- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
dobostorta #47345 üzenetére
szivesen
Azért mondtam elöször a SmartScreent, mert annak is van hasonló üzenete, azt hittem, azt kapod, de a képből egyértelmü lett, hogy nem a smartscreen-es üzenet
a smartscreen egyébként ehhez hasonló ablakokat dobál fel:
-
micafighter
nagyúr
válasz
dobostorta #47343 üzenetére
1) Szeretné megnyitni ezt a fájlt? (Do you want to open this File?)
2) A szoftver gyártója nem ellenőrizhető. Biztosan futtatni szeretné ezt a szoftvert? (The Publisher could not be verified. Are you sure you want to run this software?)
3) Szeretné futtatni ezt a fájlt? (Do you want to run this file?)Ezeket az üzeneteket a következő képpen lehet kikapcsolni:
Vezérlőpult (Control Panel) -> Internetbeállítások (Internet Options) -> Biztonság (Security) -> Egyéni szint... (Custom level...) -> Alkalmazások és nem biztonságos fájlok indítása : Engedélyezés ( Launching applications and unsafe files : Enable)
Okézd le, fogadd el a felugró ablakot, majd mindent zárj be okéval.
-
micafighter
nagyúr
válasz
dobostorta #47336 üzenetére
Tudsz mutatni képet, hogy pontosan hogy néz ki az ablak, ami feljön?
-
micafighter
nagyúr
válasz
dobostorta #47334 üzenetére
Még az jutott eszembe, hogy mielőtt újratelepíted, meg kéne nézni a registry-ben, mi látszik a smart screenről.
Windows billentyű + Q , írd be regedit, kattints rá (rendszergazdai jogok kellenek a futtatásához)
A regeditben navigálj ide:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer
az Explorer mappát jelöld ki egy bal egérgomb kattintással, és ezt fogod látni:
A SmartScreen értéke lenne érdekes, bekarikáztam zöldel, hogy mit kell figyelni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
dobostorta #47334 üzenetére
Nem hiszem, de akár ez is lehet a gond. Amikor írtál, rákerestem a neten a problémádra, de nem találtam semmi relevánsat. Én szerintem megsérülhetett a rendszer. Ha megoldható, újra kéne telepíteni. Érdemes az előző rendszer partíciót törölni, és újat csinálni a telepítőből, mert így a telepítő hozza létre a rendszer partíciót magának.
-
dobostorta
tag
válasz
dobostorta #47321 üzenetére
ebben tud vki segíteni, hogy miért nem tudom állítani?
-
micafighter
nagyúr
válasz
dobostorta #47319 üzenetére
Próbáld meg kiapcsolni a SmartScreent. Vezérlőpult -> Műveletközpont, és bal szélen lesz a Windows Smart-Screen beállítások módosítása.
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
dobostorta #47301 üzenetére
Igen, ez a helyes beállítás. Esetleg egy próba azzal, hogy átállítod a másikra (nincs előttem, mi az, sorry), reboot, visszaállítod, reboot. Szinte biztos hogy nem fog megoldódni, de hátha...
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
dobostorta #47298 üzenetére
Jobb gomb az "Ez a gép" feliraton a "sajátgépben" -> Tulajdonságok (vagy Windows + Pause lenyom) -> Speciális rendszerbeállítások -> Speciális fülecske -> Teljesítmény résznél - Beállítások -> Adatvégrehajtás megakadályozása
Itt nézd meg, mi van bejelölve.
-
dobostorta
tag
válasz
dobostorta #47297 üzenetére
win8-nál nem csinálta, de 8.1-nél állandóan kiírja....
-
JanR
addikt
válasz
dobostorta #47295 üzenetére
UAC-t kikapcsoltad?
-
szabeska
addikt
válasz
dobostorta #21077 üzenetére
win7 kompatibilitási módban érdemes, persze.
-
Воланд
titán
válasz
dobostorta #18852 üzenetére
nem, ilyet sem lehet csinalni.
-
Воланд
titán
válasz
dobostorta #18831 üzenetére
felteszed az adobe pdf readert (a klasszikus dekstop alkalmazast) es ahhoz tarsitod a pdf-eket.
"Illetve, ha már megvan nyitva valami egy adott "üzemmódban" (metro, desktop) akkor, hogy lehet átváltani a másik módra?"
ha itt arra gondolsz, hogy pl egy megnyitott pdf eseten az alkalmazason belul atvaltasz a masik alkalmazasra es abban is megnyitod ugyan azt a pdf-et, akkor sehogy. jelenleg egyedul a metros ie tud olyat, hogy adott oldalt megnyitja desktop modban is.
-
Csabesz666
aktív tag
válasz
dobostorta #18675 üzenetére
Nálam, az egyel régebbi verzió működik tökéletesen....a legujjabb, meg szar, mert pl a proci értékeit erősen hiányosan írja ki.
-
Alister71
nagyúr
válasz
dobostorta #18638 üzenetére
Nekem megy rendesen az EasyTune. Tedd fel még1x.
-
Воланд
titán
válasz
dobostorta #18638 üzenetére
speedfan-t probald meg, vagy tedd ujra az easytune-t, vagy futtasd kompatibilitasi modban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- A ventilátorok világában feltűnt a Noctua új, 120 mm-es bajnoka
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- E-roller topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest