Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AI Detector
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Két érdekesség:
Minap újra kellett pakolnom a win7-et, és azzal a ténnyel kellett szembesülnöm, hogy befagy a telepítő. Vagy 5-6x biztos megpróbáltam, és mindig ugyan ott állt be. Már a telepítés vége fele, a felbontást beállította a monitor nativ felbontására, és krakk. Előkapartam a vista telepítőt, az meg már a telepítés betöltése előtt. Szétkaptam a gépet, winyókat nézegettem, ramokat cserélgettem, bios-ban turkáltam, de semmi eredmény. Majd eszembe jutott, hogy betettem multkor egy jó öreg creative hangkarit, ami még x86 alatt ment, de x64 alatt nem volt driver, de mivel elfért a gépbe, benne hagytam. Hiba volt, ugyanis most amint kiszedtem, már ment is a telepítés. Érdekes

A másik dolog, amire válasz is jó lenne, hogy ha fut az opera(10.10), és nyitva vannak bizonyos lapok(még nem sikerült kideríteni pontosan milyeneknél), akkor egyszerűen nem megy a CnQ. Folyamatosan maximum órajelen van a proci, pedig csak 1-2% kihasználtsága van. Eddig ezt nem csinálta. Mi lehet a hiba?
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest