- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
ACE-
addikt
Ez Windows, és alkalmazás függő. Kezdetben nekem is pikk-pakk betöltődött minden, aztán ahogy használgattam, és egyre több mindent telepítettem, és szedtem le, egyre lassabb lett. Viszont szerencsére nagyon ritkán van szükség az újraindításra, mert szinte mindig csak altatom a gépet, abból pedig azonnal feláll ugye a rendszer. A nagy ritkán bekövetkező újraindításkor pedig kibírom azt az 1 percet.
-
Damage401
senior tag
Nos, hogy megoldást is találj a problémádra. Többiek írják, hogy kevés a Ram (4GB) nem hiszem, hogy kevés max akkor a torrent+zeneapp+böngésző+játék. Lehet sírni fog. De mivel én játék előtt kilövöldözök mindent. Előjött a probléma. Viszont találtam rá egy nagyon jó megoldást azóta nem csinálja ezt.:Erre fáradj
Ha ezt megcsinálod 100% garantáltan nem fog hibaüzivel sem megállni. -
quailstorm
félisten
-
vlevi
nagyúr
Nem, nem kell semmit csinálnod. Windows frissítések között lesz egy nagyonnagy frissítés, és onnantól a 8.0-s windowsod 8.1-es lesz. Aztán lesz egy másik, ami megintcsak hatalmas darab, ami után windows 8.1 update 1 lesz.
Persze a legjobban azok járnak, akiknek van windows 8.1 update1-es telepítőlemezük, és már rögtön azt tudják telepíteni a windows 8.0 helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen digitális videókamerát?
- Kerékpársportok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest