- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dandris
tag
válasz
Multibit #80907 üzenetére
Ide is beteszem, hátha segítség lesz valakinek.
Úgy néz ki az elmúlt években folyamatosan voltak ilyen hibák frissítések után. Amit kivágtam az mfp 476dw, a mi 477dw nyomtatónk elődje. Csomó fórum van ilyen hibákkal. Bár 2018-ra nem találtam.
Egyetlen megoldás úgy néz ki a windows-ban az smb2 és smb3 letiltása, és akkor smb1-en megy a dolog. Holnap kipróbálom. Köszi a segítségetIlletve amit még találtam, hogy a nyomtatóban tiltani az smb1-et, ezt is megnézem holnap.
-
Dandris
tag
válasz
Multibit #80892 üzenetére
Van írási joga, meg ugye eddig működött.
Csináltam a nas-on egy Próba mappát, arra sem dolgozik.A Z:\-t nem tudom megadni, mert nem fogadja el a nyomtató oldala.
"\\XXXX\Közös\Beolvasások" van megadva, és eddig is így ment.
De lehet ez "\\USERX-PC\USERX_tár\Beolvasások", vagyis akármelyik hálón levő gép megosztott hdd-je, amit más gépekről elérek, tudok létrehozni benne file-t, törölni stb, a nyomtató oda sem hajlandó szkennelni.
Legjobb, hogy most hívtak a másik városban levő irodánkból, hogy ott sem lehet szkennelni. Ott 8 lemezes syn nas van, meg több gép, de a nyomtató ugyan ez.
Szintén csak a windows 10 lett tegnap/ma frissítve az összes gépre. Eddig halasztgatva volt, ma mindenkivel rányomattak.
-
válasz
Multibit #80467 üzenetére
A laptopba nekem is ssd van. Az 1 terás vinyót meg kivettem belőle és ment usb2 külsőbe és azon vannak a filmek. De mviel nem nemzetközizem már nem nagyon kell a külső sem.
Az asztaliban egy M.2 128-as van, ez windowsnak only, meg ott a 480 játékra. Kicsit dobott a töltésen minden játékban.
(#80468) Borisz76: Nas-ban meg 2x2 tera van most. Ha kevés lesz, akkor kell egy nagyobb nas, mert kimaxoltam ezzel.
-
csixy
addikt
válasz
Multibit #78553 üzenetére
Tegyél rá egy Microsoft fiókot.
Telepítsd fel ugyanazt a verziót az új vasra és alaplapcsere gyanánt be tudod aktiválni az előző fiókod segítségével . Keress rá ,valahol itt van az előzményekben a mikéntje. Ezután a régi géped windowsa nem lesz aktivált. A régi gép vinyóját gyaluld . Ha ezután újra telepíted erre a windowst, látni fogod, hogy spontán nem aktíválja be magát, vagy ha mégis akkor felesleges volt megvenni rá az utóbbi windowst, mert már eleve gyárilag is az lehetett rajta és a biosába beégetett termékkulcsa van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest