- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
Aktív témák
-
Két érdekesség:
Minap újra kellett pakolnom a win7-et, és azzal a ténnyel kellett szembesülnöm, hogy befagy a telepítő. Vagy 5-6x biztos megpróbáltam, és mindig ugyan ott állt be. Már a telepítés vége fele, a felbontást beállította a monitor nativ felbontására, és krakk. Előkapartam a vista telepítőt, az meg már a telepítés betöltése előtt. Szétkaptam a gépet, winyókat nézegettem, ramokat cserélgettem, bios-ban turkáltam, de semmi eredmény. Majd eszembe jutott, hogy betettem multkor egy jó öreg creative hangkarit, ami még x86 alatt ment, de x64 alatt nem volt driver, de mivel elfért a gépbe, benne hagytam. Hiba volt, ugyanis most amint kiszedtem, már ment is a telepítés. Érdekes

A másik dolog, amire válasz is jó lenne, hogy ha fut az opera(10.10), és nyitva vannak bizonyos lapok(még nem sikerült kideríteni pontosan milyeneknél), akkor egyszerűen nem megy a CnQ. Folyamatosan maximum órajelen van a proci, pedig csak 1-2% kihasználtsága van. Eddig ezt nem csinálta. Mi lehet a hiba?
Aktív témák
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest