- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Viktoár #14309 üzenetére
Metro felületen semmi nem elérhető. Asszonynak D255-ös Acer-e van. Sokat rikácsol, ha már csak a böngészőt elindítod is, hogy kicsi a felbontás. Metróról egyáltalán el sem indítható, de van mikor bedobja az asztal felületén is. Amúgy pedig batár jó lenne, mert gyors mint állat.
-
Aarpok
őstag
válasz
Viktoár #14235 üzenetére
Az Enterprise Eval - ból nincs magyar,de le lehet tölteni hozzá a magyar nyelvi csomagot.
http://oprend.hu/news.php?readmore=706]Oprend! -
icons
addikt
válasz
Viktoár #14229 üzenetére
Vagy csinálj pendrive-ról telepíthető verziót, hátha azzal jó!
SamS20:
"jelenleg elérhető forrásokból beszerzett windows 8"
Ezt nem értem. Ha van DP, DP Premium, MSDN vagy hasonló hozzáférésed, akkor onnan le tudod tölteni. A 90naposat próbaverziót is le lehet tölteni.De persze, alkalmas napi használatra, egy hónapja van fent nekem, és csak az aksit nem ismeri fel (de ezt remélhetőleg Acerék orvosolják majd).
A rendszerpartíciót majd más megválaszolja, én mindig sokat adok neki, mert hamar belakom azt is. De arra tippelnék, hogy 20giga nem lesz elég. Minimum 25-30at mondanék, de majd valami hozzáértőbb megmondja! -
Hisztogram
tag
válasz
Viktoár #14220 üzenetére
Szia, te még legkoraibb, fejlesztőknek szánt változatot töltötted le, próbáld ki a Release candidatet.
Arra figyelj, hogy hogy ha lehet akkor akkor válaszd a 64 bites verziót, ha 64 bites a számítógéped( ami gondolom az, csak szólok, ne legyen ebből baj)
Amennyire én tudom magyar nincs.
ha a "a valamit kiír" -et le tudnád írni, akkor talán ki tudjuk találni mi a baj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged