Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MWC 2025: Debütál a világ legvékonyabb, de 5200 mAh-s aksival szerelt mobilja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamS20
senior tag
üdv
mostanság mivel új vga került a gépbe több játékot is kipróbáltam, viszont szomorúan datáltam hogy bizonyos játékok hiába vannak full screen beállításon, mégis ablakban futnak.orvosolható ez egy winreinstall-al ? csak mert a kártya cserekor, ez nem történt meg. (Ati-ról, Nvidia-ra váltottam)
mivel SSD van a gépben és már van kb 1tb írott adat rajta, nem szívesen nyüstölném ha nem muszáj
köszi előre is
A játékok amiknél tapasztaltam a problémát (Battlefield 3, NFS Rivals, F1 2013)
-
SamS20
senior tag
sziasztok
jelenleg ssd vásárlás előtt állok ha minden jól megy, az egyetlen kérdésem az lenne hogy szerintetek win 7 vagy win 8.1 ?
Volt már mindkettő fent, de talán a windows 7nek kevesebb memória kellett min a 8.1-nek.Ti melyiket tennétek fel ?
Bocs az offértKöszi a helpet
-
SamS20
senior tag
a jelenleg elérhető forrásokból beszerzett windows 8 alkalmas már a minden napi használatra ?
kipróbálnám szívesen.
valamint, olvastam hogy 20gb szabad hely kell neki, miután az ember belakja, mennyit vesz még le a vinyóról ? csak mert most egy 35gbos rendszer partícióm van kb 5-7 gb szabad a windows 7en belakva
Olvastam itt-ott hogy a média funkciók nem mennek, ez mennyire igaz ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)