-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
poli27 #109242 üzenetére
Eredetileg volt smb v1 a windowsban. Amikor újratelepítetted a gépet, az smb v1 mar nem került telepitesre, biztonsagi okobol.
De utólag be lehet kapcsolni, ha a hálózat felderítést bekapcsolod.
Ip címmel latja egymást a két gep, de a hálózati gépek kilistázása az smb1 része volt, ezért kell újra bekapcsolni. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
poli27 #105094 üzenetére
Ha sehogy nem megy csatold fel hálózati meghajtóként. Ma újra raktam a wint a gépen és bármit állítok, nem találja meg hálózat felderítéssel a másik gépet, ami előtte ugyanezzel a rendszerrel ment, de a hálózati meghajtóként való felcsatolás működik, az elérési útvonalat szépen végig pötyögtem és kész.
-
válasz
poli27 #102586 üzenetére
"beállítom működik rendesen 1-2 hétig, aztán gondol egyet és nem"
Ugyanez van nálam is. Most megint nem érem el a lejátszómmal a megosztott tartalmakat, pedig semmit nem változtattam a rendszeren. Lehet, hogy visszaállok win7-re, ott MINDIG működött gond nélkül.
Amikor helyrehoztad, hogy sikerült?
-
-
YASKATIR
senior tag
válasz
poli27 #78568 üzenetére
Ha tetszik, ha nem ilyen dolgok elofordulnak, sot ennel sokkal cifrabb dolgok is. Mutass egy rendszert, ahol egy nagyobb frissitesnel nincsenek hasonlo random hibak.... Meg a nyomorult macos-nel is folyamatosan ez van, aztan ott mennyi gepre is csinaljak a rendszert? 10?
Ha nem akarsz ilyen hibakba belefutni, akkor halaszd el a feature update-et mondjuk 2 honappal, es a problema meg is van oldva
-
nyunyu
félisten
válasz
poli27 #15348 üzenetére
4 napig nem hasznaltam a 8.2-es gepemet, mert videken voltam.
2-3 napja irtatok, hogy a desktop skalazodasi problema megszunt, mert kijott ra a frissites.
Ehhez kepest ma raneztem a WUra, talalt 3 frissitest, de mar az elsonel elhasalt, masik kettot le se toltotte, manualisan noszogatni se nagyon lehet.
Kozben Talca tulajdonsagainal beallitottam, hogy kis ikonokat hasznaljon, erre az alkalmazasok ikonjait szanaszet torte, mintha minden harmadik sor/oszlop hianyzott volna az ikonbol. (Ugyanezeknek az ikonoknak semmi bajuk 7 alatt)
MSPaint is eleg erdekesen jelent meg 100% skalazas mellett, kepernyon 75%-ra kicsinyitve jelent meg a PrintScrrel tolt kepernyokep, kozben kep tulajdonsagainal helyesen 1920x1080 latszik, stb.Edgebol hianyzo beallitasi lehetosegeken is sikerult felhuznom magamat, gondoltam sebaj, hasznalom az IE-t.
Az meg azzal nyitott, hogy letiltotta a SetPoint 6.65-ot, mondvan nem IE kompatibilis...(Ja, telepites utan 2 oraval jott ki Logitechtol a 6.67-es egerdriver.)
Mindegy, keznel volt az egy hettel ezelotti komplett 7.1 particiobackup, igy fel ora utan lett egy rendszerem, amitol nem kapok hulyet.
-
zolisx4
őstag
válasz
poli27 #15131 üzenetére
Nem mondjátok??Jó win 8 nem volt nekem win 7 ről váltottam.Én a Farming Simulator 2015 szoktam vagyis szoktunk játszani az interneten,Csak én csináltam kép képfájlt hogy ne keljen a lemezt mindig berakni ,tesco verzió,én még az alcohol-lal csináltam és nem iso hanem mdf ez az igazi gondom.
Mini alkalmazások mondjuk a gpu observer ,meg cpu figyelő sem akar elindulni erre ötlet ,nem nagyon találok semmit .
-
kengyel
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged