-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
Tournament #59368 üzenetére
Felraktam, működik. Köszönöm a segítséget.
De akkor mi a búbánatnak van a media player, ha nem tud DVD filmet lejátszani? Ez egy tök elemi funkció... -
Davidoff91
aktív tag
válasz
Tournament #59368 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
kaszaf #59365 üzenetére
Szia!
Tehát ha jól értem, hiába van külön kodek csomagom (K-lite codec pack, ezt használtam már XP-n, és Win 7-en is), és pluszban Winampom a Media Player mellett, nem fogok tudni lejátszani egy nyomorult DVD filmet? De ezt hogy gondolta a Microsoft?
Adott esetben ha telepítem pl a VLC-t azzal sem fogom tudni lejátszani a filmeket?
-
Davidoff91
aktív tag
Sziaztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Nemrégiben vettem egy Asus X550JK-XO058D laptopot. Magyar nyelvű Windows 8.1 Pro 64 bitet telepítettem rá saját kezűleg. Az egyik kérdésem az lenne, hogy másnak is bugos a vezérlőgombok megjelenítése? Bár kikapcsoltam, hogy a jobb felső sarokba húzva az egeret megjelenjenek, azonban a jobb alsó sarok felé húzva az egeret mégis megjelennek.
A másik dolog pedig az lenne, hogy ha berakok egy DVD filmet, egyszerűen nem játsza le a gép. Megnéztem a Vezérlőpult>Automatikus Lejátszásban, és DVD filmnél nem lehet kiválasztani, hogy pl a Win Media Playerrel lejátsza. Mit tudok tenni?Előre is köszönöm és Üdv:
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged