-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kona005
senior tag
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Petrónius #152991 üzenetére
Szerintem, ha laptop, akkor megérni elmenni a vodához, vagy legalább felhívni őket konfig beállításokért... Mert ha minden driver azért oké, akkor csak nem tudja, hogy mi a hálózata... Esetleg egy sim csere lesz ami megoldja, ha régebbi a SIM.
Emellett, sőt előtte azért beírnék a digi/voda topikokba is, hátha arról az oldalról látott már valaki valami hasonlót! -
fulton
addikt
válasz
Petrónius #152349 üzenetére
igen a lényeg hogy összejött, az volt a baj hogy egy program sem látta, amiben formázni tudtam volna vagy akármit tenni ez ügyben ha a sata porton keresztül csatlakozott. Én úgy látom ahhoz hogy ezek a progik.. a lemezkezelő és társai lássa az én gépemen (win 10) (list disk parancs sem látta), elsőnek "tárolóhelyet" kell létrehozni a fizikai meghajtón (nekem itt bukott már a dolog mivel itt választottam le és töröltem a meghajtót előzetesen, és ez betett neki.. mindig voltak a win nek anomáliái...a világ nem változik
ez máshogy működik ha usb-n keresztül csatlakoztatom, ott látta a meghajtót a lemezkezelő és már formázni is tudtam... nem értem (bár szeretném érteni miért) de a lényeg hogy működik. -
fulton
addikt
válasz
Petrónius #152345 üzenetére
de hogy? nem tudok semmit csinálni mert sehol nem látja a win10, ahol lehetne particiózni meg formázni törölni...semmi. zéró
De azt is látom, és ez nekem tök új dolog, régen betettem a hdd-t, lemezkezelőben megjelent, megformáztam és kész.
Most? totál túl van bonyolítva. Töröltem az SSD tárolóhelyet a "tárolóhelyek kezelése" menüben.
, most annyit ír ki mint mikor behelyztem az ssd-t magában, fizikai meghajtóként látja a lemezkezelő. Oké, megyek a lemezkezelőbe hogy simán megformázzam, és nincs ott az ssd- sem, egészen addig, amíg a tárolókészlet menűpontban létre nem hozok egy tárolóhelyet rá...wtf
-
King Unique
titán
válasz
Petrónius #93931 üzenetére
Nem írtad, hogy pontosan melyik Windows 10-verziót használod, valamint a CCleaner melyik verzióját stb. De nem nagyon lehetett olvasni olyat, hogy az utóbbi ne lenne kompatibilis a 10-essel. Ha az aktuális verzió, vagyis az 5.52.6967 van telepítve, akkor annak normál esetben működnie kellene, ahogyan akár a valamivel régebbieknek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest