Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
Tegnap végre sikerült megoldanom a problémám!
Megírom mi volt a megoldás, ha esetleg valaki így járna, akkor tudja, hogy mit kell csinálnia.
Futtatás/netplwiz itt be kell tenni a pipát a számítógép használatához jelszót és felhasználó nevet kell megadni négyzetnél.
Gép újraindít, majd újra itt a pipát kivenni, a jelszót megadni, és többet nem kért jelszót, meg azóta ez a "Más felhasználó"-i bejelentkezés sincs. -
libus
őstag
Tegnap előtt végre sikerült bejelentkezni a Microsoft fiókomba.
De ahogy megvolt a visszaállítás kb. egy héttel ezelőtti visszaállítási pontra, többször is újra volt indítva a rendszer, és nem kért jelszót bejelentkezéskor.
De tegnap megint elkezdte!
Ez jön be:Ha nyomok egy OK-t, akkor ez jön be:
Ha itt a "Más felhasználónál", ha ráklikkelek a vissza gombra és ott a rendszergazdaként írom be a jelszavam, akkor be tudok lépni.
De mi ez a "Más felhasználó" és jelszót kér dolog????
Hogy lehet ezt megszüntetni??
Az egy Skype-t telepítettem fel a visszaállítási pont óta, és oda az MS fiókom adataival jelentkeztem be.
Vagy ez a baj??
Tudnátok ebben segíteni? -
libus
őstag
Végre sikerült belépnem a windowsba!
De úgy, hogy a Windows 8.1 telepítővel a Frissitést/Számítógép javítását választva eljutottam egy korábbi visszaállítási ponthoz, és visszaállítottam.
Viszont most sem tudok ill. a Windows, a Gépházba az ön fiókja résznél nem tud bejelentkezni.
Azt írja, hogy nem sikerült a bejelentkezés.
Viszont a Microsoft fiókba be tudok lépni a jelszómmal webes felületen.
Akkor a Windows miért nem tud bejelentkezni??? -
libus
őstag
Help!
Nem tudok belépni a Windows 8.1-embe.
2 napja az van, hogy mikor bekapcsolom a gépet, jelszót kér bejelentkezéskor. Ráadásul úgy írja, hogy "Más felhasználó..."
Változtattam 2 napja jelszót, azóta csinálta ezt.
Az új jelszót megadtam ennél a Más felhasználónál akkor beengedet, de a fiókoknál megnéztem, de nincs más felhasználó megadva!Nem értem miért kér jelszót, mikor ki volt kapcsolva, hogy bejelentkezéskor ne kérjen jelszót.
Ma meg egyáltalán nem tudok belépni!
Már 5x kértem új jelszót telefonon, de nem enged be!
Miért csinálja ezt?
Valaki tudja a megoldást? -
libus
őstag
Sziasztok!
Újra akarom majd a napokban rakni a Win 8.1-em, SSD csere miatt és ebben kérnék segítséget.
2 éve mikor megvettem a Win 8-at letöltöttem a DVD-re kiírható ISO-t...később jött a frissítés 8.1-re és frissítettem is.
Most ha újra akarom tenni a Win 8.1-et, akkor végig kell mennem ezen a procedúrán, hogy egyszer csak a Win 8-at rakom fel, és utána az Update-e? Vagy leszedek valahonnét egy 8.1-et és beírom a termékkulcsom neki? -
libus
őstag
Egy kis Help kellene!
Eltűntek a csempék a Windows 8-amból. Csak 3 db van (Asztal, Internet Explorer és az Áruház).
Meg a Windows gomb + X sem működik! Holott erre a billentyűkombinációra elő kellene jönnie jópár parancs lehetőségnek.
Mi történhetett? -
libus
őstag
Az mitől van, hogy ha csatlakoztatom a HDMI kábelt a géphez (aminek a másik vége már a Tv-be van dugva) és ilyenkor elmegy a kép a gépen, de legalább 1 percre!
Van hogy ezt megcsinálja napközben többször is, pedig akkor már rég csatlakoztatva van a HDMI. -
libus
őstag
Kiírtam DVD-re a Win 8-at. De hogy tudom frissíteni RP-ről?
Teljesen újra kell rakni a rendszert? Mert ha újraindítom a gépet, és dvd-ről bebootoltatom a Win 8-at, és az update-t választom kilép... -
libus
őstag
Végre sikerült megvennem a Windows 8-at!
Windows 8 RP-ről frissítek. Emailba már megkaptam a product key-t is.
Van eredeti XP product key-em. De ezt még nem kérte, mikor kell ezt megadnom??
Most ott tartok, hogy letöltötte upgrade a desktop-ra az installáláshoz szükséges fájlt, s ez a kép fogad.
A második lehetőséget kell választanom, ha ki akarom írni DVD-re?
Bocs, de nem nagyon megy az angol -
libus
őstag
Valaki erre?
-
libus
őstag
válasz
dudu5130 #24284 üzenetére
Az első lehetőséggel indítod a Nerot (az ISO-val).
Utána lenyitod a CD/DVD író fület (ott lesz a nézet és az extrák között), és ezen belül lesz a cd kép felírás.
Arra klikk, aztán megnyílik egy új ablakban a Nero ott megadod neki az iso elérési útját és pörkölöd is ki! -
libus
őstag
Sziasztok!
Most próbálom megvenni ezt a Win 8-at, de innen a We couldn't process your order -nál mindig visszadob, hiába klikkelek a Buy-ra.
A promo code-hoz valamit be kell írni?
Amúgy Win8 RP-ből próbálom megvenni. Van eredeti XP-m. Ennek a product key-ét meg kell adni valahol??
Mert azt már próbáltam, hogy ide a promo code-hoz beírtam, de akkor is visszadobott. -
libus
őstag
válasz
laszak #24059 üzenetére
Azaz, akkor azt az RTM verzióból ugyanúgy tudom majd aktíválni, ill. megvenni eredetiben a Win 8-at 30 euroért, mint a Release Preview demo változatból?
Látom már meg is adták a választ az előttem lévő hsz-be.
Akkor a Release Preview megy majd fel. De ebből van magyar? Vagy hogy lesz magyar a megvásárolt Win 8?[ Szerkesztve ]
-
libus
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy ez a Windows 8 Release Preview = a Microsoft.Windows.8.RTM.X64.MSDN.Hungarian-al??
Vagy a Windows 8 Release Preview -be nincs is magyar nyelvű?
Mert ezt a Windows 8 Release Preview-et akarom feltenni ahhoz, hogy megtudjam venni 30 euróért
ezt a Win 8-at...
Mivel sajnos az eredeti Xp-m nem meg fel a gépemre (gondolom valamelyik hardver nem kompatibilis vele), s a Windows 8 Release Preview ha fent van a gépen, akkor ugyan annyiért meg lehet venni a Win 8-at, mintha az Xp-t váltottam volna be. -
libus
őstag
válasz
netpeti98 #23601 üzenetére
Igen, Win 7 próbaverzió is jó Xp kulccsal?
Valahol egyszer olvastam azt is (s nem tudom, hogy még él e a dolog), hogy a Windows 8 RTM változatát is ugyanannyiért (30 euro) be lehet váltani, azaz eredetivé lehet tenni, mint ha Xp-ről, vagy Vistáról állnál át.
Ez az akció él még? Mert ha igen, akkor talán jobb lenne inkább ezt a Microsoft.Windows.8.RTM.X64.MSDN. Hungarian-t feltenni s megvenni annyiért mintha az Xp-t váltottam volna be, s így megmaradna az Xp is. -
libus
őstag
Van egy eredeti Xp-m, amit be szeretnék váltani erre a Windows 8-ra, de sehogy sem akar felmenni az Xp a laptopomra.
Az elején, a drivereket mikor tölti fel, mindig kék halállal kidob, hogy "megvédte a számítógépet......"
Hogy tudom így beváltani az Xp-m? Csak úgy lehet beváltani, ha fel van telepítve? Mert akkor az nem fog menni, mivel nem tudom feltenni. -
libus
őstag
válasz
Xmodule #23432 üzenetére
Értem, akkor bármikor elérhető ez az iso. Ez Jó!
De mit takar ez az "offer keretein belul frissitettem"??
Nem updaten keresztül? Azaz letöltötted az iso-t, s kiírtad vagy pendrive-ra raktad s úgy telepítetted?
Úgy nem tudom megvenni a Win 8-at az Xp Product Key-vel, hogy nincs feltelepítve az Xp? -
libus
őstag
Üdv!
Lenne egy XP Home Edition-om, amit beváltanék erre a Windows 8-ra.
Az Update segítségével tudom majd letölteni a Win 8-at, ugye?
Kapni fogok egy iso fájlt, vagy hogy működik ez?
S ha későbbiekben valami miatt újra akarom majd telepíteni a Win 8-at, akkor honnan fogom tudni újra leszedni a megvásárolt Win 8-amat? -
libus
őstag
Skype-vel vagyok bajba!
Nem látják, hogy elérhető vagyok, így se hívni, se videóhívni nem tudnak.
Hanghívásnál én hallom az illetőt, de ő engem nem.
Mi lehet a baj??? -
libus
őstag
válasz
negyven2 #13451 üzenetére
SIKERÜLT, megoldódott a probléma!
Mivel laptop meghajtóról van szó, ezért nagyon könnyű ezeknek a meghajtóknak a fejtisztítása. Szóval, megtisztítottam az olvasó fejet, meg jól meg is mozgattam/járattam a pályájában (mivel úgy éreztem, hogy picit szorul), s gyönyörűen olvassa most a lemezeket!
Köszönöm mindazoknak, akik próbáltak segíteni a hiba megoldásában![ Szerkesztve ]
-
libus
őstag
A lemez egy JVC, szóval nem is egy gagyi lemezről van szó, s kb. max. 1 éve lett rá kiírva az adat. De akármilyen lemezt rakok be a laptopomba, azt a képet kapom.
De kipróbáltam ezt a lemezt egy másik gépben is + van egy külső DVD-m is, és mindkettő beolvasta.
A laptopomba lévő meghajtó fw-jét is frissítettem már.
Tönkre ment volna a DVD meghajtó a laptopomba? -
libus
őstag
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Nemrégiben raktam fel ezt a rendszert, s ha beteszek egy adat lemezt a meghajtómba, akkor mindig ezt kapom!
Akármelyiket is választom, nem látom a lemez tartalmát.
Hol lehetne ezt kikapcsolni, hogy a lemez tartalmát lássam az intézőben???
Előre is
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Nyaralás topik
- Peugeot, Citroën topik
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- X-Plane 12 és kiegészítők
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc