 10 óta számomra is nagy kérdés, hogy miért. 🙃 Nagyon nem tetszik az az irány, amivé változott. Kicsit reménykedem még a 11-ben. Nyilván, aki nem foglakozik vele annyira, vagy mások az igényei, annak mindegy mit használ.
Nálam a hosszú évek alatt kialakult megszokás és ezáltal kialakult kényelem az oka, amiért Windowson érzem otthon magam. Nem tudok olyan problémát, beállítást, amit sokszor már "csukott szemmel" is nem lehet megoldani, vagy elég hamar megtudom találni a megoldást. Persze ennek rengeteg személyes tapasztalat a saját káromon is és sok sok olvasás, tanulás az oka hosszú évek alatt. Mindezt eldobni nem akarom.
Miközben sokszor ránéztem a másik oldalra (kipróbáltam több fajtát, jelenleg Kubuntu és Mint van) és vágyom a Linuxos tudásra. Nekem az kevés, hogy telepítek egy rendszert és az van, ahogy van, ahogy valaki más megtervezte. Ki akarom ismerni, irányítani és olyanra állítani, ami nekem megfelel. Linuxon mivel nem ismerem jól a lelkét hülyének érzem magam, ezért kényelmetlenül használom, amikor jobban próbálok belemerülni. Közben tanulgatom, mert ha az MS így folytatja, lehet váltanom "kell".Geth: Aki mindkét rendszert komolyabban használja, az értelemszerűen ismeri és megérti mindkét oldal előnyeit és hátrányait. Ők látják át a legjobban a kettő közötti különbséget, rugalmasabbak miközben nem nézik le egyik oldalt sem. Hogy ki melyikhez húz jobban, az egyéni. (szerintem)
-
Geth
veterán
válasz
fatpingvin #142568 üzenetére
Itt win volt előbb, soha nem tekintem referenciának, normálisnak, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Ford topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest