- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pc360
addikt
A Start menü mindig ilyen, de amúgy mi kéne innen az embernek? Ezeket mind le lehet törölni róla. Ahol van uninstall funkció, ott azt a menüpontot kell megnyomni, és kész is, van egy tiszta felületed, amire rápakolhatod a saját programokat. A lefele nyilasok úgyis promóciók, és a többi is szemét, egyedül a számológép jó.
-
gameresboy
aktív tag
Eddig is csak 1 volt, minden működött, mindent el tudtam érni, erre most nem enged be, mert rendszergazda jog kell neki.
Pontosan nem értem, hogy ezt miért írtad.
Az UAC nincs kikapcsolva, Avast van fenta gépen.
Mentés nincs a rendszerről, ráadásul ez egy munkagép, ami össze van kötve 1 másik rendszerrel.
A másik furcsaság, ami most jelentkezett, hogy ugrál az óra. Mondjuk 11:04, következő pillanatban 11:06, olyan, mintha megfagyna a kép, pedig nem. -
gduck
addikt
Ez is megvolt, írtam hogy ha maximumon van, akkor lehet valamit nagyon halkan hallani a felvett anyagból. Ráadásul ha beszélek a mikrofonba, akkor a képen a Mikrofon mellett látható zöld csík szépen mozog akár a maximumig is. Tehát látszólag működik, de se a diktafon, skype stb. alkalmazásban nem működik a mikrofon. Pl. ha skype hangbeállítását nézem és ordítok a mikrofonba, akkor 20%-ig mozdul ki.
Fene se érti XP alatt semmi baja, WIN10 alatt meg nem sikerül működő képes állapotot előidézni
-
Sztlaci
aktív tag
Gondolom védett, Csíkszeredai koncert lemez.
Most ISO-ba feltolom a gépre, majd veszek kétrétegű lemezt, és meglátom mi jön ki belőle.
Még Xp alatt használtam utoljára, a Decryptert, ha jól emlékszem, át is tudná konvertálni egylemezesre, de már nem emlékszem rá hogyan is volt. -
cozmo
őstag
-
törölt tag
Én ilyet nem mondtam. Persze mindenkinek lehet kifogása. De a 2006-ban tízéves gyerek meséken, filmeken, számítógépes játékokon felnőve most 20 éves korára magára szedheti a tudást, kiejtést, hangsúlyt. (amit nem is tanítanak rendesen suliban) Elkerül multihoz, külföldre mit mond izé én magyarul tanultam az Excelt? Azért ne menjünk messzire, én csak annyit írtam sokaknak rettenet nyakatekert a "sajátgép, gépház" szintű fordítás. Mi haszna most 2016-ban egy gimist magyar Win és Office-ra tanítani?
-
movax
őstag
Hát, valamit valamiért. Ha simán akar az ember mozogni ezen a területen, akkor tesz azért, hogy ismerje angolul a dolgokat, tudjon keresni, kérdezni és válaszolni angol nyelvű fórumokon, értse a leírásokat stb. Én nem az iskolában tanultam azt, amit tudok, hanem tisztán személyes érdeklődésből és azzal, hogy időt áldoztam rá az elmúlt 20+ évben). Szóval ez nem jár alanyi jogon, időt és energiát kell szánni rá. Ha nem, akkor marad a jóval kevesebb infó, jóval kevesebb helyről, jóval később, de legalább magyarul
(Suliban németet, régebb oroszt tanultam)
-
Balion
senior tag
Ezelőtt azt mondtam volna, hogy az alapvető szavakat meg kell tanulnia az embernek, nincs belőle sok, pl setting-beállítások, de mióta ilyen furán fordítanak, hogy gépház, nem csodálom, hogy sokan nem tudják, mi van. Angolban még mindig settings a beállítások, nem értem, miért kell megváltoztatni a jól bevált magyar megfelelőit a szavaknak. Tegnap is kerestem a feleségem windows phone-ján a beállításokat, és alig találtam, mert a g betűnél volt, mint gépház. a 8.1-nél még beállítások volt
-
-
netpeti98
addikt
A Windows 10 esetében minek van erre szükség? Ott a Tech Bench, ha nem akarod za MCT-t használni. Ahogy látom a te általad linkelt program is onnan generálja a linkeket.
-
törölt tag
A víruskergetők készítői nem névtelen és arctalan redditesek meg fórumozók, zárt programot terjesztve a "kémkedés" megakadályozására (természetesen szakmai érvekkel, bizonyítékokkal alátámasztva). Mintha idegenek ellen védenéd a házad egy idegentől vett zárral, amihez esetleg neki is marad egy kulcsa.
De az sem jobb, mikor kilométeres PS scriptet osztanak meg, benne az összes Microsoftos IP cím és szolgáltatás tiltásával.
Elég sok hsz született anno erről, mikor például jött az illető, hogy az új rendszeren még a kereső sem működött, erre csak kiderült, hogy letiltotta azt is... vagy éppen a .NET nem települt, esetleg a WU-n ragadtak be a frissítések, vagy nem jelzett többé újat, nem indultak a gyári appok sem, meg ilyenek. -
enterlaci
senior tag
Köszönöm!
Az iRotate segédprogi kiválóan működik Windows 10 alatt, így manuálisan hotkey segítségével megoldható a képernyő elforgatása avagy a tájolás változtatása. Hiába a Dell display manager auto rotate funkció amivel nem megy az auto pivot.
Szóval az irotate végül is megoldotta a problémát! -
raidx
őstag
A képek Doksik külön lemezre mennek és van napi mentésük. Ezeket a könyvtárakat áthelyezem mindég a rendszerlemezről egy másikra mert még XP alatt szívtam a visszaállítással.
Innen a fórumról származik az ISO. Gyorsan kellett egy működőképes rendszer azért tünt jó ötletnek. Most azon gondolkodom, hogy kellene egy MS ISO-val újrarakni. De mindég van valami amiért kel a gép. -
Sajnos én is faragtam már rá a Windows (8) rendszermentőjével egy HDD-csere alkalmával. Azóta Clonezilla - ingyen van és nyílt, csicsák nélkül.
Adatokam meg igyekszem nem a rendszerpartíción, lehetőség szerint másik fizikai tárolón tartani. A renszermappákat is átirányítom, meg aztán LSE az én barátom, meg a felhők, meg a biztonsági másolatok...MaCS
-
raidx
őstag
Windows 7 óta használtam a beépítettet. Elszemetesedett lemezre nem mindig akart menteni. Rendcsinálást követően viszont ment oda vissza minden. Alaplapom szervízbe volt és mikor visszakerült közölte a Win 10, hogy hibát észlet ezért újraindytja a rendszert. Ez ment az idők végezetéig. Mikor meguntam gondoltam jöhet a lemezképből visszaállítás. Sajnos nem műköfött. Okát nem sikerült megfejteni. Tiszta telepítés után Nem tudtam menteni mert valami jogosultsági gondja volt. Ekkor tettem fel az Aomei Onekey Recoveri progiját.Viszont azóta a Crimson sem működik rendesen. Olyan telepítőt használtam amibe a frissítések is benne vannak. Lehet ott van valami gubanc. Fura mert az alaplapnál csak elemet cseréltek, nem találtak semmi hibát, pedig úgy nézett ki, hogy az UEFI/BIOS meghalt.
-
vlevi
nagyúr
Image backupot nem sikerült visszaállítani a Win7 mentésével. Visszatöltötte, de a végén azt írta, nem lett jó, nem is lehetett belőle bootolni. A file mentésekkel nem volt gond, azok sima zip fileok.
Macriumot azért szeretem, mert marhagyors. Nem tudom, mit és hogyan csinál, de az Easeussal hasonlítottam össze, és az Easeus sokkal lasabb volt. Ráadásul visszaállításkor a Macriumnak egy olyan HDD-t adtam oda, amin korábban GPT partició volt, de a mentés MBR. Nem teketóriázott, átparticionálta a lemezt, visszarakta a mentést, és kész. Az Easeusnál viszont elég sokat kell parancssorban babrálni, hogy ezt a partició váltást áterőltessem rajta. És az egész mentés nem volt olyan teljesen magától értetődő, mint a Macrium.
Nem állítom, hogy a Macrium a legjobb, csak azt, hogy én azt próbáltam, és azt ismerem. -
molnarpeter
nagyúr
Egyelőre az eszközkezelőben tiltottam le a hálózati hw kikapcsolását energiamegtakarítás céljából, az nem segített. Még a quick boot kikapcsolást nem próbáltam. Megnézem akkor az eseménynaplót is rövidesen. Csak egy switchként üzemelő samknows box van most (routert elvitte a vihar).
C2D proci, stb, nem mai gép (Dell Inspiron 1525). Korábban már Win 8 alatt tapasztaltam hasonlót a sajátomon, akkor úgy vettem észre, a túl sok memóriaigényes folyamat zavart bele a képbe, reboot után jó volt (Latitude E5430 - i5, anno 4GB RAM-mal produkálta).
-
enterlaci
senior tag
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
viperabácsi
addikt
-
Popes
őstag
A lemezkezelővel jártam már úgy hogy vagy simán szürke volt a konvertálás opció vagy más nyűgje volt.
Az AOMEI eddig általában jobb megoldásnak bizonyult pedig én is jobb szeretem első körben a win saját beépített dolgait használni.(viszont a szükség törvényt bont)
Tompie "BIOS átállít UEFI-re és kész."
Szerintem ez nem lesz ilyen egyszerű.
-
Tompie
őstag
konkrétan egy SSD-ről van szól, egy db 256GB SSD-n vagyok, ami két részre van osztva, egy a rendszernek a maradék minden másnak
Ezért is kérdeztem valakinek van-e ezzel kapcsolatban tapasztalata, csinált-e már ilyet?AOMEI leírása szerint simán megcsinálja, aztán ha kész reboot, BIOS átállít UEFI-re és kész.
-
Az akkumulátor kivétele az eszközből nyilván kíméli az akkut, elég sok helyen olvastam ezt, és logikus is. Ha sokat használjuk hálózatról a notebookot, akkor látványosan megnöveli az élettartamot.
A töltöttség végénél történő összeomlás viszont tipikus cellahibára utaló jel.
A lítium akkuknál elég komoly a feketemágia-faktor, ráadásul borzasztóan sok múlik a töltőelektronikán. Sok gyártó szereti túlfeszíteni a húrt, és a rövid távú kapacitásnövelés oltárán beáldozzák az akku élettartamát.
3,92 volt fölött sajnos minden 0,1 volt feszültségnövelés gyakorlatilag megduplázza az elhasználódást, ami 4,2 volt fölött rohamosan továbbfokozódik.MaCS
-
MájMekk
tag
Először is köszi.
Most megpróbáltam újra és csináltam képernyő képeket.
a Windows Update folyamatosan ezt írja ki:
Megnyomom az Újraindítás most-ot, újraindul a gép, de semmi nem történik, csak mindig ez jön vissza.
Ha a telepítővel próbálom, akkor szépen elindul...
... végig megy a telepítő...
... utána kiírja, hogy most pillanatokon belül újra fog indulni a gép. De ahelyett, hogy újraindulna, ez a hibaüzenet jön be:
Az eseménynaplóban semmi különöset nem látok, de ha megmondod, hogy pontosan melyik részt nézzem, akkor megpróbálom tüzetesebben is. -
repvez
addikt
Még nem telepitettem egyszer sem tiszta uefi telepitést ezért nem voltam tisztába a dolgokkal és ezért kérdeztem vissza ,hogy akkor melyik az az opcio amelyik a régi hagyományos telepitést eredményezi, mert ugy néz ki ezt a müveletet addig el kell halasztanom mig uj winyótt vagy SSD-t nem teszek a gépbe.
A programokat meg úgy értettem, hogy ennek a fájlrendszernek van e bármilyen hatása a régebbi játékokra, mint a diablo2 vagy hasonló régi cimek ,hogy nem telepednének vagy bármi hibát okoznak
-
Tanisz
senior tag
Jó ötlet volt, bár még kutatom, hogy miért csinálja:
A hibát okozó alkalmazás neve: explorer.exe, verzió: 10.0.10586.104, időbélyeg: 0x56aaffa0
A hibát okozó modul neve: IDTNC64.cpl, verzió: 1.0.6365.0, időbélyeg: 0x4e68a461
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x000000000000114e
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x504
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01d1a13fe44ea335
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\WINDOWS\explorer.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\WINDOWS\system32\IDTNC64.cpl
Jelentés azonosítója: 9dd21d09-acb2-479d-a799-9dd28dbf810f
A hibát okozó csomag teljes neve:
A hibát okozó csomag relatív alkalmazásazonosítója:Ez végülis megoldotta: [link]
-
interstate76
addikt
Köszi a tippeket, de ezzel együtt sem értem, hogy telepített programokat miért nem lát a többi felhasználó. Meg tudom oldani, hogy a Program Files-ba telepített programok parancsikonjait kiteszem az asztalra, és a Kodi beállítások mentése és visszatöltése sem egy lehetetlen feladat, de nem is egy elegáns megoldás. Milyen rendszer az, ahol van mondjuk 20 telepített program, és 18-at mindenki lát, 2-t pedig csak a rendszergazda, ugyanakkor ha elgaloppozik valaki a telepítési könyvtárba, akkor gond nélkül el tudja indítani az ominózus 2-t is? Miért nem tudom én kiválasztani, hogy ki és mit tudjon futtatni? Ez 2016-ban tényleg ilyen komoly probléma windows alatt?
A Kodi beállítások be nem töltődése valószínűleg jogosultsági probléma, erre én is rájöttem, nem is a windowst szidom miatta. De a Tixatit bármely felhasználó el tudja indítani a Program Files/Tixati könyvtárból úgy, hogy a beállítások is betöltődnek, a start menüben, a programok között mégsem jelenik meg. Miért? Nem tegnap dobták piacra a windows 10-et, egy vicc, hogy ez ilyen komplikált (vagy egyenesen megoldhatatlan).
-
Rivaul
addikt
Wifi upc 30-as. Tp link usb vevő van a gépben tl 422g. Speedtest oldala nem megy de másik szerint rendben van a sebesség.. A gép egy c2d 2,4 intel 2gb ddr2. Alap tegnapi rendszer. Frissítés előtt ment szépen minden, ahogy felkerült a 10 azonnal lebutult. Telefonon szépen megy azóta is. Feladatkezelőbe semmit nem látok. Egyedül a keresés fut valamiért folyamatosan memóriahasználattal de lelőhetetlen.
-
Nálam is még a 10240-es verzió van, és ha manuálisan elindítom a frissítések keresését, mint pl. most is, azt írja ki, hogy naprakész.
Az eseménynaplóban meg semmi érdemleges bejegyzés nincs, már napok óta. Mivel az MS a 10240-es verzióhoz is ad ki folyamatosan frissítéseket, az én véleményem az, hogy ezt is egy önálló verzióként kezeli, és a felhasználóra bízza a döntést, hogy ezt használja, vagy az MCT-n keresztül lefrissíti a legutolsó verzióra.
Nálam szerencsére atomstabil, így tuti, hogy egyelőre nem fogom piszkálni, majd megvárom a nyár elejére ígért következő nagy csomagot a Redstone-t (?). -
azse
csendes tag
Áruházban nem kínál fel frissítést és az eseménynaplóban sem találtam róla bejegyzést.Már próbáltam eltávolítani és újra telepíteni az alkalmazást,de nem segített.
Még egyszer megnéztem,ezt találtam:A hibát okozó alkalmazás neve: Microsoft.Msn.Weather.exe, verzió: 4.8.277.0, időbélyeg: 0x56ba7e71
A hibát okozó modul neve: Windows.UI.Xaml.dll, verzió: 10.0.10240.16548, időbélyeg: 0x5613361e
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x003a2fa8
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0xd38
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01d189e003d73b4e
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.BingWeather_4.8.277.0_x86__8wekyb3d8bbwe\Microsoft.Msn.Weather.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\System32\Windows.UI.Xaml.dll
Jelentés azonosítója: bf614a48-3a2a-451d-97bc-e46e1df77fa2
A hibát okozó csomag teljes neve: Microsoft.BingWeather_4.8.277.0_x86__8wekyb3d8bbwe
A hibát okozó csomag relatív alkalmazásazonosítója: App -
Sidorovich
senior tag
Ha fizetős védelmi program, akkor szerintem én az ESET termékeire szavazok. Sokszor használtam már 30 napos próbaverziót, kb. 10 éve ismerem, engem mindig meggyőzött. Csak azért mégse kevés pénz ha az egész családnak előfizetünk rá, lehet inkább akkor a Winbe épített Defender marad, azt a pénz meg félrerakjuk még 1 év Office 365-re majd.
A BitLockerrel kapcsolatban: alapból miért nem engedi a rendszer partíciót titkosítani TPM hardver megléte nélkül? Van valami kockázata ennek?
-
Sidorovich
senior tag
Köszönöm a tanácsotokat és az őszinteséget.
Mások is mondták már, hogy néha túl tolom. Csak bennem él az emlék, hogy régen, tudatlanul virágbolti verzióval vírusírtó meg mindenféle egyebet mellőzve minek lehettem kitéve, meg már értem miért kellett 2 havonta újrarakni a gépet akkor.
Mióta jobban odafigyelek a dolgokra, ez megszűnt. 2 év után is olyan a gép mint a clean reinstall után.
A Linux se rossz, 3 hónapig használták az Ubuntut. Csak néha idegesítő, hogy a legtöbb hardvergyártó nem vesz tudomást a létezéséről, és kizárólag Windowsra vannak illesztőprogramok. Továbbá a LibreOffice néha nem teljesen volt konzisztens az Officeal, néha ugyanaz a dokumentum máshogy nézett ki a kettőn. Meg ha már van Office 365 előfizetés, akkor gondoltam Windowst rakok fel, hogy ki legyen használva az is.
A Pro változat vásárlásán még gondolkodom. A BitLocker és a Remote Desktop tetszik, továbbá ha tényleg nem lesz már több új Windows, hanem csak ezt frissítik, akkor már jobban megéri.
Egyébként a paranoiáról: van nálam súlyosabb eset.
Engem már leoltottak a Bitlocker használatért, hogy hogy bízhatok meg az MS-ben. Meg OneDriveot se használjak.
-
vlevi
nagyúr
Wan, amit megtalál, szó se róla, de csak olyanokat, ami a c:\user\documents könyvtárban van. Az, hogy egy csomó dolgot nem ott tartok, hanem a d:\ meghajtón, de az is indexelve van a kereséshez, az már nem érdekli, mert ott egyáltalán nem keres.
Na, miközben írogattam, kétszer is megtörtént, hogy eltűnt az összes ikon a taskbarról, fél másodperc múlva elkezdte visszapakolni. Összeomlott megint a windows explorer?
Még van időm firkálni
Ez viszont csak kérdés, érdekesség, nem huba.
Mennyi fileműveletet bír egyszerre csinálni a Windows?
Elővettem a külső vinyómat, és rendezgetem.
Van SSD, belső vinyó, USB3-as 2TB külső, és USB2-es 200gigás.
Elkezdtem copy-move ide oda, hogy legyen szabad hely a külső vinyón, és azt vettem észre, hogy a 8-10 fileművelet közben tulajdonképpen áll, és alig csinál valamit. Közben még a taskmanagert is csak 1-2 perc alatt bírta elindítani, pedig az az SSD-n van, és az SSD-re most nem másolok. Lehet, hogy az USB2-es vinyóra való mozgatás annyira megfogta volna, hogy mást már nem bír csinálni? Csak nem.
De ahogy befejeződött az USB2-es vinyóra másolás, most gördülékenyebben megy a rendszer, kezd újra beindulni minden.
USB-ről meg még annyit, hogy, ha most leválasztom majd a másolás után a külső vinyókat, akkor hiába dugom őket vissza, a gép nem fogja felismerni, csak egy restartwindows után. Ezt már többször tapasztaltam, de csak 10-el, a Win7 ilyet nem csinált soha. -
werttzui
addikt
A beállítások nem érdekelnek a programokat szeretném megtartani azokat nem akarom újra telepíteni ,de ilyen variáció nincs... csak a windowst kéne valahogy frissíteni úgy hogy a programok megmaradjanak ,de látom ez már képtelenség.
Másik userral is uaz probléma ,sajna se gépház se áruház a keresés nem működik stb...
amióta 1511 build van azóta ezt csinálja ,jöhetne már egy új build . -
Motion_Blur
félisten
-
CirrMee
addikt
-
vlevi
nagyúr
A nyócasban igen, a startmenü (hiánya) a legfontosabb, mert a 8-assal más baj nemnagyon van. De itt már (10-ben) annyi más szarságot sikerült összegányolni Redmondban, hogy észre se vesszük, hogy ez a startmenüpótlék sem működik rendesen.
Nekem pl. a keresés is rossz. A hetesben a win gombot lenyomva beírtam valamit, és az keresett mindenütt, ami be volt indexelve. Itt, 10 alatt, alig kapok találatot a saját filejaim között, pedig az indexelési beállítások, könyvtárazerkezet ugyanaz, mint 7 alatt volt. -
Draken
őstag
Induláskor win logo megjelenik majd fekete képernyő 1-2percig, újraindul, nem sikerül betöltenie az nvdia drivert. Y500 (750M SLI). Win 10 van egy ideje a gépemen (eredeti win 7ről frissítettem), ez a legutóbbi driver frissítéskor jött elő. Hiába telepítettem újra a legújabbat vagy az egyel régebbit, ugyanazt produkálta, összeomlik a driver.
kép -
GeorgeV
aktív tag
Szerintem nincs külön VGA kártya a notebookban, ezért a CPU-ba integrált videókártyát használja a rendszer (az osztott memória miatt gondoltam), azzal meg Win10-nek tényleg szokott problémája lenni (én is belefutottam, de idővel az Intel méltóztatott Win10-es drivert kiadni hozzá, de az Intel weboldalán ezt nem lehet megtalálni, viszont a Windows Update valahonnan előkerítette).
Valahogyan nagyobb memóriát kellene adni a videókártyának, több memória, vagy nagyobb swap fájl kellene (talán), akkor nem akadnának össze. -
Kékes525
félisten
Igen, tényleg túloztam, de azért ezzel azokat a felhasználókat büntetik, akik más tűzfalat használnak. Lehet hogy neked elég a Windowsé is, de az nagyon kevés. Ahhoz nagyon tudatos böngészést, internethasználatot kell csinálni, hogy elég legyen. Sokszor még akkor sem elég.
-
ledan
csendes tag
Egy ideje ki van szedve, de semmi változás.
Sikerült kicsikarni BSOD-t fagyás utáni restarttal (kikapcsolás nélkül), a dxgmms2.sys nem tetszett neki valamiért (elvileg ennek a DirectX-hez van köze). Viszont a dxdiag se mutat semmi hibát, így továbbra se jutottam előrébb.
(Egyébként a fagyásoknál ez a furcsa, hogy teljesen random jönnek elő, nem webes videó vagy Flash játék megnyitásakor, hanem valamikor futás közben. Teljesen véletlenszerűen, nem látok semmi logikát abban hogy mi váltja ki.) -
ledan
csendes tag
Konfig:
- ASUS M5A97 EVO R2.0 alaplap
- 2*4 GB 1866MHz DDR3 RAM Corsair Vengeance Kit
- ASUS Radeon R9 270 2GB
- 120GB Samsung 650 Series SSD
- AMD FX 4-Core FX-4300 dobozos Socket AM3+
- Chieftec 600W Smart tápegységMemtest és stressztesztek hibátlanok, egyikkel se sikerült reprodukálni a fagyást. A hűtés nem okozhatja, mert nagyobb igényű játékok és programok simán futnak. VGA-val nem hinném hogy gond lenne, bár nagyon ritkán leáll és újraindul a képernyőillesztő, de ez szoftveres hiba lehet.
Táp szerintem elég a konfighoz, illetve júliusban lett véve a gép és több hétig hiba nélkül futott rajta a Win7. A Win10-re váltás után pár héttel jöttek elő a fagyási hibák, azóta kutatom mindenhol az okát.
Az sfc /scannow és DISM körökön is túl vagyok, 0 korrupt fájl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest