Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
És az komoly, hogy valaki azt használja is?
Alig tud valamit, de még a képek minőségét is lerontja. Használj paint.net-et (nem böngészős), ingyenes és sokkal többet tud.
http://www.getpaint.net/download.html#download -
TheProb
veterán
Hali!
Szerintem első körben az a leggyorsabb megoldás, ha nyomsz 1 clean installt. Csak előtte image-eld le a jelenlegi rendszer pl mactrium reflect-tel, hogy ha az se lenne megoldás, akkor visszatérhess a mostani, belakott állapothoz és ezen kezdj debuggolni.
+Ami még megérhet 1 próbált: BIOS update, netán reset.
(#60321) Popes:Köszi, ezt kipróbálom én is.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
istvankeresz
aktív tag
Mielőtt újrahúzod a gépedet, próbálj meg kábelt cserélni, esetleg csak megmozgatni. Lehet csak a SATA kábeled nincs rendesen a helyén. Esetleg dugd át másik sata portba, illetve nyomkodd rá rendesen az ssd-n is a kábelt. Még lehet az is, hogy nincs megfelelő áram ellátása az ssd-nek. Gyengülő ág a tápodon. Próbálj másik áram csatlakozót rádugni ha van az az ssd-re. Áram csatlakozó ellenőrzése az SSD oldalán is. Nem gondolnám, hogy szoftveres hiba miatt tűnik el a meghajtód.
[ Szerkesztve ]
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
Grafirka
őstag
Cegnel ket gepen az antivirus okozta. (Avira ) Tobb napig keresgelte a rendszergazda mig megtalata .Lecserlete a szoban forgo szoftvert , azota nem jelntkezett. Ha esteleg te is az emlitett szoftvert hasznalod akkor meger egy probat, hogy torold es esetleg nehany napig tesztled masikkal.
De okozhatja, illesztoprogram is meg amit mar emlitettem , serult HDD/SDD. Szoval nem egyertelmu az ok.[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Az hogy esetleg az ESET terhelése kiváltja, még nem a probléma forrása. Főleg, ha a gép induláskor sem látja mindig az SSD-t biosban, akkor ott sokkal komolyabb gond van a háttérben. Nálam is van eset, és a napokban ment fel a CU - semmiféle probléma nincs.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
Akár sata kábel hiba is lehet. Pl kimozdult a helyéről. És/vagy mondjuk játék közben ha nagyon melege van a gépnek, az váltja ki. Az ESET, sem semmilyen más szoftver nem okozhat olyan hibát, amitől újraindulás után nem látja a bios az ssd-t. Ilyen nincs.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
TRob1
veterán
Halkan jegyzem meg hogy a Magix Vegas 14 nem lép ki.
Sztem próbáld ki, mert ha ez is kilép, akkor nem a CU-val van a gond, hanem nálad valami (Utolsó Sony Vegas tudtommal több mint 3 éves, win10 még sehol sem volt. Nem kell csodálkozni ha egy már nem támogatott app egyszer csak nem működik egy új rendszeren. De jelen esetben persze lehet hogy csak nálad van valami nagy galiba. )Gépházból vissza tudsz állni simán ha még megvan a Win old mappád (előző win maradványok).
De előtte tégy egy próbát a Játék mód kikapcsolásával, és a Játékrögzítő kikapcsolásával is. Okoztak már ezek érdekes dolgokat. Ki tudja.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Még csak most? Há' mikor mondtam már?
És a Vegas müxik?
Ha nem, mi lenne ha kukáznád (akár ideiglenesen próbák erejéig) az Experience-t (mi a francra való egyébként amit más, kevesebb erőforrást használó appal nem lehet megoldani? Sosem teszem fel), mert lehet hogy az a felelős mindenért? Mert úgy hallom kezdetektől van vele baj,és azóta még az nvidia kémkedése is bejött a képbe ezen keresztül...[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Megmondom őszintén, nem tudom, mint írtam, sosem használtam (azért is kérdeztem, mire való, mert rögzíteni lehet már win beépítettel, illetev ezer másik kisebb-nagyobb appal, frissíteni lehet nélküle is...stb ). Igaz, mással sem rögzítek játékot, azt se tudom mi értelme - kivéve ha valaki játéktesztelő vmi online újságnak.
Fraps-ot szokták sokan sok helyen emlegetni, de hogy melyik jobb/rosszabb vagy kisebb/nagyobb tudású, az passz. Azt tudom hogy sokan panaszkodnak/panaszkodtak experience-re ilyen vagy olyan okokból, illetve sokan eleve fel sem teszik.
Persze ha szükséged van rá, használd (azért is írtam hogy legalább próba erejéig szedd le, hogy kiderüljön, ez okoz-e galibát, avagy ettől függetlenek a történések)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
-
monosz
őstag
Szia!
Tiszta telepitésnél kösd le a HDD-ket,csak az SSD legyen akiv meghajtó.
Ha van Oc,akkor default biossal telepíts.
Win updade után,a win.old mappát töröld.
Valszeg ezekkel tisztában vagy,de nincs jobb ötletem.Nekem már volt egy pár "komolyabb" Win10 frissítés,de rendben működik minden. (a konfigom hasonló)
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
monosz
őstag
Alaplap bios beállítás esetleg?
Ha SSD probléma lenne,akkor "friss" indításnál is a bios jönne be.Az meg felettébb gyanús,hogy nem látja a meghajtót restart után.
M2-es,vagy sata?
Én sata3-ast használok,de nekem semmi hiba.Stabilan működik a rendszer.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
Grafirka
őstag
akkor homalyosits fel kerlek,
kivalasztom a bellaitasoknal hogy payment/ payment options/
"debit card , paypal , bank account"de nextet nyomva semmi PayPal opcio nincs csak credit/debit card
Nem engedelyezett minden orszagbol a Paypal ? Ha ausztraliat jelolom ki pl orszagnak akkor egybol megjelenik a Paypal mint opcio.
Hogy kell ezt athidalni /megoldani ?
-
-
lovi27
addikt
Rosszul teszed, hogy ennyire erőlteted az OC-t. Régebben én is csináltam. Volt úgy, hogy napi intenzív használat mellett akár több hónapig se szállt el. De évente legalább 2-3-szor biztosan jött a kék ablak különböző hibákkal. Megúntam azt csinálni, amit te is: fantom hibákat kergetni. Az a +10%-ért nem éri meg, amit amúgy is csak a tesztprogramok mutatnak ki. A konkrét hibát meg hamar meg lehet találni.
Megszüntettem az összes OC-t. Azóta egyetelen egy kékhalál vagy hasonló hiba nem történt. Az update sincs tiltva, minden frissítés ahogy jön települ is. Hasonlóan bevált a barátaimnál is. Nem siránkoznak a W7 után, nincs tele a gatya, mert telepíteni kell a CU-t, és nem átkozzák a MS-t se.
-
TRob1
veterán
De hibát nem úgy keresünk hogy megnézem majd kevesebb OC-val, hanem megnézem alapbeállításokkal. AZtán ha oké, akkor lehet a kevesebb OC. Ez így működik normális esetben. Eleve így kellett volna indulni a legelső hibánál. Aztán vagy megoldotta volna, vagy nem. De mindenképp egyértelművé tette volna hogy köze van-e hozzá.
(Amúgy a szomszéd előtt a ciki ha nincs húzva? Vagy a dizsibe? )¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Most nem is volt kérdés, azt kihúztam, mert inkább költői. Most csak tanács/tipp/általános leírás...stb. volt.
Az előző kérdésre meg már akkor válaszoltál. Igaz, akkor még a Nem hiszem-mel... de mióta mások is mondták, már kicsit más a véleményed. (De végül is miért kezdenél alapbeállításokkal, úgy túl egyszerű lenne )¤ R'n'R ¤
-
LuiT
aktív tag
Miért ne lenne?
Miután szól az WinUpdate, hogy van valami frissítés, elindítom a WinUpdate MiniTool-t és kiválasztom azt, amit szeretnék letölteni és telepíteni. Amit meg nem akarok telepíteni azt rejtetté teszem, s legközelebb nem is rinyál érte.[ Szerkesztve ]
Üdv. „A törvényeket a bölcsek hozzák, és a bolondokat sújtják velük.” :-)
-
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Előzetes élménybeszámolókon az Avowed
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest