- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Hogyan tudok win 8.1-ről rendszer képfájlt menteni? Ami aztán visszaállítható?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Hol tudom beállítani azt win 8.1-nél, hogy a keresésnél (csempés elrendezés esetén) ne keressen a neten csak a gépen?
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Win 8.1-nél azt miért csinálja, hogy rendszeresen írásvédetté teszi az egyik meghajtómat és az azon található mappákat?
-
aelod
veterán
Közben kicsúsztam a szerkesztési időből. A másik problémám, hogy amióta engedtem telepíteni az updatenak a frissíseket azóta első indításnál a rendszer nem tud csatlakozni az internetre (upc). Ki kell húznom a hálózati kábelt a gépből majd vissza és utána látja a hálózati kapcsolatot, minden gond nélkül lehet netezni. Ezt miért csinálja?
-
aelod
veterán
Errevalaki? A kapcsolatoknál azt írja, hogy korlátozott és nincs internet...
Frissítettem az alaplap LAN driverét win 8.1-esre de ma is előjött a probléma."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy időnként boot után nem látja a win 8.1 a hálózati csatlakozásnál az internet kapcsolatot? Korlátozott kapcsolatot jelez. Ha kihúzom a netet és visszadugom akkor általában megoldódik a gond de van, hogy csak egy restart segít.
(Lehet, hogy már írtam ezt és az is lehet, hogy megválaszoltátok de nem találom az előzmények között...)
-
aelod
veterán
Erre valaki?
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Win 8.1 64bit rendszerem hibernálnám és mikor elalszik pár másodperc után: KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR-al újraindul. Ez miért lehet?
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan módszert vagy programot amivel a teljes rendszert le lehet menteni mondjuk egy telepíthető ISO-ba?
HDD-ről költöznék SSD-re és semmi kedvem minden újratelepíteni.
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Win 8.1 rendszerem van egy ilyen hardveren. Az a problémám, hogy nem tudom hibernálni. Az energiakezelő profiloknál minden erre vonatkozó rész engedélyezve van. HDD leállítása, alvás, hibernálás. Mégis amikor az alvásra megyek leállításkor akkor szépen el is indul a folyamat leáll minden majd egy másodperc múlva ébred zárolt képernyővel. Miért lehet ez?
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy "hideg" indítás után a gép nem csatlakozik a netre. Majd restartolok és akkor már igen.
Win 8.1 64bit"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
Erre valaki?
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Adott volt egy Linux win 8.1 duál boot rendszer ssdn. Most szeretném újra húzni a wint de telepítés közben driver irql not less or equal hibával leáll a telepítő. Linuxot simán újra tudtam rakni. Mi lehet a gond? Nem baj ha le tudnám gyalulni a win telepítés után a linuxot de most vmi oprendszer kell, hogy tudjam használni a gépet.
Win partíción természetesen ntfsbe formázva[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest