Hirdetés
- Mini tri-fold koncepciót mutatott az Infinix
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2025: Debütál a világ legvékonyabb, de 5200 mAh-s aksival szerelt mobilja
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Én ezt a 2 cikket találtam: [link], [link].
Tehát meg kell nézni, szolgáltatásoknál nincs-e letiltva a Windows Update, okozhatja net kapcsolat megszakadása, de vannak az linkelt oldalakon ötletek, használd a google fordítót.
Gondolom oprendszer eredeti, az nem lehet, h vmi vírust kaptál be és az tiltotta le?? -
Partyface007
őstag
http://www.optimizewindows8.net/2014/02/fix-alt-tab-menu-not-working-in-windows-8-8-1/
ez annyira nem bonyolult (ha működik persze)
•Press Windows + R keys to open Run box
•Type regedit and hit Enter
•Expand HKEY_CURRENT_USER
•Expand Software
•Expand Microsoft
•Expand Windows
•Expand CurrentVersion
•Ensure the following path
•HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer
•Highlight Explorer
•Notice AltTabSettings named REG_DWORD on the right
•Right-click this entry and choose Delete
•Close Registry Editor and reboot your machineebből a lényeg hogy elnavigálsz registrybe ide:
"HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer" ráállsz és nézd meg van-e a jobb oldalon
AltTabSettings bejegyzés, ha van akkor töröld és indítsd ujra a gépedetitt van kép is:
http://m.kapilarya.com/fix-alttab-menu-is-no-longer-working-in-windows-8-8-1
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
Több olyan funkció van a Windows 8.1-ben is, amelyet tiltottam, mert számomra felesleges és eszi az erőforrásokat. Igaz nekem SSD-n van a rendszer, így a betöltési idővel sincs gondom, de van egy "alap" 8.1-em (ezt úgy értem, hogy semmi sincs benne kikapcsolva, csak a szükséges driverek vannak feltelepítve) egy 250GB-os HDD-n, azon azért el tud szöszölni a betöltéssel a gép, de még ott sem annyira vészes.
Írtad ugyan, hogy minden szükségtelen automatikusan induló programot OFF-olsz, de azért kíváncsi lennék az msconfigodra (vagyis itt már pontosabban a Feladatkezelőben lehet megnézni ezt).[ Szerkesztve ]
-
Tournament
aktív tag
szerintem nincs MS nem ilyen jó hozzánk
mert ha lenne a hackerek minden cucot leszednének igy és utána meg vissza kérik a pénzt ?
de ki tudja bogarászd ki hátha jobban megy neked
http://www.microsoftstore.com/store/mseea/hu_HU/DisplayHelpReturnsRefundsPage/
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Mp3 zenéket 5.1-ben?
A Media Player Classic Home Cinema tudja a filmeket 5.1-ben lejátszani, ac3 codekkel, ha a filmben is benne van a Dts vagy Dolby Digital hang.
Nálam viszont az mp3 zene is 5.1-ben megy, mert az alaplapom át tudja konvertálni dts-é és rögtön úgy szólal meg. De ez sem gyakori dolog.
[ Szerkesztve ]
-
PapauZ
aktív tag
Próbáld meg, hogy egy pendrive-ra rakod fel a telepítőt.
http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool (működik 8-al is) -
Shuzen
csendes tag
Nálam érdekes módon minden csempe tökéletesen működik, egyik sem lép ki, mégcsak nem is omlik össze. Ha nem jelenik meg semmi, akkor a tűzfal beállításai nem megfelelők. Az pedig nem a rendszer hibája
Egyébként email-hez előbb microsoft fiókot kell megadni, utána lehet másikat is.
A képeket, videókat, zenéket úgy lehet megnézni, hogy előtte a felhasználói mappában lévő képek, zenék, videók mappákhoz hozzá kell adni az adott helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)