Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
Egy kis segítségre lenne szükségem...olvasgattam a korábbi hsz-ket,de ennek ellenére nem sikerült egyedül megoldanom a problémámat.
Adott az adatlapon szereplő konfigom,annyi különbséggel,hogy jelenleg alapjáraton megy a proci.Mióta Win7-em van (és korábban 1 hónapig Vista alatt is),csak 3 GB memóriát lát az OS.Kipróbáltam az összes alaplapi foglalatot,cserélgettem a memóriákat,de ugyanaz..igaz így elvileg a memóknak és az alaplapnak nem lehet baja...(?)
A BIOS-ban átállítottam a North Bridge-ben azt a "Remap memory"-t enabled-re,így már látta a 4 GB-ot a rendszer,de 2 nap hibátlan működés után állandóan kék halált kaptam memóriahibára utalva.Kikapcsoltam a "Remap"-et,most hibátlan a Win,de természetesen újra csak 3 GB-ot lát.Kérdésem mit lehet ezzel kezdeni,vagy az alaplap a rossz?
UI:elfelejtettem leírni,a Win7 64 bites változata van fent,és azt is,hogy az Asus P5BPlusnak BIOS frissítése is volt,a "legújabb" van most rajta.
Aktív témák
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest