- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csupingo
veterán
válasz
Jarod1 #158072 üzenetére
Utoljára win 11-nél láttam említve.
-
d.janos
csendes tag
válasz
Jarod1 #157657 üzenetére
Minden rendben, semmi hiba. Olyan ez, mintha valami Windows (driver) hiba lenne. Előző laptopon is csinálta. Bár ugyanezekről az ssd-kről és m-usb cuccokkal.
Egymásról egymásra m2->2.5"-es ssdről hozza kb. amit kell másolásnál 100-300 MB/s és vice versa.
Viszont a sentinel azt írja a m2 rendszer ssd-re, hogy 90%-os kondició, 100% teljesitmény és 28 TB összes írt adat, ~34 nap működésiidő. Ez a 90% már kezd rossz lenni?
-
King Unique
titán
válasz
Jarod1 #157476 üzenetére
Ha visszaolvasol egy kicsit, akkor már ki lett tárgyalva ez, meg a #157469-ben hogy vsz a Bitdefender miatt volt, illetve az sem magától, hanem a felhasználó által indítva.
-
-
cidalain
veterán
válasz
Jarod1 #149005 üzenetére
Az ajánlott megoldás jó lett.
Nem szeretek mindenre külső SW-t alkalmazni. Nem napi szinten 500szor használok képnézegetőt, és tényleg semmi extra feature nem kell, csak belépek egy mappába, duplaklikk az első képen, aztán nyilakkal léptetni. Ehhez tök jó a Win10 app, ha éppen működik a nyilakkal navigálás (megoldást kaptam rá), vagy a Win7 féle képnézegető is (ennek beizzításához is megkaptam a megoldást). -
tpeter77
addikt
válasz
Jarod1 #148755 üzenetére
Á, be sem tudok lépni böngészőből se.
Telefonon nem használtuk ezeket a fiókokat. Akkor csak a PC volt meg, és létrehoztunk 6-8 fiókot, amiből néhányat a mai napig használunk.
De ez pont nincs meg, hiába próbálgattam a különféle jelszavakat, ezt a gyerek hozta létre és nem is írta fel a kis füzetébe sem, csak a többit! -
válasz
Jarod1 #148684 üzenetére
A hordozható mindenes 1Tb ssd-m jelen pillanatban 9 partícióval rendelkezik de még fér rá ha valami fejlövésem lesz van üres terület 57GB.
Nagyon is van értelme legalább kettészedni, én 23 éve használok PC-t és már a Win2000 korában is volt a rendszer és külön az adatok+portable cuccaim.
OS elhullásnál megment egy rakás macerás mentegetéstől a C-ről, csak újra kell húzni, sőt ha a másodpartíción van mentés az oprendszerről akkor 10 perc alatt vissza lehet állítani és az élet megy tovább.
Mégjobb ha külön lemez az adat.
Csak ezt hiába mutatom meg 100 ismerősömnek csak a C-t ismerik úgyhogy felesleges is.
Te is a csakCések táborába tartozol úgylátom. -
válasz
Jarod1 #148684 üzenetére
Ezt írtad, ennek meg semmi értelme.. Nem százfelé szokták...
A vezérlőnek teljesen mindegy ,hány partíció van, nem romlik, nem károsodik tőle.
Viszont igenis van értelme partícióra bontani, mert ha a rendszer bedöglik legalább az adatpartíció megmarad pl...
Ez így bocsi, de baromság volt , amit írtál... Idejön valaki is ezt a hülyeség olvassa.
Akkor írd azt, hogy szerintem.
Avagy akkor várom azt a szakmai cikket, meg szerintem a többiek is, amely megerősít minket abban, hogy tilos particionálni...
-
-
-
King Unique
titán
válasz
Jarod1 #148303 üzenetére
• How to Create a Shutdown Icon in Windows 10
• 8GadgetPackVan.
How to Shut Down the Computer in Windows 10
De amúgy mi szükség erre okvetlenül, 2 kattintással talán nem jó pl. a Win+X menü, Alt+F4, stb. módszerrel?
-
King Unique
titán
-
-
King Unique
titán
válasz
Jarod1 #148209 üzenetére
Nem világos pontosan mit értesz "biztonságos" alatt. A személyes fájlok és a telepített alkalmazások eleve megmaradnak, mint bármelyik in-place upgrade esetén, sőt lehet előtte biztos ami biztos alapon mentést készíteni a Windows 10-ről, stb.
Ha mindez ekkora kérdés, valamint nem feltétlen cél még a Windows 11-re váltás, akkor lehet inkább nem kellene "ráengedni". -
Doner
aktív tag
válasz
Jarod1 #148051 üzenetére
Üdv!
Nem hiszem. Annyi van hogy a gépházban a nyomtatók és szkennerek menüben szépen ott van a listában egy nyomtató ikon mellett hogy scx 4500 series. De nyomtatni nem tudok mert az egy alkalmazásban sem jelenik meg csak szkennelni tudok. Annyit még észre vettem hogy az előbb említett listában az összes eszköznek 3 lehetősége van: nyomtatási sor, kezelés, eltávolítás. Ennek a ami nekem kéne mrg csak kezelés és eltávolítás van. Magyarul nem ismeri el nyomtatóként.
-
embe
nagyúr
válasz
Jarod1 #13731 üzenetére
Milyen lapos az? Nekem egy ASUS EEEPC -re lazán felment. Annyi különbség a gyári konfighoz képest, hogy nem 1, hanem 2GB ram van benne. De ez nem is számít, mivel a 32 bites hardverkövetelménye 1 GB.
Nem lehet hogy a ramod kevés? Esetleg 64-est akartál telepíteni 1GB ramhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Spórolós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged