Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
node még nincs bejelentve az Xbox Music... az majd most szintén október végén lesz, és ha kapunk belőle, akkor akkor fogják megnyomni a gombot... egyelőre amit most látni lehet a támogatott országokból is, az csak a Zune Marketplace...
én bennem még van remény, ne pesszimistáskodjatok itt nekem
-
NoiZz
tag
Üdv
problémám adódott
feltelepítettem a windows 8at de az egyik partícióra nem enged belépni
azt írja F:\ nem érhető el hozzáférés megtagadva
totalcommanderbe viszont sikerült belépnem, valószínűleg a rajta maradt üres windows mappa a probléma amit sehogy sem tudok törölni
próbálkoztam unlockerrel de a törlés előtt mindig átugrott a C-n lévő windows mappára
valaki találkozott már ilyennel? -
zeus90
aktív tag
válasz
fatallerror
üzenetére
Köszi az ötleteket mindenkinek aki írt, meg látjuk mi lesz belőle.
Egyébként SZTE-en járok infóra, szabadon választható tantárgy idén először a win8 fejlesztés.
-
polonic
félisten
Szerintem jó ez. Nekem mondjuk úgy van, hogy keresztnév.vezetéknév@....
Na látod, ezt nem tudom. Mivel én még win8 használat előtt váltottam. Rp-ben meg még a magyar id-t használtam.
De abból kiindulva, hogy váltás után wp-n minden ugyanúgy működik és msn-ben is az újjal bejelentkezve minden ismerős megmaradt, így szerintem itt sem lesz gond.
-
mexel
veterán
válasz
polonic
üzenetére
Köszi! Sajnos win 8 alá nem találok semmi mást. Azt nem tudom, hogy a menük alatt lévő pöttyösödés kártyahiba, vagy a driverrel lehet gond? Csak és kizárólag a menükben, sehol máshol, és csak win7 és win 8 alatt. XP-nél sehol sem látni.
-
mexel
veterán
Ati drivert akartam telepíteni és ezt írja ki:
"Alkalmazás telepítés: a rendszerszabályok miatt a telepítés visszautasítva"
Ez mi? -
< CyberBob >
őstag
Tiszta röhej ez a lokalizáció, aztán meg meg vannak sértődve hogy másodpercek alatt megszerzik máshonnan a féltett tartalmaikat. Az interneten határok, normális??
-
válasz
Воланд
üzenetére
Ja most akkor azt az opciót nézted, hogy x másodperc mutató egy zenéből? Azt pont nem tudom megnézni, mert a Zene appom meghülyült, folyton kilépett, aztán pont itt tanácsolta valaki, hogy tegyem újra. Törlés ment is, de mivel közben lekerült a Store-ból, vissza csak az RP verziót rakta, ezzel meg nem megy az X-Box Music.
Videónál viszont a free-t sem engedi. Azt próbáltam, és arra jött a hibaüzenet.
A gépen mindig UK régióm van, kellett a Zune miatt, amivel viszont anno simán ment a Music Pass. Most ugyan nincs előfizetve, de telefonon ma is tudtam venni zenét. Gépen, meg gondolom akkor majd wp8-on viszont akkor már nem megy.
Hát nagyon remélem, lesz majd valami migrálás. Nem is értem, mitől fájna nekik, ha lehetne régiót váltani. Ostobaság ez a dolog, hogy nem lehet módosítani..
-
Воланд
titán
megneztem en is, magyar regios ms account, us regiora atallitottam a gepet es megy nekem is a lejatszas (ezerszer jobban nez ki igy a music es a video app, sot, meg az app store is). persze vasarolni en sem tudok, mondjuk nekem egyebkent sem menne. ettol fuggetlenul bassza meg az ms a regios politikajat. meg ugy az osszes tartalomszolgaltato. neztem a netflix appot, hat kurva jo, persze nalunk nem lehet ra elofizetni...
szerk.: megoldas: ha hasznalni szeretned a win8-at es majd a wp8-at, akkor irany uk, vagy az usa.
-
vlevi
nagyúr
Na, zuper. Olvasgattam pont ezt a könyvet, a modern olvasóval. Közben beesett mégegy pdf, és hát persze, hogy ez a csodaolvasó kihajította a fenébe a könyvet, és csak az van meg, a másik nincs

Kezdhetem elölről
Pedig már majdnem megszerettem, mert alapvetően normálisan jelenítette meg a pdf-et. -
oO7
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
dúrva, én azthittem ez csak ilyen urban legend, főleg mivel nekem hoszú ideig semmi problémám nem volt USA accal -
vlevi
nagyúr
Ja, ha eddig még nem mondtam volna, hatalmas gigalájk a könyvnek!
Nem tudom, mennyi közöd van hozzá, de aki csinálta, az nagyon jól érezte, hogy hamar szükség van egy ilyenre, és ne csak a jövőre megjelenő angol nyelvű könyvek magyar fordításai legyenek elérhetőek még úgy 2-3 év késéssel.
Honnan tudja, hogy nem UK-ban vagy?
El kell keserítselek, még a címedet is tudja. Az asztali gépben nincs GPS, mégis a google maps térképe a böngészőben úgy indul, hogy a házunkra zoomol rá.
Amúgy az IP címek nem teljesen random módon vannak, hanem bizonyos tartományok ki vannak osztogatva. Ezért van az, hogy már tavaly elfogytak a szabad IP címek. Igazából nem fogyott el, csakhát nincs már szabad, kiosztható tartomány, de tuti, hogy az egyes tartományok még nem teltek be. Pl. 127.0.0.1 a localhost, de a 127-es tartományt nem osztják ki, 192.168.1.1 a routerem címe, a 192-ket sem osztják ki emiatt, és még nagyon sokat nem. -
-
oO7
őstag
válasz
Barthezz2
üzenetére
nem hiszem, hogy ez az IP szűrés dolog valóságos lenne... és ha egy amerikai elmegy nyaralni valahova? vagy ha valamilyen proxy mögött van (nagyobb cégeknél már több helyen is láttam, hogy valami messzi, külföldi proxy mögött voltak a gépek)?
amúgy ez nem segítség esetleg? (Microsoft now allows Xbox Live account migration to a new country)
-
vlevi
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
Kezdek már egy kicsit (nagyon) paranoiás lenni ettől a win8-tól

Csak kapkodja az ember a fejét, mert hát tizensokéve megszoktuk a változatlanságot ( XP ) és most minden más. Persze biztos benne van az is a pakliban, hogy a Microsoft is kapkod egy kicsit, mert szerintem kicsit késve döbbentek rá, hogy kimaradtak a tablet piacból, és ezért ilyen a win8, amilyen. -
Itt is így van. Addott live id-hez vannak kötve. Csak ez nekem UK régióval lett sok éve kreálva, ami azt eredményezte később a wp megjelenésekor, hogy a telefonomon keresztül elértem a zeneáruházat(itthon nem elérhető).
Viszont most úgy tűnik, hogy a Zune X-Box music-ra történő váltása után fizikailag is ott kellene lenned(IP-t ellenőriznek kb), ahova az acc regisztrálva van, különben nem éred el. Azaz UK accal nem érem el az ottani zeneboltot, de ha indul itthon, akkor mivel nem hazai régióm van, az itthonit sem. Nyilván a különböző országok zene/videó szabályozásai miatt lépték ezt meg. Eddig ezzel nincs is gond, ha migrálni tudnám hazaira a regem. De jelenleg ezt nem lehet. Ha másikat csinálnék, akkor meg ugye buknám a már erre megvett dolgokat. De ez androidon is így van, ha google accot cserélsz.Appokra ez nem vonatkozik(persze ott is ID-hez kötöttek, de ez alap) természetesen, maximum az, ha régióra korlátozza valamelyik fejlesztő az alkalmazását. De ez meg eddig is így volt.
-
vlevi
nagyúr
válasz
22balu
üzenetére
Na, ez úgy van, hogy nem kell fizikailag bemásolni a libraryba azt a foldert (azért írok angolul, mert így talán egyértelműbb, magyarul mindkettő vagy könyvtár, vagy a mappa nevet kapta, ami a kavart okozza), szóval a képek könyvtáron jobbegér, tulajdonságok, és ott van egy hozzáadás. Ahogy látod, már kettő ott van, a sajátod, és a publikus. Az e könyvtár csak egy gyűjtőhely mappáknak.
Én a képeken kívül arra is használom, hogy fenn van a gépen a skydrive, a google drive, dropbox, satöbbi. És mindegyiknek a dokumentum részét beraktam a dokumentumok könytárba, így egyben látom az összeset. -
vlevi
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
Most szivacc?
Droidon ez úgy működik, hogy megvettem, akkor telepíthetem. Van egy telóm és egy tabletem, mindkettőre telepítve vannak azok az akciósan 1$-ért (vagy múltkor 55Ft-ért) megvett alkalmazások, amikért természetesen csak egyszer fizettem. Mert a google playen az email címem azonosít. Látja, hogy ez egy másik hardver, de a licenszszerződésben benne van, hogy több androidos gépre is telepíthetem. Pontosan nem tudom, mennyi a maximum, de nekem a kettő egyelőre elég.Az előbb olvastam ezt a hardveres aktivációs valamit is. Megint egy érdekes dolog. Biztosan lesznek jónéhányan, akik megveszik a win8-at, telepítik, aztán valami selejtes alaplap elpukkan. Csere. Jobb esetben ugyanolyan típusúra, de ha pl. én most az ASUS P5QL-Pro-ra fellököm a win8-at, és megpukkan, akkor nincs az az isten, hogy egy 4 éves alaplapot kutassak, amire visszarakom. Újra kell regisztrálni? Utána, mivel nagyon peches vagyok, fél év múlva videókártya csere, megint fél év múlva vinyó, vagy akármi. Ez akkor három külön szériaszám, annyi külön regisztráció? Oké, értem én, hogy laptopnál, táblagépnél működik ez a dolog, mert ott ritkán változik a hardver, sőt, inkább lecserélik, minthogy bővítsék, főleg cégeknél, de otthoni környezetben más a helyzet.
-
vlevi
nagyúr
válasz
zeus90
üzenetére
Ja, igen, ahogy előbb is írták. Egy rendes óra, ami élő csempében fut.
Jó lenne normál csempés is, nem kell nagy, de rendes analóg kijelzős
Na, és mostba**mszájba ezt a vackot. Telepíteni akartam valami óra appot, erre telepítés helyett kilép. Aztarohadt. De tényleg, ez marha idegesítő, hogy néha, ha olyan hülye kedve van, akkor nem hajlandó elindítani, vagy megint néha, megmagyarázhatatlan ok miatt kilép. Igencsak kiforratlan még ez...
-
válasz
polonic
üzenetére
Az úgy nagyon jó lesz, mert nekem UK Live ID-m van, migrálni nem lehet, WP7-re már megvettem egy rakás dolgot, másikat így nem akarok, viszont ezen túl ha lesz itthon, ha nem, így se, úgy se fogom elérni?
Mert akkor tehetnek egy szívességet..

Szerk.: Persze, hogy nálam se megy.. Ugyan az mint nálad

-
22balu
aktív tag
másik kérdés akkor : metro felületröl a fényképeket csak akkor lehet elérni ha a Könyvtárak\Képek van benne...és ha nekem a d meghajto egyik bugyrában van akkor nem is lehet használni???..nevetséges komolyan mondom

-
22balu
aktív tag
http://www.imagebanana.com/view/ygei3hoe/wdwd.png
ez a hiba miért van ?? metro felületröl csak egy számot enged játszani de amint lejátszási listában van nem játszik le semmit !!!!
-
pvt.peter
őstag
válasz
fatallerror
üzenetére
van egy sanda gyanúm, hogy SZTE
Azon belül is a "Windows 8 fejlesztés" c. kurzus
-
válasz
fatallerror
üzenetére
+ 1 Noémira.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Penész Gomba
üzenetére
Elég a beépített, de ha nem, akkor inkább mbam. Persze az mse mellé.
-
bpx
őstag
válasz
Penész Gomba
üzenetére
van rola thread, elobb-utobb lesz megoldas is [link]
-
Penész Gomba
tag
válasz
Penész Gomba
üzenetére
Ez a kérdésem még mindig megoldásra vár és sürgőssen ha lehet.
***Friss!
A "Frissítés Windows 8 for x64-based Systems rendszerhez (KB2756872)" -vel lesz a gond, mert külön fel tudtam tenni a többit, csak ezt nem tudom. -
NZKK
tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
-
-
NZKK
tag
válasz
fatallerror
üzenetére
tegnap láttam egy BME-s időjárásjelentős appot

Még beszélt is.
-
MCs88
aktív tag
Az mitől lehet, hogy bekapcoslás után nem látja a hálókártyát, teljes parncssoros kikapcoslás/újraindítás után ismét működik. Ráaádsul 2 napja csinálja, előtte nem volt semmi baj

-
netpeti98
addikt
válasz
batai15
üzenetére
A programok nagy részére igaz hogy ha elfut Win7 alatt akkor Win8 alatt is elfog futni. Van egy-két kivétel de ritkák, ha más nem akkor kompatibilitási módban futnak a dolgok.
Például nemrég volt egy cikk a BetaTeam-on erről:[link].
Ha külsős védelmi programot raksz fel akkor érdemes megnézni hogy támogatja-e a 8-ast (a 2013-as csomagok márnagyrészt támogatják)
A Driverekkel sincs különösebb gond, nekem egyedül a hangkártyához kellett Drivert keresni (Via integrált), meg a videókártyámhoz, mert a beépítettel nem ment egy-két OpenGL-es cucc.Üdv netpeti98
-
-
batai15
félisten
Kérdésem a következő lenne. : mennyire más a programok kompatibilitása a win7hez képest?
Gondolok itt annó mint az xp -> win7 nél sok program nem futott.
Itt mi a helyzet? -
zeus90
aktív tag
Kedves Win8 használók!
Iskolai óra keretében fél év végén le kell adnom egy win8 app-et. Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy szerintetek milyen hasznos (és egyszerű, nem szakdolgozatot írok belőle
) app-et tudnátok elképzelni a hétköznapi használatban, ami mondjuk hiányzik a store-ból. Sajnos nekem az ötletelés nem az erősségem.pl.: Van már de csak angol nyelven és jó lenne magyarul is valami hasonló. Vagy esetleg mobilon használtok valami hasznos kis app-et, ami szerintetek életképes lenne asztali gépeken is.
Nem szeretném ezzel szétoffolni a forumot, ezért ha esetleg van ötleted küldd el nekem privátban.
Előre is köszönöm azoknak, akik írnak esetleg valamit.
-
Hunork
veterán
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Sajna nem, mert az nincs meg originben...
a teszt kedvéért telepítettem anno őket...
Ezek biztosra mennek, mert kipróbáltam, vagy én vagy a fiam:
BF3, ME3, MOH,
Dead Spac22, Max Payne 3,
NFS the Run, Crysis összes,
Splinter Cell Conviction, Ghost Recon Future Soldier,
Transformers War for Cy., Tron Evolution,
Quake 4, Rage,
Tom Clancy Hawks, Bioshock 2,
HL2 Deathmatch, Bulletstorm,
R6 Vegas 2, APB Reloaded,
Star Trek Online, DC Universe
Bulletrun, Far Cry 2
Saints Row The Third
Kane and Lynch 2, Global Agenda -
Hunork
veterán
Szerintem hálád adok az égnek, utána meg magamnak...
Az elején voltak kérdések, apróságok...az ASmedia sata3 nem ment fel, de végül is ua az intelé is... és azóta még semmi probléma nem jelentkezett, ami bármilyen módon zavarta/lassította/hátráltatta volna a rendszert! Minden frissítés szépen megy, Mail is jól műxik, és minden program/játék gondtalanul fut. (fiam most tolja a ME3 ,multit...tegnap én meg BF3-aztam...)
Alleluja!

-
pzstm
titán
válasz
Neil Watts
üzenetére
De. Eliras vagy ilyesmi.
-
polonic
félisten
Első kékhalál.
Bad pool caller hibával a bf3 betöltése közben.
-
kispx
addikt
válasz
Hisztogram
üzenetére
Driver a Win Updaten keresztül jön le hozzá hozzá (szóval felismeri), csak az OpenGl-es játékok nem fognak futni rajta. Az meg, hogy az Intel nem ad ki újabb drivert, az meg nem a rendszer hibája (Lásd: Linux és a driverek)
-
Hisztogram
tag
-
kispx
addikt
válasz
Hisztogram
üzenetére
<szarkazmus>
Nem igazán értem, hogy mikor / hogyan / milyen programozási nyelven kellett ehhez drivert írni.
</szarkazmus> -
Bali27
addikt
Valaki annyiban tudna segiteni hogy a RadeonPro nevü progit felteszi és hogy megy -e Win8 alatt??[link]
-
Neil Watts
veterán
-
Hisztogram
tag
Nekem kellene egy olyan progi vagy trükk, amivel a fényerőt gombnyomásra baszkurálhatom laptopon.
Köszi
-
soundsonic
aktív tag
válasz
Воланд
üzenetére
Nos, az MS Community szerint az OEM licence úgy lesz mint eddig, s ahogy "Beteg" állija, merthogy ez eddig is hasonló volt.. Természetesen be másoltam nekik szó szerinti hozzászólását:
"Az OEM Windows 8-akat már az új, 3.0 számú aktivációs modell szerint kell majd aktiválni.
Az OEM szoftverrel nem fog kulcs érkezni, azt a Microsoft-tól online kell majd lekérni. A folyamat az lesz, hogy az oprendszer a gép konfigurációját megvizsgálva képez egy HASH számot, ami teljesen egyedi, csak az adott gépre jellemző és konfiguráció függő. Ezt elküldi a az MS-nek, amiért cserébe kap egy egyedi, személyre szabott kulcsot, amit így sem más gépen nem lehet beaktiválni, sem az adott gépen, ha abban változik a hardver."A válasz nem teljesen a kérdésre felel, de a lényeget megkapjuk belőle.Idézem a választ:
"Ez eddig is így volt.
Bizonyos mértékű változás után már nem lehet automatikusan interneten beaktiválni az OEM szoftvereket, de telefonon keresztül, operátor segítségével, ez megoldható."tehát lehet majd hardvert cserélni a gépek többségében. Itt az a HASH szám a hardver mac címe lehet, amit amúgy lehet módosítani szerintem.
-
Penész Gomba
tag
válasz
Penész Gomba
üzenetére
***Friss!
A "Frissítés Windows 8 for x64-based Systems rendszerhez (KB2756872)" -vel lesz a gond, mert külön fel tudtam tenni a többit, csak ezt nem tudom.
-
Penész Gomba
tag
hellóbelló!
Gondoltam próbaképp felteszem Ubuntu után a Windows 8 Pro N x64et, fel is ment eddig megy rendesen, viszont....
Nem tudok frissíteni. Olvastam, hogy van ez az új frissítés ami így kiadás előtt jött, de nem tudom feltenni. (A rendszer aktiválva van rendes úton)
Office frissítéseket rendesen feltette de a következőket nem szeretné:
Miután újraindítást kér, elkezdi telepíteni újra is indul de a következő üzenet fogad:
Valakinek bármi megoldása ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

))

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az elején voltak kérdések, apróságok...az ASmedia sata3 nem ment fel, de végül is ua az intelé is... és azóta még semmi probléma nem jelentkezett, ami bármilyen módon zavarta/lassította/hátráltatta volna a rendszert! Minden frissítés szépen megy, Mail is jól műxik, és minden program/játék gondtalanul fut. (fiam most tolja a ME3 ,multit...tegnap én meg BF3-aztam...)