- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Aktív témák
-
Colos1
őstag
Megvolt az első tipikus, microsoftos, rejtéses, reseteléssel megoldandó problémám...

Leírom, hátha csak nekem rejtélyes. FSX -eztem. Amikor elindítom, kilövi az AERO -t. Amikor befejezem, értelemszerűen visszakapcsolja. (Aki nem ismerné az FSX-et: a menüképernyő nem teljes képernyős módban fut, csak amikor elkezdem a repülést, akkor vált 1680X1050 -be) Most nem kapcsolt vissza, hanem amikor újra AERO -ra kellett volna váltania, eltűnt a tálca...ill. a superbar

Olyasmi volt, mint amikor az XP -n leáll az explorer.exe, de az asztali ikonok megvoltak. Próbáltam CTRL+ALT+DEL -t, és az akkor megjelenő képernyő bal alsó sarkában leledző virtuális POWER-gombbal kikapcsolni a gépet, de nem állt le...A feladatkezelőt sem tudtam előhozni. Az eseménynaplóban természetesen semmi nincs, ami a hibával kapcsolatos lenne...
Esetleg valaki?
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Hálózatokról alaposan
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest