- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Chaser
legenda
Rajta vagyok
Sejtettem hogy valami ilyen lesz, remélem ezzel menni fog. Ez azon dolgok 1ike, amit nagyon nem értek, bájtról bájtra egyezik TC szerint minden, esetleg vannak a lemezen olyan boot szektorok amit nem lát?hackeeeee : Na ez nem jó hír
XP AHCI miatt biztos nem fog menni, sp3-as winem meg nincs. Ha minden kötél szakad feltelpítem a noti hdd-jére asztalin a win7-et, aztán rakom vissza a notiba. Próbaképp ma a noti hdd-t beraktam az asztaliba, ugyan mit művel vele..kis szöszölés után indult a rendszer
Még jó hogy felkészülök a legrosszabb esetekre is
szerk: Az esetleg nem lehet a nyűgje, hogy fat32-n van a pen és nem ntfs-en? Elvileg zseer új volt, boltból kaptam kölcsön, nem is néztem a fájlrendszert mert 1ből tudtam rá másolni.
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sejtettem hogy valami ilyen lesz, remélem ezzel menni fog. Ez azon dolgok 1ike, amit nagyon nem értek, bájtról bájtra egyezik TC szerint minden, esetleg vannak a lemezen olyan boot szektorok amit nem lát?
XP AHCI miatt biztos nem fog menni, sp3-as winem meg nincs. Ha minden kötél szakad feltelpítem a noti hdd-jére asztalin a win7-et, aztán rakom vissza a notiba. Próbaképp ma a noti hdd-t beraktam az asztaliba, ugyan mit művel vele..kis szöszölés után indult a rendszer
Még jó hogy felkészülök a legrosszabb esetekre is