- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
nyilván ahogy az embernek kényelmesebb és gyorsabb
én a Windows gombra még Win7 alatt szoktam rá, ott jött be ugye a start menüs gyorskeresés. (most ugyanazt már "Win + Q" kombóval érem el, de még így is gyorsabb nekem, mint egérrel hadonászni a sarkoknál, majd a nyalókára kattintani
)
-
bepken
veterán
az én régi egerem meg a puha felületet (pl.: takaró) nem szerette, olyankor néha rájött az 5 perc és úgy viselkedett, mintha folyamatosan kattintgattam volna...
aztán pár hónapra rá a duplakattokat is random generálni kezdte, majd elég csúnyán végezte a padlón..
tényleg csak kíváncsiságból - és mert én így szoktam meg - a "Win + X" billentyűkombináció továbbra se szimpatikus erre a műveletre?
-
bepken
veterán
sosem próbáltam még jobb egérgombbal a start menüre kattintani...
(Win + X)
nálam egyébként nem produkál olyasmit, amit írtál, úgyhogy Nálad lehet valami hiba. (sőt inkább valószínű, hogy az egér hülyéskedik....az enyém is csinált hasonló hülyeséget, amikor már a végét járta)
-
netpeti98
addikt
A főkapcsolót nem tudom, viszont a Charm bar->Beállítások (jobb oldalora viszed az egeret vagy Windows+C) vagy a billentyűzet Power gombjáról nekem megy a fast boot.
Második opció, létrehozol egy parancsikont ezzel a céllal: C:\Windows\System32\shutdown.exe /s /t 0 /hybridÜdv netpeti98
-
Szerintem ez túl lassú(nak hangzik), nekem a windows logónál konkrétan meg se jelenik a pörgettyű már túl ugrik, csak "hideg" indításnál pördül 2-3-at, hozzáteszem nekem csak integrált hang van. Utána már minden azonnal történik, bejelentkezek, ha nincs semmi érdekes a csempéken, akkor azonnal mehetek az asztalra, habár a Rainmeter és a Facebook Messenger egy picit késik kb. 5-7 mp-t, de közben már rég megnyithattam a böngészőmet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest