- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
colossal89 #65560 üzenetére
Free BF2? Tudsz adni linket hozzá(privátban jöhet, mert nem tudom mennyire legális)
-
genndy
addikt
válasz
colossal89 #57365 üzenetére
Én nem bonyolítottam (most hétvégén tettem így újra), csak bebootoltam a DVD-ről, és helyreállítással megcsinálta a partícionálást, másolást, mindent.
Ehhez kapcsolódó hasznos infó:
Én egy 120 GB-s SSD-ről váltottam 240 GB-ra. Lementettem a Windows partíciót, kicseréltem az SSD-t, bebootoltam DVD-ről, visszaállítottam a Windowst. Szépen megcsinálta, létrehozta a rendszerindító partíciót meg a 120-ast is, utána Lemezkezelőben csak a maradék partícionálatlan területre kellett kiterjeszteni hogy meglegyen mind a 240 GB. Tehát a helyreállítás működik ugyanakkora és nagyobb winchesterre/SSD-re is. -
genndy
addikt
válasz
colossal89 #57363 üzenetére
Vezérlőpult-Fájlelőzmények-Bal alsó sarok
Nem kell semmit állítani, nem is nagyon lehet, maximum azt hogy hová csinálja meg a mentést. -
genndy
addikt
válasz
colossal89 #57360 üzenetére
Van benne beépített lemezkép mentő, az egész rendszerpartíciót menti (illetve minden mást ami kapcsolódik, tehát lehet hogy több partíciód lesz lementve). Tehát beállításokat, drivereket, mindent. Viszonylag jól is tömörít.
-
colossal89
tag
válasz
colossal89 #57324 üzenetére
Valaki tudna választ adni erre a kérdésemre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest