Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Üdv mindenkinek!
Próbáltam már segítséget kérni, de nem kaptam választ. Abban reménykedem, hátha ti tudtok segíteni!
Helyzet a következő. Nem túl régen vettem egy Sata-s Samsung vinyót mobilrackbe. Már ott jelentkeztek a problémák, hogy az Xp miután betöltött én pedig bekapcsoltam a vinyót a keretnél, az Xp tetszhalott lett úgy 5-6másodpercre, 1-2 másodpercig megint élt, majd megint halál 5-6sec, megint éber 1-2...és így tovább addig amíg ki nem kapcsoltam a racket. Sok sok kínlódás után, úgy működik jelenleg is a cucc, hogy a sata kábel a raid0-van kötve az alaplapon, a BIOSban pedig IDE módon fut a raid beállításoknál.
A Win7 még érdekesebb. Kezdetben jelezte, hogy hopp új hardver, majd kiírta hogy nem talált megfelelő drivert, ezért nem fog működni a dolog. Na, mondom remek. Nem akartam akkor még ezzel szenvedni, majd keresek én neki egyszer drivert, addig elvagyok az xp-n is.
Egyik alkalommal, mikor indítom a win7et, jelzi, hogy új frissítések vannak, nosza telepítsed. Azóta már nem is jelzi indításnál az új hardvert, sehol sem látja, nem is keresi, semmi.
Elég dühítő, mert lassan már állnék át win7re, de úgy nem fog menni, hogy csak xp alól érem el a több száz gigányi adatom.Előre is köszi!

Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest