- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
lacy86 #38344 üzenetére
Nem szoktam mindig megvárni a leállítási folyamat végét. Van, hogy rákattintok a leállításra és megyek is a másik szobába, bízva abban hogy a gép azt csinálja amit mondtam neki.
Csak néha kerül alvó állapotba. Ezek szerint ha nem tud bezárni valamit akkor 15 perc múlva (ennyi van beállítva) elalszik.
Win8-ban be lehetett állítani valami kényszer leállítást, de már nem tudom hogy. -
asus1
aktív tag
válasz
lacy86 #38263 üzenetére
Az ssd-t teljessen leformáztam a windows telepítőjéből, vagyis töröltem. A külső HDD-t meg leválasztottam még telepítés előtt és ez nem is megy vissza egy darabig az biztos. Mielőtt vissza is menne kap egy formázást. A belső hdd windowson belül kapott formázást.
Firefoxból, hogy tudok twitch-et nézni flash telepítése nélkül? Erre valakinek ötlet?
-
Heimdallr75
őstag
válasz
lacy86 #38169 üzenetére
a probléma megoldva
"A megadott termékkulccsal nem lehet aktiválni a Windows e kiadását. (Hibakód: 0xC004F210)"
"
Ez a hibaüzenet akkor jelenhet meg, ha nem az eszközre telepített Windows-kiadásnak megfelelő termékkulcsot adott meg. A hibaüzenet akkor is megjelenhet, ha előzőleg már frissített Windows 10-re, de az eszközére telepített Windows jelenlegi kiadása nem felel meg a digitális jogosultságához tartozó kiadásnak.
Ebben az esetben vagy megadja az eszközre telepített Windows-kiadásnak megfelelő termékkulcsot, vagy újratelepíti a digitális jogosultságának megfelelő Windows 10-et.
"mit is mondhatnék erre
legalább bekerül a notiba az ssd, ha már telepíteni kell, eddig is ezért nem került bele.
-
fuze
őstag
válasz
lacy86 #37985 üzenetére
Így van! Bár én sem tudom melyik a helyes választás, én inkább a kisebbik rosszat választom, hiszen ha kiveszem, az ártani nem árt! A másik opció meg ki tudja...
(#37983) cigam
A kalibrációt megnézem, köszönöm. Amúgy meg rengeteget használom a gépet asztaliként, és ilyenkor csak rátöltene folyamatosan az akkumulátorra. Engem mindig az olyan jelenetek rettentenek el, amikor az ismerős odaadja a gépet újratelepítéshez azt mondja, hogy "de ne húzd ki, mert akkor lemerül egyből"... Na én ilyet nem akarok.
-
-
raidx
őstag
válasz
lacy86 #37805 üzenetére
Belépés jelszó nélkül: Startmenűn jobb klikk futtatás beírni netplwiz enter. A megnyíló ablakba pipa ki és alkalmaz. ekkor nyílik egy ablak ahol meg kell adni a jelszót (kétszer) majd ok és ki lehet lépni a programból. Ettől kezdve nincs bejelentkező képernyő csak belépés, azonnal indul a Win.
Több user esetén nem célszerű alkalmazni!
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
válasz
lacy86 #37718 üzenetére
8.1-es rendszerre is csak a realtek driver van feltéve. 10-esre is csak a win10-es realtek drivert tettem, majd kipróbáltam azt is, ami a 8.1-en van fenn(azt hiszem egyel előbbi verzió), de ugyanaz. Tesztben gyönyörűen lemegy, felismeri, szerinte tökéletesen működik. Gyakorlatban nem tudom összehozni, hogy rendesen szóljon.
-
vlevi
nagyúr
-
Norbika88
senior tag
-
-
válasz
lacy86 #36601 üzenetére
Érdekes ez az upgrade/update.
Az én jelenlegi sávszélességem mellet szó szerint órákig szöszöl.
Aztán közli a gépházból, hogy újraindítást kér. Ezt nem szeretem, mert újraindításkor gyakran RAID-hibát kapok és akkor egy fél nap az építkezés. Ezért aztán kikapcsolom a gépet (szabályosan teljesen), bekapcsolom, de közli, hogy ő újraindítást akar.
Megengedem neki az újraindítást, amire nyom egy második rebootot is, ami 40 percnyi százalékszámolás után közli, hogy a frissítés nem sikerült, visszaállítja az eredeti állapotot.
Az sfc /scannow szerint nem hibás a telepítés.
MaC
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
lacy86 #36601 üzenetére
Én is megcsináltam pát napja, utána telepíthettem újra az egész gépet...
Gondolom ez teljesen gép függő kinek lesz jó utána meg kinek nem, illetve különböző hibák jöhetnek elő (ha lesz egyáltalán).
Majd csinál egy Win old mappát frissítés után, abból vissza rakhatod a frissítés előtti állapotot, én itt basztam el hogy letöröltem ezt a mappát, mert fél napig ment rendesen a gép. Utána ha torrenteztem WiFin kék halálozót mindig, így csak az újratelepítés segített végül.Viszont nem bánom újra raktam, elég rég használtam már Win10-et, egy friss szűz rendszer nem ártott már a gépnek, megy is mint a villám most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- VR topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore café
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Formula-1
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged