- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
válasz
glspeter1 #62763 üzenetére
Ha ugyanarra a gépre akarod, és nem történt hardverváltozás akkor nincs semmi gond. Alaplapcserénél teljesen hivatalosan kuka, valóságban MS üfsz-t kell hívni, hogy "elromlott az alaplapom, garis volt, cserélték, újra szeretném aktiválni a Wint". Azt nem tudom hogy más hardverre/cserére mennyire érzékeny, én úgy tudom csak alaplaphoz kötődik.
-
vlevi
nagyúr
válasz
glspeter1 #33759 üzenetére
Laptopja valogatja.
Milyen hardver?
De igy latatlanban azt mondom, hogy hdd helyere egy ssd-t kell tenni, 100-120 gigasta. Az optikai meghajto helyere pedig a reginhdd-t, hogy legyen ekeg hely.
Nekem pl az asztali gepem egy i5, de most az ssd-n levo eles rendszer helyett egy regebbin250-es vinyo es win 8.1 va rajta. Tetulassu, es nem a win8.1 miatt, hanem ahadd az oka.
Foleg laposban, ahol a kisebb fogyadztasu, de emiatt amugy is lassabb hdd-t cserlened le egy megkevesebbet fogyaszo, de szazszor gyorsabb ssd-re. Es itt a 100x az tnyelegesen ertendo. Kis fileoknal a hdd atviteli sebessege beesik 1mbyte/sec ala, meg az ssd ilyenkor is nyomja 50_60 megaval.Ezt tudja a vinyo
Es ezt egy ssd, sata2 porton.
(Sata3-n meg gyorsabb)
-
VoidXs
nagyúr
válasz
glspeter1 #33759 üzenetére
A tesztek alapján az indítási időn kívül mindenhol egy kicsit lassabb a Win 8. De laptopra sokkal jobb, tovább bírja, kezelőfelület miatt, stb. Én javaslom, de inkább csak mert tetszik a UI, de a teljesítményveszteség is bőven vállalható, 1% alatt van. Viszont szerintem a Win 7 azért lassúcska, mert töredezett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged