- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Chaser
legenda
Rajta vagyok
Sejtettem hogy valami ilyen lesz, remélem ezzel menni fog. Ez azon dolgok 1ike, amit nagyon nem értek, bájtról bájtra egyezik TC szerint minden, esetleg vannak a lemezen olyan boot szektorok amit nem lát?hackeeeee : Na ez nem jó hír
XP AHCI miatt biztos nem fog menni, sp3-as winem meg nincs. Ha minden kötél szakad feltelpítem a noti hdd-jére asztalin a win7-et, aztán rakom vissza a notiba. Próbaképp ma a noti hdd-t beraktam az asztaliba, ugyan mit művel vele..kis szöszölés után indult a rendszer
Még jó hogy felkészülök a legrosszabb esetekre is
szerk: Az esetleg nem lehet a nyűgje, hogy fat32-n van a pen és nem ntfs-en? Elvileg zseer új volt, boltból kaptam kölcsön, nem is néztem a fájlrendszert mert 1ből tudtam rá másolni.
Aktív témák
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sejtettem hogy valami ilyen lesz, remélem ezzel menni fog. Ez azon dolgok 1ike, amit nagyon nem értek, bájtról bájtra egyezik TC szerint minden, esetleg vannak a lemezen olyan boot szektorok amit nem lát?
XP AHCI miatt biztos nem fog menni, sp3-as winem meg nincs. Ha minden kötél szakad feltelpítem a noti hdd-jére asztalin a win7-et, aztán rakom vissza a notiba. Próbaképp ma a noti hdd-t beraktam az asztaliba, ugyan mit művel vele..kis szöszölés után indult a rendszer
Még jó hogy felkészülök a legrosszabb esetekre is