- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
TaliGa
aktív tag
Én csak ma próbáltam ki ezt az op. rendszert, de nem lehetek nagy barátja, mert elsőre összeakadt a bajszunk. Volt nekem XP-m - 20GB partíció, és Vista-m - 50 GB partíció egymás mellett, és még adatok két 450es partíción, ez ugye egy darab 1TB-os winyó. Telepítés megkezdtem, a Vista particíóját töröltem, de ezt Extendednek látta, el se kezdte a telepítést, aztán töröltem az XP particíóját, és rányomtam a Tovább gombra. Na kérem, most van Windows 7em egy 60GB-os partíción!!! (nem is volt ilyen), egy 20gb-os NEM LEFOGLALT szekció, aztán az egyik 450es eredeti állapotban, a másik partíció pedig eltűnt, illetve mint 430GB SZABAD HELY (vicces mondja 450gb adat eltűntetésének) szerepel...
A 430GB-ról új kötet kijelölésével+getdataback-kel szerintetek tudok még visszaszerezni vmi adatot vagy hagyjam a rákba!?
Ja, és miért volt ez, mitől gajdult meg?
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Napelem
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VPN topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest