- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bodor
veterán
Majdnem minden... Temp-et én visszatenném a "C"-re, minek lassítani a rendszert..
Innen feltenném az AMD Chipset Drivers-ből Custom telepítéssel a legújabb AHCI drivert, tehát mást nem , csak azt a csomagból.A CrystalDiskMark programot feltettem,de tesztet nem találtam benne.
Pedig az maga a tesztelő program, amit Fájl/Test Data/ All 0x00 (0Fill) módban kell indítani, mert az SSD-d sandforce vezérlős. Szerintem tévedésből a CrytalDiskInfo-t töltötted le.
De ez az egész már nem ide, hanem a Flash SSD topikba tartozik.
Partíciók összevonásához én is az EaseUS® Partition Master 9.2.1 Home Edition - Free-t ajánlom.
-
Bodor
veterán
1-es kérdés nem világos számomra, mert ha át szeretnél költözni, vagyis klónozni a jelenlegi HDD-n lévő rendszeredet SSD-re,akkor az ugye nem friss telepítés. Aktiváláshoz használd a mediacenter kódot, de lehet nem is lesz rá szükség, mivel klónozott a rendszer, vagy ha a tároló csere miatt mégis, akkor telefonosan.
Klónozáshoz ezt ajánlom. Alignálást is jó megcsinálja, és sokkal egyszerűbb, mint a linkelt cikkben látható dolgok, beállításokhoz pedig elég, ha az itt leírtakat betartod.
-
negyven2
veterán
Bocs ezt csúnyán benéztem (csak már találkoztam olyannal aki rar-ba csomagolva kapta/szedte le a WinRAR telepítőt is).
A "konkrétabban kell fogalmaznom..." meg annyival egészíteném ki, hogy konkrétabban kell fogalmazni annak aki már ~30 órája fent van (vagy ilyenkor az adott illető inkább húzzon aludni fórumozás helyet)
.
-
nicu71
addikt
Van amelyik igen,van amelyik nem,pl a best of bing csak néhány képet volt hajlandó betölteni több nap alatt is,de egy másik,már nem tudom a nevét,az szépen működött.
Viszont szerintem a legjobb,az a" Bing for Desktop" microsoftos progi,az mindennap belövi az aznapi binges hátteret,nagyon jó minőségben,és ezzel a wallpaper kérdés örökre megoldvaValaki találkozott már azzal a kék képernyővel ami bootolás után/alatt jön elő és az van ráírva,nemes egyszerűséggel hogy "Rendrakás..."
Ilyet sem láttam még más win alatt!
-
törölt tag
Mindegy tehát nálad 3 napos folyamatos uptime siker történet. Érdekes rendszereid lehettek eddig ha ez a rekorder.
Szerk: Most csak azért nem hagyom be kapcsolva legalább 1 hétig a poén kedvéért nem is Windows 7 -et hanem a Windows Vistát, mert én aludni is szeretnék éjjel
-
ielektros
senior tag
-
AtHoS
nagyúr
Itt egy kis olvasmány a témában: [link]
Remélem hasznos infókat írnak
Más:
Feladatkezelő miért zárogatja be magát néha elindítása után pár másodperccel, majd ha végül hajlandó elindulni, akkor kevesebb részlet-ű alakban jelenik meg.
pl. Most is kétszer elindítottam, majd pár másodperc után bezártam mindkétszer. Harmadik indításkor alig jelenik meg be is záródik magától. Negyedik-ötödik-hatodik indításra szintúgy, majd hetedikre elindul kevesebb részlet állapotban
Nekem kicsit fura, hogy a feladatkezelő ennyire "instabil"
-
Windows xp-ben is volt ilyen, cask ott frissítés néven volt. A rendszerfájlokat javítja.
Ez meg olyan, mintha egy clean install csinálnál, cask éppen nem telepítesz, hanem visszarakja gyári első indításúra a rendszert.
Az F8-as javítókonzolt váltotta fel, vagyis ilyen menüt kapott.
-
deathtania
senior tag
Windows 7 usb/dvd tool. feltesz, és végignyomogat. win 8 telepítő pendrive-ot is lehet vele csinálni, én ezzel csináltam.
-
-
Bodor
veterán
Nekem nem ugyanaz a kártyám van, de szerintem a hozzá való béta.
File Name : SBXF_PCDRV_WIN8_BETA_US_2_18_0015A.exe
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged