- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
coco2
őstag
válasz
csaba951 #158366 üzenetére
Még nem tartok kék halálnál. A win elindul. De nem frissít, nem indít tool-okat, amik helyreállítást szolgálnának, nem tudok belépni eszközkezelőbe, nem tudok lemezkezelőt futtatni, gyakorlatilag el vagyok vágva a driverek kezelésétől. Nem vágom, hogy tud win10 ilyen helyzetbe kerülni. Használtam win10-et vagy 6 éven keresztül, de ilyet még nem láttam.
Csak kíváncsiság. Mióta én 11-re váltottam a 10-et elkezdték aktívan tönkrefejleszteni?
-
coco2
őstag
válasz
csaba951 #158363 üzenetére
Hát, visszanéztem, és rosszabb lett
Szóval a 24h2 felment, de frissítések utána elakadtak, 0xc0000017. Reboot, ugyan az. Kotrok weben, írja, hogy dism, meg bcdedit.. egyik sem megy. Pont ugyan azzal a hibakóddal kiakadnak, nem futnak.
Ilyenkor mit szokás csinálni
Azon kívül, hogy egész gép format, és ideje 11-et telepíteni. 800 gigányi fene tudja mi van felpakolva eddig. Legyen a síkformat egy legutolsó opció.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
csaba951 #152896 üzenetére
Nem tudom felhozni a bejelentkezés másik fiókkal ablakot, csak kattintható userek vannak, és aztán jelszó vagy pin.
Helyi biztonsági házirendben lehetne megkövetelni az usernév beírását, de az Home-ban nincs.
Hiába adtam rendszergazda jogot a gyerek usernek, és hiába kapcsoltam szét a gépet az MS account webes felületén, nem hajlandó továbbra sem opciót feladni a lokális fiókká alakításra.
Érthetetlen...
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
csaba951 #109218 üzenetére
Saját tapasztalat, hogyha PS/2-es billentyűzeted van, akkor NEM
Nem tudom mit csináltak, de W7 alatt nem volt ilyen gond. Amikor W8-t próbálgattam, nem értettem, miért nem tudom kikapcsolni, senkinek volt 5lete, mi lehet az oka. Aztán egyszer beruháztam egy újab, jobb, mecha klaviatúrába, és akkor azonnal megszűnt a probléma.
Próbaképp visszadugtam a régi, és ismét nem lehetett kikapcsolni a gépet a kikapcsológombbal, csak a start menü leállítással... -
MaxxDamage
félisten
válasz
csaba951 #82905 üzenetére
Hmm...már egyesével engedélyt adtam aminek kellett adni (másolás közben) de kipróbálom amit mondasz. Azt szeretném elérni, hogy amim már 1x megvan azt ne keljen újra keresgetni (neten) és letölteni. Korábban jártam már úgy is, hogy kiírtam BD-R lemezre valamit és mikor kellett, csak azt veszem észre, hogy a könyvtár van, de abba semmi.
MD
L -
King Unique
titán
válasz
csaba951 #43049 üzenetére
A megfelelő (8.0+) Windows Enterprise / Education kiadás + Enterprise ISO kombónál van lehetőség a beépített Windows To Go szolgáltatás használatára. De külső programok - pl. WinToUSB, Rufus, PWC - esetén nincs ilyen korlátozás. Illetve azért az így létrehozott telepítés nem egy live rendszer, nem olyan, mint egy live Linux.
Mindegyik kb. teljesen feltelepíti a Windowst az USB-meghajtóra.
-
Balion
senior tag
-
Balion
senior tag
válasz
csaba951 #42931 üzenetére
Milyen programokra gondolsz? Win (modern) appokra? Gondolom amely programok működnek az előző rendszerekkel (7, 8, 8.1), a mostani win 10-en is fognak működni. Pl. driverek, és 3rd party appok számomra a lényeg.
Update elhalasztása nem gond, minden szinten letiltottam. Win appokat letöröltem, kiírtottam, csupasz win10-em van. Ezért is érdekelne, hogy ha ebben az állapotában marad, megérzem e a változás kihagyásának következményeit. -
phenomHUN
senior tag
válasz
csaba951 #42896 üzenetére
Na igen, főként ez utóbbi miatt maradna a W7, valamint pár egyszerűbb saját program is készül már (otthon, szintén W7-en).
Olcsóbb alternatívát keresnék, de céges felhasználásra nem igazán találtam csak 1-2 "szürke" eladót (nem boltot, nem webshopot - pl ez), ők a bolti ár közel feléért árulják. A legtöbb normál webshopban most a Win10-el megegyező, vagy magasabb áron kapható. Vajon ha lejár az ingyenes upgrade csökkenhet ez nagyobb mértékben?
Persze ha más nem lesz, akkor ~50 ezerért is rendben van darabja.
Jövőhét közepéig kell üzembe helyezni az új gépeket (új Apple imac gépek, de vindóz kell rájuk
).
-
idegen lény
addikt
válasz
csaba951 #42683 üzenetére
Ezt most ugye konkrétan a Lenovo G560-as laptopra írtad? Mondjuk WiFi-t nem használok, mert nagyon egészségtelennek tartom, a hang meg remélem, csak kijön a TV-ből. Köszönöm, ezek nagyon hasznos információk voltak, nem fogom akkor elkapkodni a tiszta telepítést, az úgyis várhat. Lesz egy hónapom letesztelni a rendszert, addig még visszaválthatok W7-re, úgyis csak régi játékaim vannak lemezen.
Az SP1-et a MS oldaláról is letölthettem volna, de mivel már SP1-es volt a W7, ezért nem lett volna értelme. Zömében biztonsági frissítések, de hátha leszed valami Lenovo specifikusat is. Meg hát várom a felhívást a W10 keringőre, de egyelőre sehol.
-
idegen lény
addikt
válasz
csaba951 #42604 üzenetére
Sosem volt Apple vagy android-OS vagy windows-OS telefonom, de köszönöm. Engem is zavart egy kicsit, hogy amerikai, az európaiakban nagyobb a bizodalmam. Viszont azt sejtettem, hogy ezzel esetleg nem minden fog úgy működni, ahogy annak kellene, legfőképpen persze azért, mert nem értek hozzá. Sajnos ezekhez a programokhoz nem írnak használati utasítást, vagy hogy pontosan mik lehetnek a következményei annak, ha ezt vagy azt kikapcsolom; és rettenetesen túl vannak bonyolítva. Ezek szerint ez nem nekem való, hanem csak profiknak. (Hatalmas villámok csapkodnak mellettem, szerencsére még nem kezdtem el a frissítést!)
-
King Unique
titán
válasz
csaba951 #42609 üzenetére
Nyilván aktivált, az rendben. Csak arra gondoltam, hogy ha inkább 8.1-en szeretnék maradni még egy ideig, akkor ha 31 napon visszaállok és pl. GWX-ben is elutasítom a lehetőséget (mert ugye utána is kínálgatni fogja 29-ig), akkor ez az új rendszerre való jogosultságban nem fog-e problémát okozni. De, ha egyszer beregisztrálta a hardvert, akkor gondolom nem.
Köszönöm!
-
Crytek
nagyúr
válasz
csaba951 #25359 üzenetére
Olyat sehol nem tárolok ,mert szimplán nem érdekel.
Driverek kisebb progikat akarok felrakni. Amit friss rendszer esetén egyből fel tudok majd rakni!Köszönöm,akkor holnap csinálok is egy fiókot!
Jaj majd elfelejtettem ez az MS store amolyan google play stílusba nyomja,hogy nagyobb ünnepekkor szaréhúgyé adja a store ból a cuccokat vagy M$-nál ilyen nincs?
(1-2 mobil game pc-s verziója érdekelne nagyon!)
-
Sztlaci
aktív tag
-
t72killer
titán
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest