- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz
negyven2 #52649 üzenetére
Sikerült megoldanom a hibát. Annyi volt a gond, hogy eltűnt az usbstor.inf a C:\Windows\inf mappából (hogy hogyan azt nem tudom). Ha másnak is lenne hasonló problémája akkor meg tudja oldani úgy hogy a C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository mappában megkeresi a legfrissebb dátumú usbstor.inf_xxxxxxxx mappát és onnan visszamásolja, majd az eszközkezelőben frissíti a hibás USVB vezérlő driver-jét. Előfordulhat, hogy az usbstor.inf fálj mellet hiányzik még az usbstor.pnf fájl is, de azt ugyan ilyen módon meg lehet csinálni.
-
-
libus
őstag
válasz
negyven2 #13451 üzenetére
SIKERÜLT, megoldódott a probléma!
Mivel laptop meghajtóról van szó, ezért nagyon könnyű ezeknek a meghajtóknak a fejtisztítása. Szóval, megtisztítottam az olvasó fejet, meg jól meg is mozgattam/járattam a pályájában (mivel úgy éreztem, hogy picit szorul), s gyönyörűen olvassa most a lemezeket!
Köszönöm mindazoknak, akik próbáltak segíteni a hiba megoldásában! -
kmisi99
addikt
válasz
negyven2 #10676 üzenetére
Tudom de elfelejtettem hogy fél éve ugyan ezek miatt majd megőrültem aztán el is felejtődött és újra előjött az az érzés, hogy de szép ez a win8 fel kéne rakni. Aztán megint csak szar minden. De nem hiszem el hogy csak nálam nem jó egy ati hd5850 es vga val amit kb 2 éve adtak ki szóval még csak nem is régi. De ha ez a driver cucc nem oldódik meg akkor inkább szenvedek pár órát azt visszajön újra a win7 és soha többet win8. Legutóbb megoldódott a progléma de most az a módszer se volt jó,
-
vlevi
nagyúr
válasz
negyven2 #10313 üzenetére
VHD Boot szerintem nem fog menni. Az csak Win7-től van.
"Pana Plazma TV. És a VGA bemenetet nem használom mert csúnya. HDMI-n "
Természetes, hogy a VGA (D-Sub) bemenetet hanyagolni kell, ha van HDMI.
De akkor is van különbség. Nem tudom, a Pana TV-n mit lehet állítani, de a Samsungnál, ha PC, vagy játék módban használom (mármint azt a HDMI bemenetet, ahova a számítógép van dugva), akkor látványosan megváltozik a kép, és az elérhető beállítások is. -
Victoryus94
őstag
válasz
negyven2 #10313 üzenetére
Tedd fel új particióra. Látnia kell az XP-t, de ha mégsem, akkor vagy megnézed a Win8 vezérlőpult-> "system"-> "system probierts"-> "advanced"startup and recovery" hogy látja-e az XP-t, és ha látja, be lehetállítani, melyikről bootoljon vagy adjon ki egy választó kérenyőt.
Ha nem találja, keresel egy Bootmanager progit. Elég sok van.. fizetős/ingyenes/trial( trial: x nap lejárta után nem módosítható a beállítás, de a dualboot megmarad) -
janos666
nagyúr
válasz
negyven2 #6943 üzenetére
A Microsoft féle USB toolt használam, ott az első lépés a formázás (NTFS-re).
Lehet, hogy manuális babrálgatással megoldható, de szerintem inkább az alaplap oldalán van a gond azza, hogy DVD-ről felismeri azt EFI-s képfilet, USB-ről viszont nem. Szerintem egyszeráen csak nem gondoltak rá, hogy mi majd USB-ről akarunk Windows-t telepíteni EFI-vel.Nem mértem le stopperrel.
De text-only módban villám gyorsan postol (a RAID init tart legtovább, az is csak azért, mert vár 3s-t, hogy be akarok-e lépni a konfig tool-ba; az UEFnek ezt le tudtam szabályozni 1s-re.) és a Win8 is hasonlóan gyorsan áll fel, mint a Win7. Ami elég gyors így, pár másodperc után már válaszkész a rendszer, power gombtól lehet úgy ~10s?
-
janihunk
senior tag
válasz
negyven2 #3231 üzenetére
Én ide akarom a start menü háterét.
Na akkor a remény megmarad hogy majd kitalál valaki valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged