- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Két érdekesség:
Minap újra kellett pakolnom a win7-et, és azzal a ténnyel kellett szembesülnöm, hogy befagy a telepítő. Vagy 5-6x biztos megpróbáltam, és mindig ugyan ott állt be. Már a telepítés vége fele, a felbontást beállította a monitor nativ felbontására, és krakk. Előkapartam a vista telepítőt, az meg már a telepítés betöltése előtt. Szétkaptam a gépet, winyókat nézegettem, ramokat cserélgettem, bios-ban turkáltam, de semmi eredmény. Majd eszembe jutott, hogy betettem multkor egy jó öreg creative hangkarit, ami még x86 alatt ment, de x64 alatt nem volt driver, de mivel elfért a gépbe, benne hagytam. Hiba volt, ugyanis most amint kiszedtem, már ment is a telepítés. Érdekes

A másik dolog, amire válasz is jó lenne, hogy ha fut az opera(10.10), és nyitva vannak bizonyos lapok(még nem sikerült kideríteni pontosan milyeneknél), akkor egyszerűen nem megy a CnQ. Folyamatosan maximum órajelen van a proci, pedig csak 1-2% kihasználtsága van. Eddig ezt nem csinálta. Mi lehet a hiba?
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest