- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
MSDNen is van több féle verzió. VL verziós windows-hoz VL kód jár, azzal tudod aktiválni. N verzióshoz N kód jár, csak azzal lehet aktiválni. A jelzés nélkülihez pedig jelzés nélküli kód kell, mert csak azzal lehet aktiválni.
Én is összekeveredtem egyébként egyszer, azt hittem, a Windows 8.1 Pro kódommal be tudom majd aktiválni a Windows 8.1 Pro N verziót, mivel annyi a különbség, hogy az N verzióba nincs Windows Media Player, vagyis fogalmazhatunk úgy, kevesebbet akartam felrakni, mint amennyiért fizettem. Hát nem jött össze
N-es kód kellett hozzá.
-
xxSanchez
őstag
Hát, ha elfogadta akkor valószínűleg jó. Annyira azért én se tudom fejből a dolgokat, a rendszer tulajdonságainál mit látsz?
-
xxSanchez
őstag
-
micafighter
nagyúr
A kikapcsolásra gondolsz? Start gombra jobb klikk, és kikapcsolás. Vagy csinálsz neki egy parancsikont az asztalon: jobb katt az asztalon, új, parancsikon létrehozása, célnak megadod ezt: "shutdown.exe -s -t 00" idézöjelek nélkül. Kész egy kikapcsoló parancsikon. Rákattintasz kétszer , és kikapcsol a gép. Lehet ilyet újraindításra, hibernálásra, bármire, mindnek más a parancs. A végén a 00 az időzítést jelent másodpercben. Tehát ha így adod meg "shutdown.exe -s -t 600" (idézöjelek nélkül) akkor 600 másodperc múlva kapcsol ki a gép. Metró csempét is lehet csinálni, jobb katt a parancsikonra, és pin to start, magyarul gondolom olyasmi hogy rögzités a kezdöképernyöre.
-
tomp
félisten
-
micafighter
nagyúr
Vannak jól sikerült alkalmazások metró felületre, és kevésbé jól sikerültek is. A beállításokat az összes metro alkalmazásnál a képernyő jobb oldalán lévő charm bar fogaskerekéből tudod elérni, illetve minden alkalmazásnál előjönnek további lehetőségek jobb egér gomb kattintásra.
Ez lenne a charm bar:
(természetesen csak egy charm bar van, ezek a képen különbözö témák lennének)
-
jeni
félisten
Szia
Talán itt és azonnalira
Lehet,hogy van 1-2 bolt ahol maga a frissítő csomagot meglehet venni 18000 Ft-ért.
Az még 8.0 Pro 64 bit Hun kiadás de aktiválás után MS áruházból ingyen 8.1-é alakítható át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Háztartási gépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Futás, futópályák
- Wise (ex-TransferWise)
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest