Hirdetés
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin topik
- MWC 2025: Barcelonában debütál a Tecno Camon 40 széria
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
MasterMark #14299 üzenetére
Nincs mód sajnos, nem tudod telepíteni.
-
MasterMark
titán
Üdv
Próbáltam felrakni a 90 napos próbaverziót, de ezt a hibát kaptam. Utánaolvastam, és procim nem tudja ezt a bizonyos NX-et (vagy Execute Disable Bit) és sajna így nem lehet telepíteni.
A kérdésem, hogy van rá mód, hogy így valahogy felmenjen? Régebben volt még valamilyen béta verzió ami viszont simán felment. -
fatal`
titán
válasz
fatallerror #14296 üzenetére
Van, ami gyorsabb, van, ami lassabb (flight simulator sorozat pl.).
-
icons
addikt
Srácok, én azt mondom meg kellene szerkeszteni azt az első kommentet! Ilyen érdemes-e váltani, miben jobb, miben rosszabb, ilyenek. Mert a kérdések túl nagy része ezzel kapcsolatos, a topik nevében is benne van az első hsz elolvasására a figyelmeztetés, miközben az nem igazán tartalmaz megfelelő mennyiségű infót
Egyébként nyomtató driverrel én is szívok, Samsung ML15-20 még nem működik.... (mondjuk túl sokat nem próbálkoztam vele, feltelepítettem, nem ment, aztán annyiban hagytam a dolgot (váltottam az asztalira
) )
-
apollo12
veterán
érdemes win 7 ről win 8 ra váltani játékok miatt?
-
anulu
félisten
válasz
Kleroo #14285 üzenetére
részemről egyedül a nyomtató driverrel szenvedtem, a spoolerre rá kellett tolni a felajánlott autofixet, azóta teljesen jó, W7 driverrel.
sebességben toronymagasan veri a W7-et a gépemen, valahogy sokkal jobban kihasználja (i7-860, 8GB RAM). szóval... kb azt mondom, hogy már a 7-nek is ilyennek kellett volna lennie. kivéve a csempéket, ofc. azt nagyon tudnám felejteni. néha belog után elfelejt a Start8 átváltani, olyankor rá kell nyomnom a desktopra, és ez is sok a metro/modern/whateveritiscalled UI-ból. -
Krissz5435
aktív tag
Hello, tegnap már írtam, de nem kaptam rá választ.
Szóval Store-ból akarnék appokat telepíteni. 1-2-t sikerült is nagy nehezen, de sokat nem tudok. Előtte(kb 2-3 hete) a 90 napos próbaváltozat volt fenn, azon ment is minden szépen. Újratettem az RTM-et( mielőtt valaki crackel gyanúsítana közlöm dreamsparkos) és azóta nem, vagy csak nagyon nehezen tudok appokat feltenni. Ha rámegyek, hogy telepítés, akkor vagy azt írja ki, hogy várakozás, vagy letöltés, de egyiknél sem csinál semmit. Egy idő után meg a nem sikerült az alkalmazást telepíteni hiba jön fel a 0x8024001e hibakóddal. Neten kerestem rá a választ de nem találom.Másik, hogy a Games és a Maps is fenn van a gépen alapértelmezettként, de sehol nem tudom elindítani, mintha nem is lenne a gépen, de mégis van hozzájuk 1-1 update, amit ugyancsak az előbbi hibakóddal nem tudok telepíteni. Próbáltam már microsoftos fiókkal és új fiókkal is telepíteni őket, de hiába. Van esetleg valami módja, hogy működjön a rendszer újrarakása nélkül? Előre is köszi.
-
simon7012
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni, hogy az asztali képváltogató rendesen müködjön mert most
hiába állítom be mondjuk 30 percre a képváltást össze-vissza váltogatja a képet.
Van hogy egyszerre két képet is vált....
Ez Windows 7 -en rendesen müködött.... -
Gyufaaa
veterán
Battlefield 3-al kapcsolatban van valami "bug" jelenleg, vagy már zökkenőmentesen viszi? Melóba már w8-at használok és batár mód tetszik, csak a játék miatt még vártam vele. Valaki tud valami infót azt megköszönöm, mert hétvégén telepíteném is.
-
apollo12
veterán
heló kijött már a végleges win 8??
-
Viktoár
addikt
A win8-at hogyan lehet win7-re telepíteni úgy hogy induláskor választható legyen hogy melyik oprendszert szeretném használni?
Külső hdd-ről is lehet telepíteni?Ha igen akkor hogyan?
-
Kleroo
veterán
Ahoj urak!
No hát W8.
Felteszem az alap kérdést:
Érdemes váltani? Sebességben és stabilitásban ráver win7-re? (csempe nem érdekel,fúj-fúj)
Driver,támogatottság megfelelő,vagy elszenved pár inkompatibilitást a user? -
kispx
addikt
Sziasztok.
Asus k50ij típusú notebooknál, ha nemnyomon a képernyő kikapcsolása funkcióbillentyűt, akkor csak fél perc múlva kapcsolja ki. Van valamilyen megoldás rá, hogy azonnal kapcsolja ki a képernyőt? -
Valed
tag
Hol lehet beállítani hogy az egér mozgatása ne ébressze fel a win8-at alvó üzemmódból?
-
Alister71
nagyúr
válasz
fatallerror #14277 üzenetére
Pár dolgot szívesen eltakarítanék
-
Alister71
nagyúr
válasz
fatallerror #14273 üzenetére
Megyek én is
-
pzstm
titán
válasz
fatallerror #14270 üzenetére
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
fatallerror #14270 üzenetére
Az biztos, hogy mi van a mellékhelység falán? Na mi? Hát csempe.
-
pzstm
titán
-
O b+, sracok, ez valami elkepeszto.
http://maps.nokia.com/webgl/
(Londont nezzetek meg, pl.)
-
cettlee
őstag
üdv!
-fifa13 demot szeretném futtatni, amihez szükséges a WMP aktiválása a windowsban.
-én win8 N-el rendelkezem amiben nincs wmp
-letöltöttem egy value pack frissitést a windowshoz, ami elvileg tartalmaza a wmp-t
-megjelent a windows komponensek hozzáadásánál a wmp kipipálhatosága, viszont ha kipipálom és okézom, nemtörténik semmi, ha visszamegyek akkor pedig elvan tünve a pipa.ötlet?
előre is köszönöm a segitséget!
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Nekem is működik, de eleinte minden nap frissítette magát és most is úgy indul az asztal néha, hogy magától elindul. Razer Synapse 2.0 Configurator
Egyébként semmi gond nincs vele, mindent be lehet állítani.
Be is vagyok jelentkezve és felhőben tárolja a beállításaimatBy.: Johnny
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
nem. telepites utan lesz majd ilyen szep rendszervalaszto kepernyod.
-
zeix
senior tag
Szeretném kipróbálni a 8-as windowst.
Jelenleg SSD-n van a win7, ez mellett még van egy vinyó amire rátudom telepíteni.
Le kell húznom a lapról az SSD-t telepítésnél? -
AthlonXP
őstag
válasz
janihunk #14238 üzenetére
Fentebb már írták, hogy megy, de én hétvégén fel akartam tenni, hogy kipróbáljam az új VGA-m és már telepítés közben kifagyott!
Amikor az elején elkezdené frissíteni a dx-et. Többször is nekifutottam a telepítésnek, minden próba előtt újraindítottam a gépet ( mert ugye kifagyott az egész telepítés közben ), de semmi, ott állandóan meg állt.
Felidegesített és ledúrtam az RP-t ( mondjuk RTM-en lehet jó, de az nekem nincs ), visszaraktam a Win 7 HP-t, ezen meg már mindjárt végére érek a játéknak.
Amúgy minden más játékom ment a Win 8 alatt is, meg tetszik is a rendszer szóval, ha elérhető lesz már a hivatalos kiadás után, akkor majd beszerzek egy példányt belőle, mert kell. -
Beri
addikt
Üdv!
Működik valakinek a Synapse?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Basszus betelt a regisztráció a win8 előadásra, pedig el szerettem volna menni, most regisztráltam volna...
-
janihunk
senior tag
Crysis 2 1.9 megy már RP-n?
-
Aarpok
őstag
válasz
Viktoár #14235 üzenetére
Az Enterprise Eval - ból nincs magyar,de le lehet tölteni hozzá a magyar nyelvi csomagot.
http://oprend.hu/news.php?readmore=706]Oprend! -
Viktoár
addikt
Megoldódott a probléma,kiírtam újból és most feltelepült.
Egy kicsit még barátkozni kell a kezelőfelülettel,de nem tűnik rossznak.
Magyar verziót is lelehet tölteni ilyen formában?
-
<MZ/X>
őstag
A Win 8 90 napos trialt is bármikor lehet majd használni, mint a Win 7-et? Pl. most is fel tudom rakni a Win 7 90 napos trialt, engedi beregelni, persze 90 napig.
-
icons
addikt
válasz
Viktoár #14229 üzenetére
Vagy csinálj pendrive-ról telepíthető verziót, hátha azzal jó!
SamS20:
"jelenleg elérhető forrásokból beszerzett windows 8"
Ezt nem értem. Ha van DP, DP Premium, MSDN vagy hasonló hozzáférésed, akkor onnan le tudod tölteni. A 90naposat próbaverziót is le lehet tölteni.De persze, alkalmas napi használatra, egy hónapja van fent nekem, és csak az aksit nem ismeri fel (de ezt remélhetőleg Acerék orvosolják majd).
A rendszerpartíciót majd más megválaszolja, én mindig sokat adok neki, mert hamar belakom azt is. De arra tippelnék, hogy 20giga nem lesz elég. Minimum 25-30at mondanék, de majd valami hozzáértőbb megmondja! -
SamS20
senior tag
a jelenleg elérhető forrásokból beszerzett windows 8 alkalmas már a minden napi használatra ?
kipróbálnám szívesen.
valamint, olvastam hogy 20gb szabad hely kell neki, miután az ember belakja, mennyit vesz még le a vinyóról ? csak mert most egy 35gbos rendszer partícióm van kb 5-7 gb szabad a windows 7en belakva
Olvastam itt-ott hogy a média funkciók nem mennek, ez mennyire igaz ?
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Természetesen bootolhatóként írtam ki.
A proci egy AMD Athlon 2 x4 640
Megnézem mit ír ki és jövök.
-
pzstm
titán
válasz
Hisztogram #14223 üzenetére
hülyeségeket ne irkálljunk már. 1. hozzászólásban láthatod mi van benne, illetve az általa leírt build szám is egyértelműen mutatja, hogy ő az RTM-et szedte le...
-
Hisztogram
tag
válasz
Viktoár #14220 üzenetére
Szia, te még legkoraibb, fejlesztőknek szánt változatot töltötted le, próbáld ki a Release candidatet.
Arra figyelj, hogy hogy ha lehet akkor akkor válaszd a 64 bites verziót, ha 64 bites a számítógéped( ami gondolom az, csak szólok, ne legyen ebből baj)
Amennyire én tudom magyar nincs.
ha a "a valamit kiír" -et le tudnád írni, akkor talán ki tudjuk találni mi a baj
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Letöltöttem a windows 8-at az első hozzászólásban linkelt oldalról. (9200.16384.WIN8_RTM.120725-1247_X64FRE_ENTERPRISE_EVAL_EN-US-HRM_CENA_X64FREE_EN-US_DV5.ISO)
Kíírtam egy újraírható dvd-re,de valamiért nem települ.Egy asztali gépre szeretném felrakni amiben egy 500gb-os hdd van és 30gb-os partíció van elkülönítve rendszernek.
Biosban beállítottam hogy lemezről bootoljon de valamit kiír és csak "retry" vagy "f8 to settings" van.Hogyan kell feltelepíteni?
-
pzstm
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #14217 üzenetére
hátha a véglegesben újra mások lesznek majd
-
-
pzstm
titán
-
Krissz5435
aktív tag
Helo, mi lehet a gond, ha újratettem a win8-at(90napos--> rtm) és nem tudok appokat telepíteni? Ha kiválasztom, hogy telepítés, akkor átdob a telepítő oldalra és az app alatt kiírja, hogy várakozás. Még olyanokat sem sikerül, ami előtte a 90 naposon fenn volt.
-
Gorneck
legenda
válasz
Hisztogram #14209 üzenetére
Ez jó hír...simán meg fogom venni. Ennyiért ajándék lesz.
Legalábbis remélem a HP alapnak számít...
-
Hisztogram
tag
Hello,
levélben érdeklődtem a Microsofttól s gondoltam megosztom a választ, hátha van benne valami újdonság számotokra is:"Ha új számítógépet vásárol előtelepített Windows 7 operációs rendszerrel 2012. június 2. és 2013. január 31. között, akkor 15 euróért megvásárolhatja a letölthető Windows 8 Pro verziót.
A már megvásárolt Windows XP, Vista, 7-es rendszerekre várhatóan elérhető lesz szintén egy frissítés, de csak a hivatalos megjelenés dátuma után, október 26-a után. A hivatalos árról egyelőre nincs információ, de körülbelül 40 dollár lesz majd a frissítés. Ebben az esetben nem számít a kiállított számla, nem kell számlával bizonyítani a vásárláskor, hogy rendelkezik az alap operációs rendszerrel, és hogy Ön vásárolta annak idején a Windows XP rendszert. Természetesen csak akkor tudja majd a frissítést telepíteni, hogyha az alap operációs rendszerrel rendelkezik."
-
pzstm
titán
válasz
< CyberBob > #14207 üzenetére
ami a win8 egyik legfontosabb, szerves része. Szóval innentől ott vagyunk ahol a part szakad. Kár is ezen még filózni is
-
ng0ofy
KORREKTOR
Nem látják a start menü appok a kamerámat. A desktop porgramok igen. Már egy hónapja, hogy jelentettem, de nem válaszoltak, megkérdezem itt is, hátha: van vmi trükk? A start menü UI más drivereket használ, mint a desktop?
anulu: Üdv a klubban.
[ Szerkesztve ]
-
Scobbyka
tag
Szerintetek hogyan lehet felcsatolni NFS megosztás?
Nem találtam a szolgáltatások ki- be kapcsolása között a hozzá való szolgáltatást "Services for Unix" (ha jól emlékszem windows 7-ből)
Vagy már alapbólé benne van?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyedi 12VHPWR csatlakozó a Bilibilin
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Tesla topik
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Hálózati / IP kamera
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- XPEnology
- További aktív témák...