- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
A KB4056898 korábban lett kiadva és csak security-only update a javítással. A későbbi KB4056895 összegző viszont már tartalmazza a javítást is, mint említve volt az előző válaszban. Ha az utóbbi feltelepült, akkor az úgy OK.
A vírusoknak és az egyéb online támadásoknak böngészés közben nyilván fokozottan ki van téve a felhasználó. Ráadásul a böngészőkben is lehetnek biztonsági rések, pl. itt a lista a Firefox javításairól. Ezért fontos többek között ennek is a naprakészen tartása.
-
King Unique
titán
Arról volt szó, hogy egyes külső AV-k esetében ideiglenes nem települ az említett frissítés. Illetve az AMD-s probléma miatt pl. a 10-esnél vissza is vonták.
De szükség esetén akár a Microsoft Update katalógusból is letölthető és manuálisan is telepíthető a KB4056898 / KB4056895 frissítés.
Így ellenőrizheted, hogy érintett -e a géped a veszélyes processzorhibák által cikk, illetve az ellenőrzés kimenete alapján pedig akár a(z UEFI) BIOS frissítése is javasolt lehet. Az AV és pláne a böngésző meg nyilván alap, illetve amúgy is ajánlott.
-
-
szabonagyur
félisten
Engedni fogja a cserét...
Én arra céloztam, hogy ha nem laptopról van szó aminél ha Windows-al vetted a gépet akkor nem tud magától aktiválódni a Windows csak úgy a semmiből.
1. kérdés: MS online fiókkal használod és volt már ez a Windows erre a gépre valaha felrakva?
2. Van esetleg más MS termék a gépben ami nem eredeti? -
Bjørgersson
félisten
Köszi a tippet, múlt héten valóban feltelepítettem a Hyper-V szolgáltatást, viszont nem sikerült vele életre keltenem egy oprendszer se, úgyhogy utána le is töröltem.
Megnéztem a vezérlőpultban is, de semmi ilyen TAP bejegyzést nem látok. Egyébként már 6 Helyi kapcsolat van, ma reggel megint hozzáadott egyet, amikor bekapcsoltam a gépet. Ezeken kívül pedig egy hetedik aktív, aminek Ethernet a neve.ESET Smart Security van a gépen, mindjárt indítok egy keresést, hátha talál valamit és ki is lehet pucolni.
-
wdtwrd
tag
Csak azért javasoltam az általam jelzett értékek állítását, mivel valószínűleg félreértettem, azt hittem hogy már zárolt a rendszer.
Ha átállítod, a zárolás esélyét csökkentheted (ezzel nem azt mondom, hogy biztosan meg fog történni, sőt inkább nem valószínű), de ezzel a jelenlegi rendszer is működésképtelenné válik. (ahogy szabonagyur is írta) -
wdtwrd
tag
Az első képen van három dolog:
-OS Type: Other OS (lehet választani helyette win8-at?)
-Boot Mode Selection: UEFI an... (ez "UEFI and valami"-nek látszik, win8.1 jobban szereti az UEFI only-t)
-Storage Boot Option Control: Legacy... (win8.1-nél a legacy beállítás is okozhat zárolást) -
micafighter
nagyúr
Hogyan kell a meglévő rendszerre (hagyományos újratelepítés és adatvesztés nélkül) rátelepíteni a végleges 8.1-et? -> Telepítés elején a frissítés lehetőséget választod, viszont a "tiszta telepítés" az ajánlottam, mert kevesebb a hibalehetőség.
Media Player csak az "N" verziójú Windowsokból hiányzik. Windows 8 és 8.1 esetén sokkal kevesebb verzió van mint régebben:
Windows 8.1 sima. Ezt van, ahol Windows 8.1 Core-nak nevezik, van ahol meg nem írják ki, hogy Core. Ugyanarról van szó.
Windows 8.1 Pro
Windows 8.1 Enterprise
Mindegyikből van "N" verziójú is, amiben nincs media player. Például Windows 8.1 Pro N. Ez annyiban másabb a Windows 8.1 Pro-tól, hogy nincs benne a Media Player.
Otthoni használatra az alap is tökéletes, de itt egy összehasonlító táblázat: [link]
-
jeni
félisten
Szia
1. Már csak a Win 8.1 variációk vannak a boltokban.
Én csak tisztán tennék fel rendszert és nem pedig áthelyezve,klónozva.
Win 8 támogatása 2 éven belül megszűnik és aktiválni kell a Win 8.1-re(ez a bosszantó)
2.Media Player bármivel lehet helyettesíteni,sőt egyesek még jobbak annál. -
xxSanchez
őstag
A Windows 8.1 Enterprise 90 napig használható ingyenesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged