-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
RawrRr #46560 üzenetére
De lehet tallózni!
Vezérlőpult->Minden vezérlőpultelem->Alapértelmezett programok->Fájltípus vagy protokoll társítása programmal. Itt felsorolja az összes létező fájlkiterjesztést, kiválasztod az internetfájlokat egyesével, aztán klikk a Program módosítása... gombra ekkor ablakban klikk a További beállításokra, ha itt sincs benne a böngésződ, akkor legördíted alulra és klikk a Másik alkalmazás keresése ezen a gépen-re. Tallózás...(#46561) 08danikA: És mit sípol? Mennyit milyen hosszan? A bip kódra lennék kíváncsi.
-
rayoliviero
veterán
-
vigyori78
őstag
válasz
RawrRr #42737 üzenetére
Én is letöltöttem szintén megszívatott.
Utána nem is tudtam törölni ráadásul catalyst control center -t meg fusion-t meg minden sz@rt felrakott amiket én nem is használok.nekem mondjuk ment a rendszer csak valamikor csak a tálca látszódott és egy kék háttér és kész.
Töröltem az eszközkezelőben a drivert is de mikor feltelepítettem a 13.12 ati drivert akkor is feltelepítette a ccc-t stb.. ,hogy ki se választottam és továbbra is sz@rakodott a háttér stb...
Többet biztos nem telepítek update-es drivert az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest