-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
Hiába pattogsz egyből mindig.. alapértelmezett esetben nem hozza ki csak ha az angol beállításokkal használod. De látom te tökéletes vagy sosem néztél be még semmit sem.
Meg ha belenézel láthatod, hogy nagyon általános driver van fent, mivel a nyomtató egyébként tényleg régi.
-
micafighter
nagyúr
Igen, láttam hogy tablet, azért kérdeztem, hogy metrós kell-e, viszont arra kapásból nem tudok, de biztos van valami metrós app is. Nekem legalábbis androidon egy tucat alkalmazás jön erre a célra, ha a "disk usage" címszóra keresek az áruházban.
Rákerestem most gyorsan, a TreeSize Touch-ot találtam a Win Store-ban hasonló célra, biztos van több is. A TreeSize egyébként a WinDirStathoz hasonlóan szintén jó kis program erre a célra, sokat tud, de a pro az fizetős.
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
Tudtommal van benne mivel egészen Xp óta van benne, bár az Xp-s verzió szerintem nem volt valami hatékony, de a Vista és Win7 tuti jó, gondolom 8-ban 8.1-ben is benne van, most 7-es gépről írok.
A probléma szerintem a kolléga által használt, kevésbé ismert programokkal van, lehet nem 8.1 kompatibilisek.
-
AtHoS
nagyúr
A linkelt cikk win8-ra vonatkozott. Win 8.1 esetén a Frissítés és helyreállítás menüponton belül a Helyreállítás alatt találjuk a cikkben említett Speciális rendszerindítás csoportot
Több módszert is bemutató írás a témában: Windows 8 indítása csökkentett módban
-
szabonagyur
félisten
Tudom, hogy a P8400-al sem kéne problémának lennie, van itt is egy kolléga aki a márkán kívül ugyanazzal a hardverrel futtat 8.1-et mint én, de nekem valahogy nem indul el a telepítő sem pedig a Win8 tökéletesen megy, driverem is van amihez kell még 8.1re is lenne, csak a telepítő sem indul el. Ha frissíteni akarok Win8ról végigfut a folyamat majd a végén kiírja, hogy vissza állt 8-ra
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest